1. 9. 2015

ABOUT


Hi there 👋

Anna, těší mě! Věnuju se terapiím/koučingu, pracuju v technologickým startupu a dělám Talent & People Operations, dodělávám si inženýrský titul v oboru ekonomie, jsem mileniál, obarvená blondýna a holka, kterou fascinuje každodenní život a svět kolem ní. Proto píšu, fotím, mluvím a sdílím. Střípky ze svýho života. Svůj talíř, co ráda nosím, kam ráda chodím. Každej den se snažím žít teď a tady. Najdete tu jak to hezký, tak i to, o čem se tolik nemluví. 


Co za vznikem tohoto virtuálního místa stojí? Toužila jsem po prostoru, kam bych svěřovala svoje pocity, myšlenky a zkušenosti. Už když mi bylo kolem 11 let, měla jsem svůj první blog a trávila u něj neskutečný množství času. Vystřídala jsem různá témata, naučila se spoustu věcí - od základů grafiky po psaní HTML kódu (wow, já vím).. Pak ale přišlo období, kdy jsem se víc ponořila do reálnýho života a blog šel stranou.

Od té doby mě několikrát přepadla myšlenka si nějaký to virtuální místo zase vytvořit. Načež se jím na nějakou dobu stal — Instagram. Stále jsem ale cítila, že mi to nestačí. Píše se rok 2015 a před nástupem na vysokou, si to ke mně opět našlo cestu a vzniknul web, na kterém se právě nacházíte. A jsem za to nesmírně vděčná. Jelikož mi to stále nebylo dost, v dubnu 2019 se k tomu připojil i podcast — For Better Me.

Protože právě u nás samotných to všechno začíná, dostal blog název "For Better Me" aneb za lepší já. Rozhodla jsem se, že se o tuto mou cestu chci podělit dál a třeba inspirovat ty, kteří se odhodlávají změnit svůj život stejně tak, jako jsem se odhodlávala já.


Ráda od vás uslyším na anna@forbetterme.cz nebo Instagramu či Facebooku


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig