Během února jsem se snažila najít nějakou jídelní rovnováhu. Moje nálada byla na bodě mrazu, nechtělo se mi jídlo vařit, natož zdobit. Byl to jeden den nahoře a jeden dole. Se snídaní problémy nemám, ale jak se blíží den k večeru, je to horší a horší.
Tento měsíc jsem si ale udělala svoje zatím nejoblíbenější lívance (první koláž, vlevo vespod) ze špaldové mouky, proteinu, chia semínek a kokosu. Pomazané arašídovým máslem, prokládané banánem a borůvkami a přelité javorovým sirupem. Taková americká kombinace.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6Lv15M0eoqLmIXgDWAIRjiLOaDZul8dvavCJ6KeO35X0Qvox_jNbem_-l8Ujbl4RyZI6GwrxSTgC_eX-kZuJeu8CnJHcXo4eE02zYCAzpCV-83zNTH0rz3wuaeJRcdkk71uvGqCvZwpU/s1600/945C12C9-DD8D-4C07-8E70-5B506E94CB27.jpg)
A tenhle Bacon Burger je samozřejmě objednaný, z nejlepší burgrárný z okolí. To byla doba, kdy jsem si ještě říkala "tak dneska si to užiju, dám si tenhle pořádnej burger s hranolkama, a zejtra zdravě!" To jo..
Žádné komentáře
Okomentovat