24. 4. 2019

BEST OF || Březen 19

Březen byl upřímně a bez přehánění jeden z nejlepších měsíců za poslední dobu. Nebo spíš za celej můj život. Splnila jsem si pár velkejch i malejch snů, ale zároveň s tím přišly i náročný životní zkoušky. Ať už se jednalo o to, že nám netekla teplá voda nebo v oblasti hledání sama sebe a svých hodnot. V tomhle článku vám shrnu ty nejlepší záležitosti, který se za uplynulý měsíc udály. A jak už z úvodu vyplývá, stojí to za to.




CITÁT

„Vše se děje z nějakého důvodu. Někdy z důvodu takového, abychom se něco naučili. Někdy proto, že potřebujeme zjistit, kým jsme. No a někdy proto, protože s námi Něco Vyššího zamýšlí lepší věci.“

- Gio: příběh afrického chlapce

PÍSNIČKA

Za březen jsem si maximálně oblíbila nejnovější album Ariany Grande thank u, next. Ačkoliv ji mám ráda, nikdy jsem extra nebyla její fanynka. Tímhle albem si mě ale naprosto získala. Jak texty, tak tou energií, která z toho jde a se mnou víc, než souzní. Moje nejoblíbenější tracky jsou 7 rings, bad idea, bloodline, imagine, ghostin, thank u, next a break up with your girlfriend, i'm bored! Jednoduše mi tímhle ukázala úplně jinou stránku Ariany. Takovou, se kterou se opravdu dokážu ztotožnit.



PODNIK

Za první měsíc bydlení v Praze jsem toho stihla projít celkem dost, ale místo, kde jsem byla asi nejčastěji a kam se ráda vracím, je určitě Forrest Bistro. Nejenom, že je tam příjemný, designově krásný prostředí, ale taky milá obsluha, skvělý jídlo a hlavně, dortíčky :D. Koncept je veganský, ale určitě doporučuju i všem neveganům. Je to místo, kam můžete jít jak posedět s kamarády, tak na pracovní schůzku. Anička approved! 


BEAUTY

Jelikož se ani zdaleka nepovažuju za beauty blogerku, snažím se mít jenom spolupráce, co mi dávají smysl. Tudíž pokud se jedná o beauty segment, chci aby to byly věci, které bych si koupila i sama.

S RENOVALITY to spolu táhneme bez jednoho měsíce už rok a byli při mě v dobrém i ve zlém. Je to rodinná firma se srdcem na správným místě. Jejich olejíčky používám především na obličej a nemůžu si je vynachválit. Nějak jsem ale od Moringy nemohla najít olej, co by mi líp sedl. Až jsem narazila na kávový. Je obecně známo, že každému sedne něco jiného a to mi přijde, že u olejů sedí dvojnásob.

Dříve jsem se nesetkala s tím, že by ho někdo na aknózní pleť doporučoval, proto jsem byla mile překvapená, že se mi tak osvědčil. Rychle se vstřebá, hydratuje, pleť je po něm jemná a hlavně, pokud máte rádi vůni kávy, jste doma! Já osobně si dám kafe zřídka kdy a když už, tak lattéčko. Což někdo za kafe nepovažuje, budiž :D, ale naopak vůni kávy naprosto zbožňuju. Za mě teda 11/10.


Dalším favoritem jsou pasty od značky My White Secret. Přiznám se, že jsem zase jako blogerka zazářila (možná proto se tak nerada nazývám haha), jelikož pasty jsem měla doma na testování už někdy od poloviny ledna. Jenže bakalářka, státnice, stěhování a já na ně furt zapomínala a zapomínala.

Každopádně teď už je mám skoro na dně a musím říct, že jsou vážně skvělý. Zuby mám hodně citlivý a na pasty jsem tedy vybíravá. Asi i to je jeden z důvodů, proč jsem se zdráhala měnit svojí oranžovou, ozkoušenou Elmexku, za něco novýho :D. Opět jsem ale byla příjemně překvapená. Pasty nejsou extrémně pálivý ani pěnivý, naopak tak akorát jemný. Jedna z nich je na denní čistění a druhá na noc. Ačkoliv se to může zdát zbytečný, mně to přijde jako skvělej nápad a každá pasta má sloužit trochu na něco jinýho. Ranní pasta má za účel pečovat o zuby během dne a dodat svěží dech a ta na noc zase odstraňovat skvrny a bělit zuby. Navíc je to super roztomilý! :D

Mají přírodní složení, neobsahují parabeny, značka netestuje na zvířatech a jsou vegan friendly. Navíc mi je schválila i paní dentální hygienistka, takže myslím, že to už je co říct. Seženete je například na mým milovaným AKTINu.

Fotografie 1



FITNESS

V březnu jsem pokračovala ve svojí osobní výzvě a s programem 30 Day Shred od Jillian Michaells. Necvičila jsem tak často, jak bych chtěla, jelikož byly jiný priority, ale největší radost mám z toho, že jsem poprvé letos a po hooodně dlouhý době vyběhla! Tudíž věřím a doufám, že běh začnu zařazovat na pravidelný bázi.



INSTAGRAM

Vybrat někoho z insta světa, kdo mě opravdu bavil, bylo náročný. Nakonec výběr padl na Aničku, kterou znám zatím jenom pod nálepkou fotografka. Působí na mě ale sympaticky a mile. Její profil na mě vykukoval z několika míst a od několika lidí v poslední době celkem často, až mi to nedalo a také jsem jí začala sledovat. Je moc šikovná, její fotky jsou osobitý a rozhodně ne tuctový. Navíc na mě působí autenticky a to já mám nejradši. A kdo ví, třeba už jí oslovím i s tím focením haha.




MOMENT

Co bylo nejsilnějším a nejlepším zážitkem uplynulého měsíce?

S jistotou a na plný čáře můžu říct, že to bylo úspěšné podání daňového přiznání.



Mimo to ale v první řadě stěhování do Prahy, do našeho vysněnýho bytu, s mýma nejlepšíma kamarádkama. S tím sice spojenýho neskutečný množství zařizování, ale to tak bývá, když se rozhodnete bydlet "ve vlastním". Skvělej pocit!


Co se eventů týče, tak pro mě byly podstatný Silačky OFFLINE. To byla taková příjemná networkingová akce s pár přednáškami a diskuzemi od inspirativních slečen pořádaná mojí kamarádkou Kájou, která právě za Silačkami stojí. Akci jsem si skvěle užila a zase poznala nové lidi.


A jak se říká, last but not least... Březen byl opravdu měsícem splněných přání, jelikož jsem oficiálně navázala spolupráci s mým milovaným AKTINEM! Dokonce jsem si udělala výlet přímo do jejich sídla v Brně a vůbec mi nevadilo jet 3,5 hodinky vlakem. Jednoduše to za to stálo. Abych vás trošku uvedla od děje. Když jsem začínala s instagramem, neměla jsem nejmenší tušení, že díky němu jednou budeme mít takový možnosti, jaký dneska existujou. Potom, co jsem objevila něco, čemu se říká spolupráce a moje zeď se jimi začala hemžit, měla jsem vyhlídnutej jeden brand. E-shop, na kterým jsem udělala svůj první proper fitness nákup. A taky spoustu dalších. Brand, u kterýho jsem si řekla, že jestli je nějakej goal mýho instagramu, je to spolupráce právě s nimi. Teď jsme tu, o pár let později a můj malej, naivní sen se stal skutečností.

Spolupráce jako takové jsem hodně osekala a chci si nechat jen pár stálic a hlavně značek, který mi dávají smysl a předávají lidem nějakou přidanou hodnotu. A to AKTIN rozhodně víc než splňuje. Ačkoliv z toho plynou super věci pro mě, mysleli jsme i na vás. Nejenom, že vám budu pravidelně recenzovat vyzkoušený produkty, ale zároveň se chystají i další věci, o kterých ještě nebudu mluvit (znáte to, ty tajný projekty).

Důležitý oznámení je ale to, že na AKTINu najdete přímo stránku s mými top oblíbenými produkty společně s pár větami o nich a tenhle můj seznam budu pravidelně aktualizovat a doplňovat o to nejlepší. Enjoyy!


Kdyby mi netrvalo skoro celej měsíc se k napsání tohohle článku dostat, bylo by to zajisté lepší, ale i tak jsem ráda, že jsem to udělala a mám tady jak inspiraci, tak vzpomínky sama pro sebe na to nejlepší, co se událo. Únor jsem záměrně vynechala, jelikož byl ve znamení státnic a nic extra jinýho krom cvičení se nekonalo. Každopádně březnem jsem si to opravdu vynahradila a skoro jsem se nezastavila. Naštěstí ale, v tom dobrým slova smyslu.


Děkuju vám za přečtení a budu se těšit u dalších oblíbenců!


S láskou,

SHARE:

2 komentáře

  1. Zubní pasty jsem dostala jako dárek k Vánocům a jsou super :-). To, že je jedna na ráno a jedna na večer je boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to mám radost, že má někdo stejně super zkušenost! :) Že jo, alespoň tak nemizí :D

      Vymazat

Blogger Template by pipdig