23. 3. 2018

BEST OF || Únor 18

Uplynulý měsíc byl jeden velký sled událostí, eventů, nových zážitků, věcí, nezapomenutelných okamžiků,.. Možná proto mi trvalo tak dlouho se jím probrat a poskládat dohromady střípky, které mě z něj bavily nejvíce. 

V tomto článku se dozvíte, jakou písničku jsem poslouchala nejčastěji, na jakém místě mi bylo nejlépe, jaký jsem si oblíbila instagramový účet a v neposlední řadě i to, co považuji za nejlepší jídelní zážitek. 




CITÁT

„Změnou, kterou hledáme ve světě, se musíme stát my sami.“
- Mahátma Gándhí

PÍSNIČKA

I přesto že jsem tenhle song objevila až poslední týden v únoru, zaslouží si tady čestný místo. Je od interpreta jménem CALIN (který se tak opravdu jmenuje) a neskutečně mě baví. Přiznám se, že jsem ho dříve neznala. Jednoduše mi YouTube nabídl jeho song k poslechnutí. Mám dojem, že jsem ho předtím zahlídla někde na instagramu, ale žádnou z jeho jiných skladeb jsem do té doby neslyšela. Po tomhle songu jsem se ale pustila do celý jeho tvorby a teda, klobouk dolů. CALIN pochází z Brna a vsadím se, že o něm uslyšíte čím dál více. Já osobně mu budu držet palce a těším se na další songy!



Nedá mi to ale ještě nezmínit soundtrack k filmu Black Panther, kterej je úplně nadupanej. Moje nejoblíbenější skladby jsou Pray For Me a All The Stars. Obě dvě jsou od Kendricka Lamara, plus v té první figuruje můj milovaný The Weeknd a v druhé zpěvačka SZA.

JÍDLO

V únoru jsem byla tak "high on life", neboli bezmezně nadšená z každýho okamžiku, že jsem na jídlo kolikrát zapomínala. O tom vám ale víc povím v jídelním shrnutí února, který vyjde krátce po tomto.

Nejlepším jídlem bylo definitivně Bún bò Nam Bô z Forky's. Zmiňovala jsem se o nich už v minulých oblíbencích, kde jsem je dokonce vypíchla jako nejoblíbenější podnik měsíce. Tohle jídlo bylo s jistotou jedno z mých nejlepších v životě. Jediný problém je, že mám na něj teď chuť prakticky stále. 



PODNIK

Tentokrát to bude kavárna, konkrétně Kofárna. Poprvé jsem zde byla na křestu fitness programu od Andy. Možná jste o něm slyšeli, nese název "FITFAB Strong". Pokud vám to nic neříká, více informací o něm najdete v jejím článku. Jen zkráceně, je to první český cvičební program tohoto druhu a je prosím pěkně zdarma. Ano, slyšíte správně. Navíc se tam objevují známí lidé z instagramového světa. S Andy jsme se domluvili, že v pokračování tohoto programu už musím být taky, čili se na dvojku samozřejmě nemůžu dočkat :D:).

To jsem ale odbočila úplně jinam! Kofárna na mě udělala dojem už při této první návštěvě. Křest se konal na začátku prosince a od té doby jsem tam nebyla. Nakonec jsem se tam dostala až v únoru, kdy jsem tam konečně mohla zajít i přes den, jelikož jsem už nebyla v práci. Neskutečně jsem si tohle místo zamilovala! Mají tam naprosto skvělý kafe a ještě lepší hummus! Momentálně tam chodím většinou každé úterý, když jedu do Prahy na lekci Pole Dancu. Dám si ten jejich zmiňovaný hummus, nějakou tu kávu či zázvorový čaj, sednu si nad diář a plánuju. Za mě ideální. 


FITNESS/CVIČENÍ

Moje cvičení bylo převážně jen stěhování, přenášení a vybalování z krabic :D. Nemusí se to zdát, ale s mojí fůrou věcí to bylo opravdu fyzicky náročný.. Další důvod k tomu se přiblížit minimalismu. 

Opět jsem ale sem tam cvičila podle e-booku od Sarah, jako v lednu a zároveň jsem chodila jednou týdně na Pole Dance. Proto bych dala jako pohyb tohoto měsíce právě ten. 


PRODUKT (BEAUTY)

Opět další sekce, která by mohla být na samostatný článek. Do toho se ale už zase pouštět nechci, čili budu muset vybrat pouze jeden. Bude jím čerstvá čistící roláda/maska na obličej s názvem HERBALISM od značky LUSH

Nejsem úplný beauty specialista, protože níže přikládám i oficiální popis produktu. Za mě ho však můžu rozhodně doporučit. Mám smíšenou, většinou dost suchou, pleť a momentálně léčím hormonální akné, tudíž musím být opravdu opatrná, co si na obličej dávám. Tuto roládu mi doporučila slečna přímo v LUSHi na Smíchově. Řekla jsem jí, že bych chtěla i něco, s čím si můžu čistit dekolt a záda. Tam se mi totiž akné začalo tvořit také. Maska je šetrná, jednoduše se používá a příjemně voní. Navíc je opravdu a doslova čerstvá.


Kopřivy, rozmarýn a ocet z rýžových otrub báječně čistí pleť, odstraňují veškeré nečistoty a mastnotu a zanechávají pleť prozářenou a krásně čistou. Heřmánková silice a absolue z růže jsou vynikající na vyrovnání tónu pleti. Rýžové otruby a mleté mandle jemně obrušují pokožku, a když se smísí s vodou, mandle vytvoří jemné čisticí mléko. Náš chlorofylin je extrahován z vojtěšky, která je bohatá na vitamíny a minerály a povadlou pleť umí skvěle probudit.

INSTAGRAM

Tenhle bod je pro mě náročnej, protože jestli mě už nějakou dobu znáte, tak víte, že instagram je moje oblíbená platforma. Tentokrát bych zde ale chtěla vyzdvihnout úžasnou a nesmírně, nesmírně šikovnou fotografku Aničku. Seznámili jsme se naprostou náhodou a za dva dny už jsme spolu šli fotit do haly na úplném kraji Prahy.

Zajímal by vás tenhle příběh a to, jaké bylo mé první focení s profi fotografem? 

Bez ohledu na to, že má Anička krásný jméno (samo sebou :D), je velice inspirativní a její tvorba je  vskutku osobitá. Rozhodně stojí za to ji sledovat. A pokud byste přemýšleli, koho oslovit na focení, u ní rozhodně neváhejte, stojí to za to.



.
.
.

Únor máme shrnutý a další měsíc už se pomaličku blíží ke konci. Upřímně už se nemůžu dočkat, až začne být jaro v pravém slova smyslu.

Co jste si za uplynulý měsíc oblíbili vy? Zaujalo vás v článku něco nového?


Mějte krásný den,

S láskou,

Ann
SHARE:

10 komentářů

  1. FitFabStrong jsem zkoušela a vydržela u toho asi týden.. je to super cvičební program, jen já vždycky když něco takhle začnu, tak po týdnu začnu být třeba nemocná nebo se mi prostě něco stane.. Tak třeba zase začnu, protože to je fakt super promyšlené a vůbec nechápu Andy jak to mohla celé natočit za jeden den! :D to bych umřela..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele nic si z toho nedělej, Eli :D já to dříve měla taky tak. Možná zkus začít nejdřív něčím lehčím na rozjezd a pak se vrhni do tohohle :).
      Rozhodně souhlasím a Andy za to naprosto obdivuju a respektuju, je vážně skvělá :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Že, Niki? :) Hodně lidí tvrdí, že se nic nestane, když sami na sobě něco změní, ale právě tam to všechno začíná..

      Vymazat
  3. Mě zaujal ten produkt od Lushe, mám od nich produkty do koupele :) A fotografka je moc šikovná, krásný inspirativní účet.

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu můžu všam deseti doporučit :) já už mám momentálně snad víc věcí na obličej a je to prostě úplně o něčem jiným, když člověk dokáže přečíst názvy ingrediencí a rozumí jim :)
      Jinak Anička je opravdu skvělá, určitě jí to moc potěší, pokud si to přečte :).

      Vymazat

Blogger Template by pipdig