17. 3. 2017

Fashion Haul I.


Pokud už jste pár mých článků četli, mohli jste si všimnout, že mám ráda nakupování. A to jak jídla, tak oblečení. Střídá se mi období utrácení a šetření, což už jsem tady také jednou zmiňovala. Každopádně teď, poslední měsíce, jsem měla trošku víc utrácecí období a díky tomu se tady ještě pár haulů objeví :D, tak snad vás to aspoň trošku baví (protože mojí peněženku už ne :(. Tak se jdeme podívat na to, co jsem pořídila tentokrát. 



NIKE
Zoom Pegasus 32 - Flash H2O Repel

Jako první tu mám tyhle boty od Nike. Už dlouho jsem koukala po obyčejných černých botách do fitka s nějakým zajímavým detailem. Vyzkoušela jsem si jich už opravdu spoustu, ale žádné se mi buď nelíbily, nebo mi neseděly na noze. A to je u bot na cvičení to nejpodstatnější. 
S těmito to ale byla láska na první, obutí?

Jsou mega pohodlné, hezky zpracované a zkrátka přesně ta jednoduchost, kterou jsem hledala. Záměrem jsou sice na běhání, ale to i mé druhé boty do fitka a vyhovuje mi to. Hlavně tam běhám tak jako tak. 

A co je na nich nejlepší? To bohužel není takhle na fotce vidět. Ale když na ně posvítíte bleskem nebo nějakým světlem, tak jsou holografické, řekla bych, až úplně unicornské. Někde jsem se totiž dočetla, že to jsou speciálně vyvinuté boty na noční běh, jelikož když kolem vás pojede nějaké auto, s přehledem vaše svítící boty uvidí. 


CCC

Když jsem si kupovala svoje první vysoké kozačky, doufala jsem, že to skončí jenom u jednoho páru. Ale tak se bohužel nestalo. Na akci od CCC, které jsem se měla možnost zúčastnit (článek ZDE), jsme dostali poukaz právě na nějaké zboží z tohoto obchodu. Tak jsem to samozřejmě bežela využít.

 A co se nestalo, narazila jsem tam na tyhle vysoké krásky. Měli tam zrovna něco jako výprodej a 10% slevu na zimní kolekci. Prošla jsem celý obchod a jediné boty, co mě vážně zaujaly, byly tyto. Hlavně, jaká je pravděpodobnost, že tam bude zrovna vaše velikost? Malá. Ale opravdu tam byla, poslední kus v mé velikosti. Řeknu vám, že takhle rychle jsem si boty ještě nevybrala. Vyzkoušela jsem je, líbily se mi, (hlavně) byly mi a šla jsem rovnou k pokladně. Navíc jsou přesně takové, jaké jsem chtěla. Ty první vysoké, co mám doma, jsou jakoby "mušketýrské" a po straně mají vázání, no a rozhodně nezeštíhlují nohy tak, jako tyto :). A i přesto, že ten podpatek se zdá být dost vysoký, jsou překvapivě vážně pohodlné.


H&M

Do H&M jsem zašla opravdu jen rychle, se záměrem podívat se na kabelky, ale bohužel mě opět žádná nezaujala. Po čem jsem ale hned sáhla, byla čelenka na běhání. Takovou jsem potřebovala už opravdu dlouho, ale nějak z toho vždycky sešlo. Proto jsem s touhle ani na vteřinu neváhala a je skvělá. Jako další jsem si koupila úplně obyčejné kalhotky, které jsou fajn a z příjemného materiálu. Jenom guma nahoře by mohla být poddajnější.

Stradivarius

Ve Stradivariusu se mi toho tentokrát nelíbilo tolik, jako vždy a proto jsem nakoupila jen dva kousky ve slevách. Prvním jsou tyto khaki kalhoty, které mi v mé skříni chyběly. A jako bonus jsou ripped! Jelikož jsou ale délkou ke kotníkům, tak je začnu nosit, až se ještě víc oteplí, ale už teď se mi moc líbí. Navíc mě vyšly na krásných 229Kč. 


Jako druhou věc jsem si odnesla tuhle obyčejnou černou mikinu, která bohužel nešla nějak inteligentněji nafotit :D. Je neskutečně příjemná. Rukávy a horní část má z průsvitné černé tenké látkoviny a vypadá to celkem stylově. Ale jako bych neměla doma těch mikin málo, že jo :D.


Tally Weijl 


Jako poslední úlovek tu mám tenhle modrý bomber. Hodně jsem váhala, zda si ho koupit, jelikož už tak jsem doma měla bombery tři. Poslala jsem ho tedy kamarádce na konzultaci. Té se moc líbil a jelikož jsem pospíchala, dvakrát jsem nepřemýšlela a už jsem si ho nesla v tašce. Vyšel mě na pěkných 349Kč a nakonec jsem byla ráda, že jsem si ho odnesla, protože jsem se do něj potom zamilovala. Ta barva je zkrátka krásně modrá ♥.

.
.
.

To by bylo z dnešního haulu vše. Naštěstí toho nebylo úplně tolik, takže jsem na sebe na jednu stranu i tak trochu pyšná, že není víc co ukazovat. Každopádně se s tím nakupováním musím krotit, abych se vůbec ještě vešla do pokoje. 
Budu ráda, když mi napíšete, jestli se vám něco z toho líbilo nebo naopak nelíbilo :)

A budu se těšit u dalšího haulu!

Mějte se krásně a děkuju za přečtení :)
Ann.
SHARE:

19 komentářů

  1. Super nákup :) líbí se mi všechno, kromě té modré bundy, ikdyž oblečená beztak bude vypadat taky dobře :)
    I u mě se střídá období utrácení a šetření, bohužel to utrácecí často převládá :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Míšo :) je to klasický bomber a ještě ke všemu je tenký, takže jediný z těch co mám, co budu moct nosit i v létě :D
      U mě momentálně dělší dobu taky a chce to začít šetřit na léto, jinak se nikam nepodívám :/:D

      Vymazat
  2. Tak ty první boty? Nádherný ♡
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju :)) a máš krásný blog! ♡ až si najdu chvilku, tak si tam určitě něco počtu :)

      Vymazat
  3. this looks awesome :) thanks for sharing! You will like to see more fun from here.

    OdpovědětVymazat
  4. skvelé veci :) tie zelené rifle zo Stradivarius mám tiež a úplne rada ich nosím :) určite s nimi budeš spokojná :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Veru :) joo? tak to je super :) aspoň se na ně můžu o to víc těšit :D a jsou fakt příjemné :)

      Vymazat
  5. Ty nike jsou božský! :) Na kozačkách bych se v mém případě zabila, ale pěkné jsou, to nepochybně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru! :)) určitě ne, ono se to nezdá, ale fakt jsou pohodlný a dá se to :D ale měla jsem je na sobě zatím jen párkrát, protože si je nechci zničit a kdybych v nich měla jít pěšky do školy, tak to bych umřela :D

      Vymazat
  6. Tie Nike tenisky sú krásne :) Veľmi sa mi páčia aj tie čierne, akurát by som ich ja osobne viac brala v šedej farbe

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)
      I v šedý by podle mě vypadaly božsky a taky bych je brala, zkrátka něco jednoduchého :)

      Vymazat
  7. Unicornský boty? Tak to je hoodně dobrý přirovnání! :D A nejen to, ale i ty boty samotný jsou fakt pěkný - tenhle jednoduchý styl mám nejraději. A vůbec, všechno vypadá úžasně, dokonce se mi líbí i ty kozačky a že já na ně moc nejsem. Tvůj styl se mi moc líbí :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YES! ♥ :D
      Děkuju moc, mně se taky moc líbily :) tak to jsi mě opět mega potěšila, Luci! Bohužel jsem kozačky moc vyvenčit nestihla, jelikož bylo brzy teplo a taky než bych na nich došla do školy, tak bych se asi zabila :D ale na podzim budou ideální :)

      Vymazat
  8. Ty boty jsou DO KO NA LOST!!! Moc se mi líbí tvůj styl a i když bombery dvakrát nemusím, tak ten modrý je úžasný! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Jorie! ♥ taky se mi moc zalíbil :) ale bomberů mám doma slušnou sbírku, to se přiznám :D

      Vymazat
  9. Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat jestli neplánuješ nějaký běžecký závod nebo třeba color run, když máš nové boty? :)
    A jestli ano,tak kam se chystáš, kde by jsme tě mohli vidět.
    Jinak super blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v první řadě se moc omlouvám, že na komentář reaguji až teď, měla jsem dojem, že jsem odepisovala, ale komentáře nikde :/
      Na Color Runu jsem byla a ještě se chystám letos na Neon Run a doufejme i nějaký ten Winter Run :)
      Moc ti děkuju! ♥

      Vymazat
  10. Moc se mi líbí ty sportovní botičky!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig