7. 7. 2019

Džíska z tátovy skříně


Ten úplně nejoblíbenější kousek z mojí skříně. Tátova džíska, která je tak dvacet let stará. Vlastně jsem se na to nikdy neptala. To se musí napravit.. Je to džínová bunda z roku 1995. Krásných 24 let.


Přišla jsem k ní úplnou náhodou. Když jsem takhle jednou do skříně uklízela ručníky, najednou na mě zpoza spousty netknutých košil visících na ramínku vykoukl kousek džínoviny. Vytáhla jsem jí přes celej štendr a cítila jsem z ní takovou zvláštní vůni. Na jednu stranu to byly ty roky, který za sebou má a na druhou stranu novotu. Ihned jsem si jí oblékla a věděla, že dostane ještě jednu šanci.


Byla to taková ta láska, u který si od první chvíle nejste úplně jistí, ale postupem času se to přehoupne v tak silnou vášen, že to snad nejde ani popsat. Stala se mou parťačkou na všech možných akcích a při životních milnících. Ochránila mě před spálenými rameny v horké letní dny a zahřála při chladných letních večerech. Jednoduše je tu vždycky pro mě. A já tak nějak cejtím, že na sobě nosím jakýsi, legacy. Odkaz. Tolik důležitých aspektů v jedný věci. 

Nebojte, pořád se jedná jenom o bundu. Ale vždycky jsem chtěla mít ve svým šatníku něco, co si vezmu na sebe, když nebudu vědět. Co se hodí ke všemu. Co má pro me nějakej sentimentální význam. A zároveň je to naprosto basic kousek. Už jsme spolu přes rok a pořád nám to klape. Já si ale tak říkám, co kdybych tuhle krásku trochu oživila a namalovala si na záda nějakej nápis? Možná je čas se posunout dál.


Outfit jsme fotily s moji milovanou fotografkou, Aničkou Turkovou, v rámci kampaně a spolupráce s CCC. Mám od nich tyhle super, jak já jim říkám, golfový boty značky Sprandi. Nevěřili byste, jak moc jsou pohodlný. Zároveň i tuhle černou Jenny Fairy kabelku s černobílým popruhem, kterej mě maximálně baví. Celý to rozbíjí stříbrnej řetízek, kterej tomu dodává trochu rockovej look.




Kabelku teď z ruky skoro nesundám.



(Černo)bílý boty, rádoby kožený kalhoty, bílej top, džíska, praktická kabelka.
A ty fotky naprosto miluju!


Co na ně říkáte vy? A jakej je váš nejoblíbenšjší kousek v šatníku?



S láskou,


SHARE:

4 komentáře

  1. Akože musím povedať, že tá bundička vyzerá ako NOVÁ! Fakt super kúsok! Ja takto rada nachádzam veci v maminej skrini :D
    www.thenoela.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem krásně! Ono co si budeme povídat, tyhle kvalitní kousky jsou věčný :D
      To je skvělý :) mně stačilo, když jsem nosila jako dítě mamčiny šaty, který ona měla v době maturity :D takže taťkovy oversized věci to jistí :D

      Vymazat
  2. Sluší ti! Miluju takový kousky ze šatníků rodičů :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig