30. 9. 2017

Neon Run /2.9.2017/


Už je tomu rok, co jsem si zaběhla svůj první Nigh Run.

Letos jsem se účastnila ještě únorového Winter Runu, u kterého jsem málem zmrzla a opadaly mi všechny končetiny, o čemž si můžete více přečíst ZDE :D. Vraťme se ale k tomu, o čem má tento článek být, a to o NEON RUNU.


Od prvního běhu, na kterém jsem byla, už jsme si vytvořili slušnou partičku přátel, ke které se ráda vracím, jak jen to jde. Ne vždy se sejdeme všichni a ne vždy všude, ale pokaždé to stojí za to. Vždycky můžu počítat se známými tvářemi, ale pokaždé také potkám někoho nového. Jiný nebyl ani tento běh. Kdo už jste četli mé předchozí články, tak si možná pamatujete, že máme speciální blogerskou kategorii, #blogRUN, za kterou běháme. To však neplatí na těchto bězích, které jsou spíše pro zábavu. Dalším z nich je například Zombie Run. To znamená, že se čas nikomu neměří a tudíž spolu lidé, až na pár výjimek, nemají potřebu soutěžit. 

Pro mě je to vcelku uklidňující, i když jsem ve všem ostatním dost soutěživá, běh je pro mě relax. Je to něco, u čeho se dokážu uvolnit, zklidnit tělo a mysl. 

NEON RUN, jak už z názvu vyplývá, byl ale především o světlech a jak už jsem zmínila, zábavě. Každý jsme dostali světelný meč (tyčinku) a kdo chtěl, mohl si pořídit i něco dalšího. Sešlo se krásných 3 000 běžců. Největší radost jsem ale měla z bílého trička s nápisem Neon Runu, které jsme dostali. To všechny ty světla ve tmě krásně doplňovalo a já mám další pyžamo do sbírky. 

Na akci jsem se sešla s jednou slečnou, která se mi ozvala přes instagram. Samozřejmě jsem neváhala ani minutku a řekla jsem jí, ať do toho jde se mou :). A byla jsem za to moc ráda! Tyhle akce miluju především proto, že mám možnost poznávat nové lidi. Se slečnou jsme běželi celý závod a přitom si povídali, takže jsme prakticky nezaregistrovali, že jsme uběhli v kuse 5 km a byli jsme v cíli. 

Všechno kolem bylo krásně nasvícené, především letohrádek Hvězda, u kterého jsme se na chvilku zastavili a kochali se. Celkově tedy Neon Run hodnotím na pět hvězdiček a stejně tak i skvělou organizaci. Tento běh se opravdu vydařil.

Ještě bych chtěla podotknout, že jsem se běhu účastnila po mém prvním týdnu bydlení v Praze a vůbec se na něj dostat, bylo pro mě asi tím největším zážitkem ze všech :D.

Tak zase za rok! ♥


Po závodě s mým oblíbeným Zaběhnito týpkem! 





Zdroj fotek: A V M E D I A

.
.

Díky My Night Run za pozvání a skvělou organizaci!
SHARE:

6 komentářů

  1. Achjo, mrzí mě, že jsem to letos zas prošvihla :( vypadá to tak super! Mnohem líp než Color run, na který jsem už pomalu zanevřela. A zabehnito týpek je láska, seděl přede mnou pěkných pár let v lavici na gymplu :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, Deni, bez tebe to stejně nebylo ono! :)
      Mně to povídej, taky si nejsem jistá, jestli ho příští rok znovu absolvovat, barevné boty na běh mám ještě do teď a to už jsem je prala nejméně dvakrát :D
      To teda je :D ♥

      Vymazat
  2. Jééééééjda, to by bylo něco pro mě. Jak něco svítí ve tmě, tak to miluju. Akorát ta běžecká část by byla trochu problém. Asi bych byla úplně poslední, hoooodně daleko za všema ostatníma. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to boží, hlavně na živo :)
      A věřím, že ne! Tenhle běh většina lidí stejně spíš šla a užívala si atmosféru :) bylo to krásně nachystané :)

      Vymazat
  3. Tolik neonových barev, to by bylo něco pro mě! :) já byla na klasickém barevném běhu, ale s mojí chabou fyzičkou jsem toho moc neuběhla, budu muset potrénovat :D

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, chce to jenom trénink :) jen s chutí do toho!

      Vymazat

Blogger Template by pipdig