5. 8. 2016

2. Grocery list



CountryLife - Špaldové mušličky
(Albert, Zdravá výživa)

Další z těch základních věcí, které nesmějí chybět, jsou celozrné těstoviny. Uvedla jsem tyto, protože je mám moc ráda, ale spíš se snažím to obměňovat. Když nevíte co k obědu, dáte si jich trochu vařit, k tomu na pánvi osmahnete zeleninku a jednoduchý, zdravý oběd je na světě. Když jsou v zásobě, nemám potřebu sahat po těch světlých.

Alnatura - Kokosový olej
(Dm)

A když už jsem se dostali k obědům, kokosový olej je extra musthave :D. Nejenom na vaření, ale je skvělý taky na vlasy, jako krém, na zuby, zažívání. V tom případě doporučuju dát jedno balení do kuchyně a jedno do koupelny. Často si na něm připravuju zeleninku jen tak, miluju jeho kokosovou vůni a celé jídlo mi díky němu přijde chutnější. 

DmBio - Reis Drink (Calcium)

Jelikož už skoro měsíc nepiju normální kravské mléko, stalo se tohle jeho náhradníkem. Kupuju si i sojové, dnes jsem ochutnala špaldové, ale tohle mi zatím chutnalo nejvíc. A co je nejdůležitější, není mi po něm těžko, nebolí mě břicho. Dávám ho do kaší, do smoothie, do pečení, nebo jen tak s rozmačkaným banánem (to jsem odkoukala u Camie :). Za mě rozhodně lepší alternativa.

Toppo - Tofu lahůdkové
(Lidl)

Jsou tu zatím opravdu všechny potraviny, které doma běžně mám. Další z nich je tofu. Nejradši mám lahůdkové, ale občas udělám změnu a koupím si třeba bazalkové nebo s chilli. Nahrazuju jím maso už nějakou dobu a hrozně jsem si ho zamilovala. Chutná mi mnohem víc. Zase to patří do těch rychlo-obědů, které já mám nejradši. Osmahnu ho s nějakou zeleninkou, přidám třeba viz. výše zmiňované těstoviny a jídlo je hotové. Mňam!

Kand - Tomato ketchup
(Albert, Tesco)

Tenhle kečup je super. Bez zbytečných přidaných ingrediencí a barviv. Pořádně rajčatový, není vůbec přeslazený. Dokonce mám pocit, že v nějakých srovnávacích testech s ostatními kečupy ze supermarketu vyšel nejlíp :). 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig