tag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post6782910577036757257..comments2024-02-26T20:39:27.780+01:00Comments on For Better Me: Tofu čína /VEGAN/Anna Skoumalováhttp://www.blogger.com/profile/11276337668999361543noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-52137574423272134632019-09-21T19:59:26.636+02:002019-09-21T19:59:26.636+02:00Ahaa, já přidám klasickou od vitany :D ta je spíš ...Ahaa, já přidám klasickou od vitany :D ta je spíš vodnatá a nedávám jí tam víc jak 5 PL. Jinak taky tmavá jíška. Děkuju moc za inspirativní blog! Miluju veganské recepty, témata osobního rozvoje/motivace..prostě paráda, jsem moc ráda, že jsem na tebe narazila c:ruslanajahttps://www.blogger.com/profile/13583308348149603107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-6407758821827166402019-09-18T15:03:35.481+02:002019-09-18T15:03:35.481+02:00Ahooj, musím se přiznat, že jí dávám poměrně dost,...Ahooj, musím se přiznat, že jí dávám poměrně dost, navíc kupuju tu poctivou asijskou, která je prakticky černá a o to to pak chytí omáčka lepší barvu :D ale dost dělá i ta tmavá jíška, kterou jsem to dříve zahušťovala :) co přidáváš ty? Anna Skoumalováhttps://www.blogger.com/profile/11276337668999361543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-61598240027711054892019-09-18T14:08:52.875+02:002019-09-18T14:08:52.875+02:00Ahoj. Tvůj recept na čínu jsem zkoušela dvakrát al...Ahoj. Tvůj recept na čínu jsem zkoušela dvakrát ale nepodařilo se mi docílit omáčky jako máš ty. Tedy moje je světlejší :D můžu se zeptat kolik dáváš přibližně sojové omáčky ?ruslanajahttps://www.blogger.com/profile/13583308348149603107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-85907837118529297622017-07-04T13:40:47.476+02:002017-07-04T13:40:47.476+02:00To asi jo, ale můžeš si to udělat zcela podle sebe...To asi jo, ale můžeš si to udělat zcela podle sebe :)<br />Já tam dávám většinou to, co je doma a snažím se toho mít vždy dost, jelikož na tu čínu dostávám chuť častokrát :DAnna Skoumalováhttps://www.blogger.com/profile/11276337668999361543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-52327532569804734392017-07-04T13:39:56.822+02:002017-07-04T13:39:56.822+02:00Já dříve taky, ale když jsem z toho to maso začala...Já dříve taky, ale když jsem z toho to maso začala vybírat, protože mi moc nechutnalo, bylo jasný, že je čas na změnu :D<br />A u tohohle mi nevadí vůbec nic a je to vážně dobrý :)<br />Děkuji!Anna Skoumalováhttps://www.blogger.com/profile/11276337668999361543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-75019661532950130872017-05-29T10:38:07.987+02:002017-05-29T10:38:07.987+02:00Hmmm to chce hodně ingrediencí... :DHmmm to chce hodně ingrediencí... :DKájahttp://kajajaja.blogspot.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8943807835537100154.post-58076108955166651672017-05-25T22:42:45.426+02:002017-05-25T22:42:45.426+02:00mňam! priznám sa, že ja si takéto robím s mäskom, ...mňam! priznám sa, že ja si takéto robím s mäskom, ale určite by som skúsila aj s tofu, lebo to vyzerá fakt super! :)<br /><a href="http://makeupbyveo.blogspot.com/" rel="nofollow">MakeUpByVeo</a>Veronika Baginováhttps://www.blogger.com/profile/12033362870434731211noreply@blogger.com