16. 4. 2019

Mám svůj vlastní PODCAST! | For Better Me


Wohooooo! Je to oficiální. Můžu to říct nahlas.
Můj malej velkej sen se proměnil v realitu
Já mám svůj vlastní podcast!


Zatímco jsem se v únoru učila na státnice, bylo to období, kdy jsem (jak jinak) měla milion nápadů na různý projekty, akce a výzvy. Přesně si to pamatuju, jako by to bylo včera. Seděla jsem nad otázkama z mezinárodního obchodu, který mi v tu chvíli vůbec nešly do hlavy a najednou mi proběhla hlavou myšlenka: Ty kráso, já chci svůj vlastní PODCAST.Bylo mi jasný, že to nebude hned, ale od tý doby jsem se tý myšlenky nemohla zbavit. Okamžitě jsem si začala sepisovat témata, o kterých bych chtěla mluvit. Dokonce jsem si jednou vzala telefon, zapnula recorder a chvíli bez plánu mluvila. A bylo to boží.

Udělala jsem si menší research, zjistila, co je potřeba a přišla ta zásadní otázka, jestli do toho fakt chci jít. Ale nepustilo mě to od toho prvního momentu ani trošičku. Místo toho, abych si koupila obyčenej mikrofon a teprve zjistila, jestli mě to vůbec bude bavit, jsem se do toho vrhla po hlavě (klasika) a objednala si mikrofon od RODE. Jsem každopádně nejvíc vděčná, že jsem to udělala! Protože kvalitní zvuk je u podcastu poměrně klíčovej haha.

PODCAST, jak jste si mohli všimnout, jsem pojmenovala podle blogu. Nebudu říkat, že jsem dva až tři týdny nepřemýšlela, jakej cool název mu dám a jak musím vymyslet něco obrovsky speciálního. Nakonec jsem si ale řekla, že to tak špatný není a budu to mít, v uvozovkách, pod jedním, stejným brandem. Poslední utvrzení přišlo od Kristý ze Za Normální Holky, která mi řekla, že název For Better Me je super! Mimochodem, Kristý taky plánuje nahrávat a já se na to nesmírně těším.

Mikrofon jsem pořídila v polovině března, ale první epizodu jsem nahrávala až 5. dubna, jelikož březen byl naprosto šílen(ě)ej skvělej měsíc. A moje oficiální datum, kdy jsem podcast nahrála na hosting, Spotify a iTunes se datuje na 13. dubna. Pokud mi to teda vydrží (doufejme a věřme, že jo haha), tak to bude příští rok datum, kdy budu slavit výročí.

Trochu jsem blog zanedbávala. Asi právě kvůli tomu, že jsem mentálně byla u podcastu, ale je čas přestat brečet a začít makat. Víte jak. Poslední článek měl u vás k mému překvapení úspěch a jednou z myšlenek, kterou jsem tam předávala byla ta, že se na těch všech platformách momentálně nějak hledám. A že tady s váma, na blogu, můžu být otevřenejší. V tom případě už ale nevím, co je teda v otevřenosti podcast. Je na čase začít ty moje názory a pohledy posílat do světa. Nebát se. Protože co je pár negativních komentářů, když to třeba někoho reálně může inspirovat, nebo v tom nejlepším případě, podpořit a pomoct.

O tom hlavně podcast je. Všechno plyne z toho, co mám za sebou a čím se zabývám. Myslela jsem si, že to budou spíš lifestyle témata, jídlo, cvičení a tak dále, ale zatím mám za sebou první dvě epizody a spíš se držím u osobního rozvoje a jakýhosi nastavení mysli, což mě maximálně baví. Uvidíme, kam mě vítr zanese. Rozhodně jsem z toho ale neuvěřitelně nadšená a těším se, co na to řeknete!

S láskou,

.
.

Největším projektem našeho života jsme my sami. To, jací jsme, se odráží ve světě kolem nás. Pojďme si ho proto tvořit takový, jaký chceme a buďme tou nejlepší verzí sama sebe. Protože právě tam to všechno začíná.

Podcast For Better Me je zrcadlem života normální holky, která patří do generace mileniálů, miluje sílu přítomnýho okamžiku a věří, že s pozitivním přístupem, odhodláním a špetkou kuráže můžete zvládnout naprosto cokoliv. Chcete být u toho? 

.
.


Podcast For Better Me si můžete poslechnout na Spotify, iTunes (Apple Podcasts) nebo Buzzsprout




SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig