12. 4. 2018

Co mě zaujalo na návštěvě v LUSH?


Nemůžu si pomoct, ale po každé, když jsem šla kolem LUSH, přišlo mi to jako taková zmenšená škola čar a kouzel v Bradavicích. Když tam totiž zrovna vytvářeli bomby do koupele, byl tenhle můj pocit ještě znásobenej. Proto si dovedete představit moje nadšení, když tahle anglická značka, která má tak nadupadnou filozofii, že by se o tom jednomu ani nesnilo, hledala nové ambasadory do svých řad. A jak už jste možná vytušili z názvu článku, ono to vážně vyšlo! :) 


Nejenom, že LUSH netestuje na zvířatech, ale mimo jiné taky podporuje Fair Trade. Dále kampaně za práva lidí, zvířat a ochranu životního prostředí. Bojuje proti zbytečným obalům tím, že pořádá různé kampaně s touto tématikou a vyrábí výrobky, které mohou být prodávány "nahaté", což znamená bez obalů. Jejich výrobky jsou navíc 100% vegetariánské a z 85% veganské. Taky mě maximálně baví to, že na každém produktu najdete podobiznu a jméno toho, kdo produkt vyrobil. Není to tedy žádná sériová výroba, ale ručně vyráběná kosmetika. 

Pozn.: Vždycky, když si jdu večer nanést masku na obličej, v duchu děkuju Anii, která ji vytvořila. 

Pojďme se ale už podívat na to, jak to vypadalo přímo v jejich pobočce, kam jsem byla v únoru pozvaná. Tématem byly jejich firemní hodnoty, o kterých jsem už něco málo věděla, ale vždycky se člověk může dozvědět víc a moje osobní konzultace na péči o pleť (ohohooo). Byla jsem v OC Nový Smíchov v Praze, ale mají ještě druhou pobočku, kterou najdete v Palladiu na Náměstí Republiky. Je mi jasné, že spoustu informací najdete na internetu, proto tady zmíním to, co mě samotnou zaujalo nejvíce, ať už se jedná o produkty, či "brand values".


Jako první jsem se zastavila u čerstvých rolád na obličej. Jejich složení je natolik přírodní, že byste je mohli dokonce i jíst :D. Každá maska slouží na trochu něco jiného a bylo naprosto boží, že mi slečna poradila, jaká se nejvíc hodí na mou pleť. Ve finále jsem si odnesla v kelímku tu zelenou, která se skrývá pod názvem Herbalism a naprosto jsem si ji zamilovala. Dokonce jsem ji zmiňovala v únorových oblíbencích


Dále jsme se přesunuli k čerstvým maskám, které se tvoří přímo tam a pak jsou dány "k ledu". Doslova. U tohohle místa jsem si připadala, jako bych byla někde na exotické dovolené a vybírala si zmrzlinu z chladícího pultu :D.


Tahle maska vypadá ale úplně jak hummus, že jo!?


LUSH dělá opravdu produkty všeho druhu. Od masek na obličej, po krémy, peelingy, spreje, oleje, sprcháče, šampóny, mentolky, lip scruby, balzámy, bomby do koupele a mohla bych pokračovat ještě do zítra.. 


Nejdéle jsem však zůstala stát u produktu, který nese název Charity Pot. Jedná se o krém, jehož koupí přispějete na různé organizace a projekty, které LUSH podporuje. Na každém jeho víčku se skrývá něco jiného a najdete tam právě konkrétní ukázky těchto projektů. Myslím si, že je fajn vidět, na co všechno může tahle dobrá věc přispět. Všechny tržby z prodeje tohoto krému jdou pak přímo na podporu vybraných projektů z oblasti ochrany práv zvířat, lidí a přírody. Tady u nás LUSH podpořil už více než 20 různých projektů. K mému nadšení mezi ně patří dokonce i Farma Naděje, na kterou pravidelně každý měsíc přispívám také. 

Nejenom, že vás jeho koupě pravděpodobně bude těšit, ale zároveň i samotný krém stojí za to. Je jemný, příjemný, hydratační, hezky voní a opravdu všestranný. Pokud to nemáte daleko, sami si ho můžete na pobočku přijít ozkoušet. Pro vás, co nejste z Prahy ani okolí, pak funguje jejich ofiko e-shop, kde najdete všechny produkty stejně tak. Škoda jen, že si je na dálku nemůžete ovoňet :/.




Na tento šampón už jsem slyšela tolik chvály, že mi to nedalo a poprosila jsem o vzoreček. Složením to vypadá jako velké kousky cukru v jakési bílé hmotě. Moc jsem tedy nevěřila tomu, že to bude pěnit, natož mýt pokožku hlavy, ale vážení, WOW! Vlasy umyje naprosto perfektně a ještě vypadáte, jako kdybyste si foukali vlasy v předklonu týden v kuse :D. Už si brousím zuby na celé jeho balení, hihi. 



Nahé sprchové gely? Proč ne? :) 

Tento růžový byl při Valentýnu a mohla jsem si ho vyzkoušet přímo tam. Nádherně voněl a byl jemný, jak nic jiného. Není to sice úplně praktické, co se týče cestování, ale zase můžete mít dobrý pocit z toho, že jste spotřebovali o něco méně plastu. Navíc vám vydrží opravdu dlouho.


A má vůbec cenu zmiňovat se o koupelových bombách? :D To je asi to první, co se člověku vybaví, když se řekne LUSH. Jedinej problém je v tom, že pokud jste nerozhodnej člověk jako já a chcete si vybrat jenom jednu, tak to prostě a jednoduše nejde :D.


V neposlední řadě tu mám tenhle jejich "beauty" koutek, u kterýho jsem stála snad půl hodiny. A to myslím jen tím, že jsem se dívala. Balzámy na rty, ústní vody, lip scruby.. Všechno tak maličký, barevný a roztomilý. Nakonec jsem si odnesla lip scrub s příchutí Bubble Gum, kterej pozor, pozor, můžete i "omylem" sníst! :D  


Určitě mi dejte vědět, jaký máte na LUSH názor vy a jestli by vás zajímalo víc článků, které nejsou jenom o samotné recenzi produktů, ale dívají se i tak trochu pod pokličku. 

Pokud máte nějaký tip na produkt, který od nich zaručeně stojí za to vyzkoušet, napište mi ho dolů do komentářů, budu se těšit! :)

S láskou,


SHARE:

4 komentáře

  1. Mají to tam v obchodě moc pěkné :-) Já osobně tam nikdy nebyla, tak doufám, že tam brzy také udělám návštěvu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to tam moc líbí :)
      Akorát upozorňuju, že je to na vlastní nebezpečí, já tam při týhle návštěvě strávila celý dopoledne a to to tam zas tak veliký není :D

      Vymazat
  2. Co vlastně máš jako ambassadorka na povel? Mě z LUSHe vždycky hrozně bolí hlava, obdivuji ty, co tam dělají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jamie, ono to zní trochu fancy, ale ve finále je to spíš takový rodinný :)
      Jedná se o lidi, kteří s Lushem sdílejí hodnoty co se týče jejich filozofie :) což já rozhodně můžu potvrdit. Jinak se dá říci, že snad na povel ani nic nemám :D krom testování nových božích produktů. Je ale na mně, zda se o nich zmíním, což se samozřejmě odvíjí od mojí spokojenosti :). Taky dostáváme jako ambasadoři info o tom, co se bude dít a co se u LUSHe chystá novýho, takže bych řekla, že to jsou samý příjemnosti :)

      A musím souhlasit, asi bych tam taky nedokázala být celý den, ale věřím, že si člověk zvykne :D:)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig