3. 9. 2019

BEST OF || Srpen 19


Pojďte se se mnou vydat do jednoho letního a naprosto skvělýho měsíce, nadupanýho prakticky vším, co jsem si jen mohla přát. Oslava narozenin, nová práce, spoustu času s přáteli, objevení skvělejch míst, pár hodin strávených při józe, nový začátky nebo ten nejlepší koncert v životě. A tam to nekončí.

CITÁT

Nothing's really wrong, but that doesn't mean it's right.

PÍSNIČKA

Na plný čáře to tenhle měsíc bude písnička od Tove Lo, kterou jsem dříve poslouchala poměrně hodně. Nebude to ale originál, nýbrž zremixovaná verze by Major Lazer. A musím uznat, že ten text je jednoduše super.


PODNIK

Nově objeveným místem pro mě byl BER.LIN BAR a s ním spojená SUN.DAY terrace, na které se uskutečnila moje narozeninová oslava. Ačkoliv jsem místo konání sháněla klasicky týden a něco málo před datem oslavy, díky jedné milé slečně na Instagramu jsem se dozvěděla právě o tomhle podniku a měla jsem jasno. To prostředí je naprosto krásný a byla jsem skoro až překvapena, že jsem o tom nikdy dřív neslyšela.

Večer před oslavou jsem si tam šla sama posedět, dát drink a domluvit pár detailů na další den, přičemž jsem věděla, že jsem se rozhodla správně. V den konání jsme měli ještě ke všemu živou hudbu, což bylo na jednu stranu skvělý ohledně atmosféry, na druhou byly úseky, kdy jsme se neslyšeli a nezbylo teda nic jiného, než nasávat rytmus hudby haha. Všeho všudy jsem byla spokojená a upřímně už se těším na jaro, až bude tahle terasa opět otevřená.



PRODUKT

Nejmilejší věcí, která mi domů v srpnu přistála, je tahle podložka na cvičení. Došlo mi totiž, že cvičit jógu a všechny možný další cvičení na parketách, které se brutálně kloužou, není úplně ideální. Rozhodla jsem se tedy poptat, zda někdo neprodává jóga matku (opět na Instagramu). Chtěla jsem nějakou kvalitnější, ale zároveň jsem nechtěla dělat úplně velkou investici. V neposlední řadě mi to přišlo jako fajn varianta, jak se zase trochu víc přiblížit k minimalismu a využít věc, kterou už někdo jiný nepoužívá. Co se ale nestalo, ozvala se mi Péťa, která mi s radostí nabídla, že mi pošle jednu svojí, kterou sama navrhla a vytvořila. Přiznám se, že podložka se mi líbila hned, co jsem jí poprvé na Péti profilu viděla, a proto jsem víc než nadšená, že jí mám doma!



FITNESS

Možná to bude znít podivně, ale díky nový podložce na cvičení jsem začala sem tam cvičit jógu. Nejvíc jsem si oblíbila tuhle konkrétní od Yoga with Kassandra. Jednoduchý cviky, skvělá flow a opravdu úžasná cesta, jak začít vaše ráno.


INSPIRACE | Instagram

Jeden z mých hodně oblíbených profilů a tvůrců. ATTICUS.








Příspěvek sdílený ATTICUS (@atticuspoetry),


MOMENT

Well, abychom tady nebyli do srpna příštího roku, pojďme to shrnout do pár vět. Začala jsem pracovat v Impact Hubu a jsem z toho naprosto nadšená. V srpnu jsem se zaučovala a od září už jedeme na ostro. Oslavila jsem své 23. narozeniny, což jste mohli číst v bodu výše. Ačkoliv jsem svých 22 měla opravdu ráda, jsem zvědavá, co mi tenhle další rok přinese. Zároveň jsem ale měla svoji první dospěláckou oslavu, a to už je co říct. Měla jsem totiž vždycky strach, že kdybych ji udělala, nikdo by nepřišel.

Užila jsem si spoustu zábavy při hraní deskovek s mými nejmilejšími. Potom jsem nějakým záhadným způsobem (haha) šla sama na party (ale znala jsem Dj) a byla to jedna z nejlepších věcí, co jsem pro sebe mohla udělat. Oficiálně jsem se upsala k magisterskému studiu na vysoké škole a byla na nejlepším koncertě vůbec - Billie Eilish v O2 Areně (kde jsem byla poprvé).

Jak vypadal poslední prázdninový měsíc u vás? :)


Děkuju vám za přečtení a budu se těšit u dalších oblíbenců!


S láskou,



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig