16. 7. 2016

Food Diary || Červen 16



Krásný den :) Hlásím se po delší době, jelikož byl červen i začátek července dost pracovní a pak jsem chtěla jen vypnout, odpočívat a nic nedělat. Nebyl tu skoro měsíc žádný nový článek a za to se vám moc omlouvám. Měla jsem už neskutečnou chuť něco napsat, ale vždy mi do toho něco přišlo. Momentálně mi přítel odjel na týden pryč, doma nikoho nemám a je to opravdu dobrý pocit být zase na chvíli sama. Teď už ale k tématu. O čem jiném po takové odmlce psát, než o jídle? :D



V červnu jsem si dávala záležet na snídaních, protože to bylo jediné jídlo, které jsem měla/jedla doma. Zbytek už jsem balila sebou. Vyzkoušela jsem různé nové kombinace kaší, objevila kouzlo Smoothie bowl a dokonce jsem se rozhodla zařazovat do stravy častěji šťávy z ovoce a zeleniny.

Zároveň bych chtěla k tomuhle všemu dodat, že jsem začala sledovat skvělou slečnu na YouTube, kterou určitě už mnozí z vás znají. Je to Kamča Lindová, alias Camie, která je na rostlinné stravě a téměř denně přidává nová videa. O tom, co přes den jí, různé zdravé (veganské) recepty, ale taky třeba povídací videa. Hned první den co jsem jí objevila jsem u jejích #Co jsem dnes jedla strávila několik hodin. Dokonce jsem ji vyměnila i za seriál, na který jsem zvyklá koukat, když jím (já vím, že by se to nemělo) nebo odpočívám. Je zkrátka sympatická, moc chytrá a hlavně její videa nejsou strohé, ale je v nich naprosto přirozená a to se mi líbí asi nejvíc. Její kanál najdete ZDE :)

A teď už se jdeme vrhnout na to jídlo!


Takhle to dopadá, když mám období "ovesných kaší" :D. Na to, že samotné OREO sušenky mi moc nechutnají, měla jsem jich z vyhrané soutěže pár doma, tak jsem si řekla, že je aspoň zkusím s kaší. A řeknu vám, to bylo něco opravdu výbornýho! (fotka vlevo dole)


Nahoře vpravo makro-friendly banánové lívanečky a vlevo dole proteinová bábovka, která nějak moc vyběhla a nakonec vypadala jako velký čokoládový donut :D.


Jedny z nejlepších lívanečků co jsem měla ♥ a M&M's dort ke dni otců.


Ke konci měsíce začalo "Smoothie bowl" období a taky jsem začala zařazovat hodně ovoce a zeleniny na všechny způsoby, na což jsem doteď dost kašlala. 

Mějte se hezky a budu se těšit u dalšího jídelního článku! A ♥
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig