10. 12. 2017

#1 Tipy na dárky /Ona&On/




Druhá adventní neděle, do Vánoc zbývá už jen 14 dní a všude se to hemží vánočními tipy na dárky. V dnešní době už snad pomalu nejde, abyste nevěděli, co komu koupit :D. To samozřejmě berte s nadsázkou, i já občas váhám. Letos jsem se do toho ještě neopřela, jelikož jsem stále jednou nohou v práci a nemám moc času nad dárky ani přemýšlet. Věřím ale, že to co nevidět přijde a nejlépe seženu všechno na jeden zátah.


Neberte tento článek však jako jenom tipy na vánoční dárky, ale na dárky pro každou příležitost. Nyní je pro to ale myslím si ten nejvhodnější čas. Bude zde jednoduše cokoli, čím můžete obdarovat druhé a doufat, že jim to vykouzlí úsměv na tváři. Když se mi povede vytvořit článků tohoto formátu víc, budu moc ráda. Samozřejmě v tom případě, pokud o ně budete mít zájem. Nebudu se ale moc rozepisovat, jdeme se vrhnout rovnou na první tip.


1. Trenky

Praktický dárek jak pro pány, tak pro dámy. Ještě vyberte nějaký hezký, barevný, poutavý vzor a máte vyhráno. Já je ráda nosím na spaní, nebo v létě jako kraťásky. Nebojte, chodím v nich ale jen po domě :D. Především je důležité vybrat kvalitní kousky a příjemný materiál je samozřejmostí. Osobně mám ráda tyhle od Elky, protože mají jednoduše tolik krásných druhů na výběr! Posuďte sami.


PS: Nedávno taky přišli s trenýrečkama pro děti. No není to nejvíc roztomilý?! :)


2. Kosmetika/hygiena LUSH

Tento týden mi domů dorazil tento nádherný balíček s věcičkami z vánoční kolekce od LUSHe. Hned po otevření vás omámí krásná vůně. Pro někoho, kdo má ráda koupele, je taková pořádná koupelová bomba úplně ideální dárek. Já jen vím, že mi bude líto jí do té vody dávat :(:D. V jejich nabídce nenajdete ale jen to, mají spoustu jiných všemožných produktů a vychytávek. To, co vidíte v krabici vpravo nahoře, je například scrub na rty, přitom to vypadá jako mini mýdlíčko :D
Na mě především firma LUSH působí opravdu sympaticky. Bojují proti testování na zvířatech, pořádají všemožné dobročinné projekty, jejich výrobky jsou 100% vegetariánské a většina i veganských. Navíc jak můžete vidět, co jde, tak je bez obalu. Jejich obchody mi připomínají Harryho Pottera, jelikož tam taky kouzlí a jedna věc je zajímavější než druhá. Mě by teda rozhodně takový balíček drobností udělal velikou radost. A ještě podpoříte dobrou věc. 


3. Diáře a plánovače

Takový krásný diář nebo plánovač rozhodně není špatný nápad. Dejte však pozor, pokud o někom víte, že má diáře rád, pravděpodobně už ho bude mít na další rok před Vánoci koupený. Proto přidávám ještě tip na "pětiletý diář", kde si každý den napíšete pár slov či vět, které pro vás ten den něco znamenaly. Postupně se můžete další roky zpětně dívat, co se vám minulý rok v ten den stalo. Já jsem letos začala prvním rokem a jsem zvědavá, co tam na mě v tom příštím vykoukne. Je to podle mě taky skvělá věc na to, abyste si uvědomili, za co jste v ten den vděční :).
Co se týče diářů, já mám momentálně Doller, který je nedatovaný, takže je to taky takový univerzál.
Plánovač je ze Stradivaria a diář z Tigeru. 


4. Sušené ovoce a oříšky

Kdo nemá rád oříšky?! Dobře, určitě se pár jedinců najde, například alergici. Mně však letos došlo, že je to naprosto skvělý dárek. Ovoce ani oříšky nejsou zrovna levná záležitost a pokud o někom víte, že má rád určitý druh, nikdy nemůžete šlápnout vedle. Když navíc investujete do trochu většího balení, vydrží to tomu člověku o to déle. Nebo můžete koupit nějakou sadu, kde je druhů víc, jako je například na fotce. Myslím, že tohle je jeden z těch dárků, které neurazí. 



5. Personalizovaný balíček zdravých dobrot

Pokud je něco, s čím mi člověk udělá největší radost, tak je to zdravé jídlo! :D. Neskutečně mě potěší, když se někdo zamyslí nad tím, co mi dává a například namísto mléčné plněné čokolády mi věnuje kvalitní vysokoprocentní čokoládu. Může se to zdát jako maličkost, ale já v té chvíli vím, že mě ten člověk opravdu poslouchá nebo zná. 

Tenhle balíček mi dorazil od mého milovaného Balíčku zdraví a já jsem tak nesmírně vděčná, že je mám ♥. Navíc jak vidíte, můžete si u nich udělat balíček s vlastním vzkazem. Já jsem se nechala překvapit a vlastně mi ani nedošlo, že na něm bude něco napsané. Ihned jsem se ale při rozbalení usmívala o to víc :). Na jejich stránkách mají na výběr spoustu balíčků a to například i  jak pro něj, tak pro ni. Navíc jsou všechny jejich produkty v BIO kvalitě a za tu se můžu jedině přimluvit. Zatím jsem neměla nic, co by mi nechutnalo nebo bylo nějak špatné. 
Největší life changer je pro mě ale jejich veganský protein. Upřímně, nemám k němu slov, je to jednoduše ten nejskvělejší protein, co jsem v životě měla a už jinej nechci :D. V neposlední řadě balíčky vždy přijdou bleskově a jsou skvěle zabaleny. Můžu všechno od nich tedy jedině doporučit! 

.
.
.

Co říkáte na těchto pár tipů? 
Máte už letos nakoupené dárky?
Chtěli byste pokračování s dalšími tipy? 


Děkuji vám za přečtení a mějte se krásně ♥
Především buďte šťastní a užijte si tento kouzelný vánoční čas :)

S láskou,

Ann
SHARE:

4 komentáře

  1. Tak to já jsem tenhle rok nechtěla nechat nic náhodě a už mám nakoupené (i zabalené) skoro všechny dárky.
    Elka kraťásky jsou moc hezké a už dlouho nad nimi s přítelem uvažujeme. Na spaní si myslím naprostá ideálka a já jsem se teda zabouchla do jejich vánočních vzorů.
    Lush je klasika. Něteré kosmetické produkty jsou na můj vkus celkem drahé, ale jinak tato značka určitě stojí za vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně ti závidím a smekám před tebou :).
      Jenom tě varuji, že to pravděpodobně u jedněch neskončí. A jestli budete s přítelem ještě ke všemu ladit, tak to bude nejvíc boží ♥
      To máš pravdu, některé produkty jsou dražší, ale kolikrát za to stojí :).
      Děkuju moc za komentář a měj se krásně, Ani!

      Vymazat
  2. Já už mám na jeden dárek vše nakoupeno :) To už jsem měla snad na začátku prosince, takže letos to stíhám opravdu s přehledem :D S těma food balíčkama máš pravdu, mě taky udělají největší radost :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi dobrá :) já to minulý rok měla taky tak, ale letos jsem nakupovala ještě 23. prosince, protože přes práci opravdu nebylo kdy jindy :D. E-shopy to v mém případě jistily. A když na tebe někdo myslí a dá ti to, co máš ráda, tak je to nejvíc :).

      Vymazat

Blogger Template by pipdig