17. 9. 2015

NEW IN || September 15

Krásný den! Dnes vám ukážu nejlepší kousky co jsem pořídila na nákupech za měsíc září :) 



Ihned jsme se do všeho zamilovala ♥

Samozřejmě jsem si pořídila nějaké dobroty, mini marshmallows a tohle kešu máslíčko, na které se moc těším. 
MAKRS&SPENCER - cca 80Kč

Po tomhle "šutrovém" krytu jsem toužila už delší dobu, ale stále jsem nemohla vybrat nějaký, co by mě opravdu zaujal na první pohled. Nakonec jsem objevila tenhle na aliexpressu. Vypadá kvalitně a na telefonu hezky sedí, takže za mě spokojenost na jedničku.
Aliexpress - cca 250Kč

Jako další jsem si z nákupů odvezla tuhle sukni. Není to moc můj styl, ale když jsem jí viděla na ramínku, řekla jsem si, že není špatná a aspoň si jí vyzkouším. Zkusila jsem a byla jsem rozhodnutá. Má koženkový materiál, je elegantní, střih A do pasu a moc hezky sedí. V kombinaci s vysokými lodičkami bude opravdu skvělá. 
Reserved - 299 Kč (zlevněná)

SHOPPER BAG! Ano, konečně! Kabelka, po které toužím už takové dva roky a nesmí chybět v mém šatníku. Černá, obyčejná, se zlatými detaily. A ještě ve slevě? Co víc si přát.
Sinsay ♥ - 299 Kč

Dále jsem ulovila tenhle neonový peplum. Sedí opravdu krásně, je elastický a záda jsou síťovaná.
H&M - 150Kč (sleva)

A samozřejmě z nákupů nesmí chybět ani roztomilé crop tričko na doma :D
H&M - 70Kč (sleva)

A jako poslední z oblečení, opět neonové, crop tričko, které bude v létě skvěle ladit s černou maxi sukní.
H&M - 70Kč (sleva)


A jako poslední tady mám dárečky od mojí nejlepší kamarádky ♥, která se mi vrátila po roce z Anglie. Bonboniéra, lapač snů se jménem, vysněná smoothie sklenička a VOSS voda, abych si taky mohla fotit na instagram milion fotek VOSSky s ovocem :D né, dělám si srandu.. nebo ne?!

Z nákupů jsem celkově nadšená, jelikož jsem poslední rok moc nenakupovala.  Při maturitě nebyla energie ani chuť.

Budu ráda, když mi dole necháte komentář, co je váš favorit a nebo co pěkného jste v září pořídili vy.

Anna ♥
SHARE:

4 komentáře

  1. Krásné úlovky :) já miluju peanut butter ale to smooth :D to kupuju v MS pořád :) teď je na blogu zrovna recept :) Ráda bych tě pozvala ke mně na giveaway (najdeš vpravo v menu)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) já mám taky raději smooth verzi, ale u tohohle kešu bohužel jiné nebylo.. určitě se k tobě hned podívám, na IG tě sleduji už delší dobu, tak věřím, že i blog máš super :). Jinak je mi to moc líto, ale giveaway jsem bohužel nestihla:/.. Snad příště :)

      Vymazat
  2. To jsou super úlovky za super cenu! Nakupuji podobně! :-)) Ten kryt je opravdu úchvatný a ta kabelka... Taky by se mi taková líbila. Jinak ta sklenička na smoothie je boží. Taky tě nějakou dobu sleduji na Instagramu, kde dáváš úžasné fotky, kterými se vždy kochám. A teď jsem zjistila, že máš blog. Teď už vím, že ho budu pravidelně navštěvovat. Líbí se mi tvůj styl psaní článků! :-)) Přeji pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Z věcí ze slev mám největší radost :)) souhlasím s tebou. Jee, moc ti děkuju, to jsem ohromně ráda :) úplně jsi mi tímto krásným komentářem zlepšila den, budu se snažit aby se ti líbily i nadále, ještě jednou ti mockrát děkuju :))) Tobě také!

      Vymazat

Blogger Template by pipdig