9. 9. 2015

Tip na dárek - 52 důvodů, proč tě miluji ♥

Už se nám pomalu blíží zimní svátky a já jsem si pro vás při této příležitosti připravila tip na můj oblíbený DIY dárek.





Podle mě to byla zatím ta nejhezčí věc, kterou jsem pro svého přítele vyrobila. Bylo to dva roky zpět, ale pořád si pamatuju, jak z toho byl nadšený. Samozřejmě se takový dárek hodí i k narozeninám či k Valentýnu. V té době mě ani nenapadlo udělat si nějaké fotky, ale chystám se tyto Vánoce udělat něco podobného pro mamku, tak třeba bude i video :) A teď už konečně na věc. 

Co budete vlastně potřebovat? 

52 pokerových karet 
52 důvodu, proč danou osobu milujete
 nálepky (nejlepší jsou srdíčka a různé ozdobičky)
děrovačku
ozdobnou mašli nebo kruhy na secvaknutí
lepidlo
tiskárnu
ozdobné fixy a popisovače
trochu kreativity

Text můžete vytisknout a přilepit na každou kartu zvlášť a nebo nalepit na kartu prázdný papír a napsat to na ní ručně. Oboje vypadá moc hezky. Já osobně jsem si koupila balík červených papírů, udělala z nich proužky, prostředek každé karty proužkem přelepila a až na něj jsem lepila text. Můžete každou kartičku dozdobit nálepkami, nebo i vlastními fotkami, což je taky super. Já jsem například ke kartičce "I love your smile" vystřihla přítelův úsměv z fotky a nalepila pod text, vypadalo to opravdu moc hezky :).. Nakonec nechte každou kartičku dobře zaschnout. Poté už je to na vás, můžete celý balíček karet svázat mašlí, aby měl dotyčný každý kus zvlášť nebo proděrovat všechny karty, protáhnout mašli a udělat z toho mini knížečku:) 

tak, a teď už jen stačí vymyslet 52 důvodů a mít nervy s lepidlem!  

PS: Pokud si to nedokážete úplně dobře představit, přidávám i video toho, jak se to dá udělat.



Doufám, že se Vám nápad líbí a někdo z Vás se do něj třeba pustí! Kdyby ano, určitě napište dolů do komentářů a nebo pošlete výsledný výtvor, budu moc ráda :) 

Mějte se krásně!

Ann ♥

SHARE:

4 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Moc ti děkujuu :))) byla jsem z toho nadšená, když jsem to vytvořila.. Byly to nervy, ale stálo to za to :D:)

      Vymazat
  2. Tak jsem sem cíleně zabrousila, když jsem přemýšlela, co pro mamku k Vánocům, vzpomněla jsem si na Tvůj článek :) Pustím se do toho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, promiň že píšu až teď, jsem prostě ostuda :X to jsem moc ráda, doufám že máš někde nafoceno a pošleš mi, jak krásný jsi to měla :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig