10. 3. 2016

Food Diary || Únor 16

Během února jsem se snažila najít nějakou jídelní rovnováhu. Moje nálada byla na bodě mrazu, nechtělo se mi jídlo vařit, natož zdobit. Byl to jeden den nahoře a jeden dole. Se snídaní problémy nemám, ale jak se blíží den k večeru, je to horší a horší. 

Tento měsíc jsem si ale udělala svoje zatím nejoblíbenější lívance (první koláž, vlevo vespod) ze špaldové mouky, proteinu, chia semínek a kokosu. Pomazané arašídovým máslem, prokládané banánem a borůvkami a přelité javorovým sirupem. Taková americká kombinace.






A tenhle Bacon Burger je samozřejmě objednaný, z nejlepší burgrárný z okolí. To byla doba, kdy jsem si ještě říkala "tak dneska si to užiju, dám si tenhle pořádnej burger s hranolkama, a zejtra zdravě!" To jo..


Taky jsme s přítelem oslavili naše čtyřleté výročí, na které jsme si udělali výlet do Prahy a po dlouhé době navštívili Ambiente. Pro mě je nejlepší, že si můžete dát sushi kolik chcete, které je normálně ne zrovna levná záležitost. To by ale nebylo ono, abych se tam cpala jen sushi. Ochutnávám taky různé kombinace salátů, domací hranolky, pečené ovoce a tak dále. Byla to ale moje první návštěva, kdy jsem odmítala dát si maso. Ne proto, že bych snad byla vegetarián, ale zkrátka na něj v poslední době nějak nemám chuť. Radši jsem zkoušela lehké věci, ale pečený ananas, je prostě pečený ananas ♥
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig