20. 11. 2015

Outfit post || Autumn favorites


Grey turtleneck
Oficiálně můj první outfit zde. Jejich vytváření je něco, u čeho bych mohla strávit hodiny a hodiny a pořád by mě to bavilo. Tento je jednoduchý, ale přesto mi přijde krásný a hlavně podzimně laděný. Šálu si přidávám na wishlist a tyhle conversky rozhodně taky :D. Spojila jsem dohromady pár mých oblíbených a vysněných kousků a dost se mi to líbí :). Samozřejmě šála by se trochu tloukla s rolákem, kdybyste chtěli, aby vynikl, ale pro chladnější dny je to ideální. 






Sweet Autumn - Classy Elegance
Následující dva outfity jsme vytvářela před delší dobou, ale stále se mi líbí. Jsou to dle mého názoru looky, kterými nic nezkazíte. Tento je velice elegantní a jemný. Akorát mi z odstupem času došlo, že by to chtělo úplně jiné boty, než mám na obrázku :D. A tuhle jednoduchou MK kabelku prostě zbožňuju, i když jí má spousty lidí, hodí se zkrátka ke všemu.



Nude Autumn - Casual beige
Taková podzimní klasika. Nejvíce se mi u tohoto outfitu líbí boty, na rozdíl od toho předchozího. Po těch s vysokým podpatkem toužím už dlouho. Hnědé detaily na loktech svetříku ho krásně ozvláštní. Tento trend mě zaujal. 


High grey socks & skater leather skirt
Můj neoblíbenější outfit za poslední dobu! Myslím si,  že kombinací černé s šedou nikdy nic nezkazíte. K tomu zlaté detaily, velký náhrdelník, hodinky, červená rtěnka a hezky upravené nehty. Jako tašku volím klasickou větší černou kabelku či basic batoh. K batohu bych klidně zvolila i jen ploché boty, ale například se zvýšenou podrážkou. A jak už jsem psala, do těch s vázáním jsem se zamilovala!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig