6. 10. 2016

Food Diary || Září 16


Září, jakožto poslední "prázdninový" měsíc, mi neskutečně utekl. Pomalu se všechno začíná kupit. Práce, škola a do toho stíhat i normální věci. To ale neznamená, že si nenajdu čas na přípravu jídla. Je to pro mě takový ranní rituál, v klidu si ráda dřív přivstanu, abych měla dost čas a nemusela pospíchat. Jestli něco opravdu nesnáším, tak to když nestíhám a jsem v časovém presu. Ale i přes den si ráda uvařím když jsem zrovna doma. Je to pro mě takové odpočinkové. A samozřejmě u toho dělám to, co by se nemělo, dívám se na seriály nebo videa :D .Ale prostě ten čas miluju a snažím se u toho i tak maximálně na jídlo soustředit. 




V žádném z měsíčních postů nesmí chybět rozmačkaný banán s rostlinným mlékem, kaše nebo smoothie bowl. A že tahle z ostružin byla božská ♥

Lívanečky, palačinky se zkaramelizovaným jablíčkem (#heaven) a dokonce jsem se zase vrátila k mug caku. Tentokrát ho ale nedělám z ovesných vloček, protože byl většinou dost suchý, ale třeba z pohankové mouky.


Když se po ránu sama vzbudím dřív, vychutnávám si snídani ještě o to víc. A na třetí fotce jsou veganské mrkvové mini bábovičky a recept na ně najdete ZDE.


A opět nechyběla návštěva místní kavárničky. Skvělé domací limonády, káva a o dortíkách ani nemluvím . A nechybí ani příjemná obsluha :) Kdybyste měli někdy cestu přes Mladou Boleslav, tak určitě doporučuju navštívit Café 1920.


Na konci měsíce jsme si udělali v Liberci piknik. A bylo to naprosto skvělý. Jak jídlo, tak lidi. Jsem opravdu vděčná, když si můžu popovídat s někým, kdo mi rozumí a má stejné zájmy :). Dýňové lívance od Klárky byly naprosto boží, rýžovou kaši bych klidně snědla celý hrnec. Ještě jednou děkuju!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig