27. 12. 2017

Dark blue karma & Veggie Vánoce /2.12.2017/



Schválně. Jak dlouho už toužím potom, abych měla někoho, kdo by se mnou chodil fotit? Nebudu snad ani raději uvádět časový údaj, jelikož by to mohlo být až smutný. Nakonec se ale stalo něco, v co bych v životě nedoufala.. Naprostá a krásná "náhoda" :).


Jednou jsme se se spolubydlící ze spodního patra domluvili, že spolu půjdeme na akci pod názvem Veggie Vánoce. Obě jsme tam měli v plánu jít, ale nakonec jsem ani jedna neměli parťáka. Proč tedy nejít spolu? Akce se letos konala na začátku prosince a byla v Galerii Mánes. Nedalo mi to a optala jsem se jí, jestli by se mnou nešla ještě předtím nafotit pár fotek na Náplavku. Světě div se, ona s nadšením souhlasila! 

Věc se má tak, že studovala uměleckou školu, baví jí fotit a už v mládí měla svůj "blogísek", stejně tak, jako kdysi já. Takže co myslíte, pro mě docela soul mate, no ne? :D. Vydali jsme se tedy nejprve nafotit outfit a poté na Veggie Vánoce. Níže máte pár ukázek, co z toho vzniklo. Myslím si, že máme co pilovat, ale nikdy jsem nebyla z fotek od někoho jiného tak nadšená. Ono je to jednoduší, když stojíte za foťákem vy a víte, co a jak, ale potom se postavit před něj a důvěřovat tomu člověk, co pořizuje snímky, stojí kapku odvahy. Navíc se mnou je potřeba opravdu trpělivého člověka. Moje spolubydlící, Káťa, ale má podle mého názoru na fotky opravdu cit a já jsem jí víc, než vděčná :).

Upřímně mi přijde trochu vtipný a smutný zároveň, psát o takových věcech, když se na světě řeší nevyléčitelné nemoci a hladomor, ale občas je příjemný od těchto věcí trochu upustit a psát i o těch, co můžou znít povrchně. Co si o tom myslíte vy, baví vás tyhle krátké příběhy ze života?

Jinak Veggie Vánoce jsme si opravdu užili. Byla tam spousta dobrého jídla, pití, ale i umění. Tím myslím různě pomalovaná trička, tašky, čepice, ale i můj oblíbený MOOYYY a mnoho dalšího. Zjistili jsme, že už snad vážně není prakticky nic, co by se nedalo nahradit rostlinnou verzí. Objevili jsme chuť božích "sýrů" od firmy Tudlee, která mě nad míru překvapila. Sýr jsem nikdy moc nemusela, maximálně rozpečený na pizze (haha), ale tento rádoby sýr? To je prostě něco tak skvělýho. Ochutnali jsme jak sladké dobroty, od mrkvových muffinů s krémem po brownies se slaným karamelem, tak slané, jako například chlebíček s mrkvovým "uzeným lososem" od holek z Blue Vegan Pig Shop. Co vám dál budu povídat, jenom na závěr řeknu, že to byl nezapomenutelný zážitek :).

Mějte se krásně a těším se na vás u dalšího článku!









Bunda - Stradivarius
Tričko KARMA - Stradivarius
Černé kalhoty - Pull&Bear
Boty - Stradivarius
SHARE:

6 komentářů

  1. Tak to tričko je skvělý, Aničko!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bunda je prostě dokonaláááá! A na fotkách ti to sluší, vždyť jsem je taky všechny poctivě lajkovala na instagramu :)
    A kamarádka má fakt pro focení cit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkujuu :)) jsi moc milá, vážně! :). Přiznám se tedy, že jsem měla z bundy trochu strach, jelikož jsem snad nikdy neměla takhle teplou a hlavně "velkou" bundu, ale naprosto jsem si ji zamilovala :)
      Vyřídím jí to, bude moc ráda :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Moc děkuju, Sári! :) A musím uznat, že vážně je :D:)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig