4. 2. 2017

Red coat & New hair


Tento týden jsem se domluvila s kamarádkou, že se sejdeme a zkusíme nafotit můj první outfit. Bohužel jí do toho ale přišly rodinné záležitosti a já jsem zůstala na ocet. Focení se tedy odložilo na nedohledno..


Včera jsem ale byla po po pěti měsících u kadeřníka (ano, já vím, chtěla jsem jít dřív :D) a nechala jsem si ze své přírodní hnědé a blond ombré udělat "sněhurkovskou" tmavě hnědou (na fotkách to ale vypadá o hodně tmavší, jelikož už nebylo dobré světlo). A upřímně, jsem za to ráda, jelikož se v tom cítím stokrát líp. Mám sice hodně světlou pleť, což s tmavými vlasy vynikne, ale ten kontrast se mi dokonce i začal líbit. Už byl skoro večer a mě napadlo požádat ségru, jestli bychom nešli zkusit udělat pár fotek. Čekala jsem odmítnutí, ale ségra překvapivě souhlasila a já jsem rychle začala vybírat, co vůbec na sebe, než se setmí :D. 

Oblékla jsem svůj oblíbený kabát, zimní boty na klínu, namalovala jsem pusu červenou rtěnkou a šlo se. Bohužel jsem zapomněla na kabelku, což mi došlo až na chodbě :D. Původně jsem myslela, že fotky nebudou k použití a jdeme si to jenom tak zkusit, ale nakonec se mi jich i pár líbí  a rozhodla jsem se o ně s vámi rovnou podělit :).

Červenou barvu jsem nikdy moc nenosila a ani se v mém šatníku neobjevovala, ale tak poslední rok jsem se v ní začala cítit dobře a vyhledávám jak výraznou červenou, tak i burgundy, která je teď hodně oblíbená. Říká se, že v červeném oblečení působíte sebejistě, sebevědomě a přísně. Samozřejmě také přitahuje pozornost a to mě na ní hodně baví.

Jenom prosím omluvte mou konturu na obličeji, jelikož mám v pokoji světlo, 
na kterém to prostě není vidět :D. A také pozadí a kompozice nejsou ideální, 
ale jak říkám, neplánovala jsem fotky ani použít. 
...
Do příště to vyladím :)







Kabát - NEXT
Top - New Look
Pásek - New Yorker
Legíny - New Yorker
Hodinky - Michael Kors
Boty - CCC

Slibuju, že na tom po všech stránkách zapracuju! 
Ale na poprvé to není úplně nejhorší, co myslíte? :)

Mějte se krásně a děkuju za přečtení.

Ann ♥
SHARE:

10 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Moc děkuji :) a to nejskvělejší na něm je, že jsem ho sehnala v second handu :) má na sobě cedulku, tak proto jsem tam značku připsala, ale jinak se vůbec nestydím za to, že je ze sekáče :)

      Vymazat
  2. Ty fotky jsou úžasný a nejen, že ti to na nich fakt sluší, ale působíš neobyčejně. Ta nová barva vlasů s tvojí světlou pletí z tebe vytváří takovou upírku, hlavně v kombinaci s tím oblečením - btw. ten kabát je hoodně dobrej, hlavně ta barva! Nemyslím to zle, spíš naopak se mi to zdá dost přitažlivý :D A ještě chci říct, že se mi strašně líbí ten název barvy na vlasy - sněhurkovská barva? To je fakt cool a to beze srandy :D Jsem vážně ráda, že jsi udělala takový posun a do těch outfitů šla, protože to byl hodně hodně dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, Luci ♥ :D
      S tou upírkou si mě moc potěšila, jelikož cokoli upířího já můžu :D. A děkuju i za pochvalu na kabát :) popis "dost přitlažlivý" se mi moc líbí :D
      Název pro barvu mě napadl v tom momentě, co jsem to psala, ale řekla bych, že to celkem sedí a jak říkáš, je to cool, že!? :D
      Moc ti děkuju, ta podpora od tebe je fakt nejvíc ♥ měla jsem z toho článku strach, ale pak přijdeš ty, napíšeš něco takovýho a naprosto mě uklidníš :) D Ě K U J U !

      Vymazat
  3. Nějak ty fashion blogerky začínat musej, no ne? A ty fotky jsou náhodou hezký, čistý :) A v tom kabátě spolu s vlasy vážně vypadáš jak Sněhurka. Tmavá ti sluší, trošku mi připomínáš některé mé kamarádky z Finska :))
    PS: moc děkuju za komentář u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo, když jsem přečetla tu první větu, tak jsem se úplně zasekla :D já se totiž za "blogerku" nepovažuju, ale je to zajímavý takhle vidět.
      Každopádně moc děkuju :) a přirovnání Sněhurka se mi začíná líbit čím dál víc :D:).
      Opravdu? Oo já když si představím holky z Finska, tak se mi vybaví modrooká blondýnka, ale to bude asi tím, že jsme měli ve škole na erasmu jenom takové typy :D a doufám, že se tam třeba někdy podívám :)
      A já jsem ráda, že jsem na tebe narazila :)

      Vymazat
  4. Vlasy ti veľmi pristanú a v outfitpostoch určite pokračuj 😉

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, děkuju ti, od tebe to moc potěší :) a jak za vlasy, tak i ohledně outfitů :)

      Vymazat
  5. Ten kabát ti fakt moc sluší a s tou červenou rtěnkou je to pecka! :))
    P.S. - škoda, že se v tomhle oblečení nedá běhat, co? :D
    Vidíme se na startu, těšim se! <3
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Deni, moc moc děkuju :))
      a přesně tak, líp bych to neřekla! :D
      Vidíme se, já taky! ♥ (akorát někdo běží 8km, nu :D)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig