26. 11. 2017

Fashion Haul III.


Přeji vám ten nejkrásnější den! 

Mám trochu pochyby ohledně toho, zda chci s vámi sdílet články jako jsou módní hauly. Cítím, že bych vám chtěla předávat něco víc, než to, co jsem si koupila. Je to ale jakási součást mě a každý někdy potřebujeme odlehčit mysl. Miluju módu, miluju nakupování a tipy na oblečení mě baví. Jenom bych mohla být méně sporadická a sdílet to s vámi hned potom, co ty věci nakoupím :D.


Na přelom léta a podzimu jsem si toho pořídila celkem dost. Výjimečně to jsou ale skoro všechno věci, z kterých mám radost, které opravdu nosím. Bude to nejspíš tím, že jsem začala řídit pravidlem "Kupuj si jen to, v čem se cítíš dobře a je ti v tom pohodlně". Dříve jsem si dokázala nakoupit věci jen proto, že byly zrovna neskutečně cool a v módě, i když jsem to nebyla úplně já. To se mi v poslední době podařilo zredukovat a opravdu nad těmi věcmi přemýšlím. 

Dnes to tedy bude jen střípek toho, co jsem si pořídila za podzimní období. 

Pokud byste chtěli, tak až mi opraví balkón a budu mít kde fotit, můžu nafotit zbytek věcí, které jsou v mém šatníku nově. Chtěla jsem to dělat formou outfitů, ale to bohužel jaksi nestíhám. Je můj sen, stíhat fotit outfity, ještě ke všemu v Praze, ale když jste od 8 do 5 v práci a poté už je tma, tak to jde těžko. Ale jak se říká, všechno jde, když se chce a já to časem nějak vymyslím :).


Šedý svetr F&F

Tohle je upřímně asi můj nejoblíbenější kousek z celého haulu. Vypadá obyčejně, ale vážení, to je tak nesmírně příjemný materiál, že je to jako bych na sobě měla plyšáka. Svetřík je na mě trochu oversized, jelikož je to velikost 48, ale našla jsem ho jako úplně poslední kousek ve slevách. Jednoduše tam na mě čekal. Vyšel mě na nějakých 120 Kč. To, že je větší, na něm ale upřímně miluju, protože se něm cítím tak dobře. Nosím ho jak ke kalhotům, tak třeba jen tak zastrčený do sukně do pasu. 


Šedá halenka

Já za to opravdu nemůžu, že ty věci na těch ramínkách vypadají jako kus hadru :D. Tahle halenka má ale opravdu pěkný a lichotivý střih. Objevila jsem ji v second handu a myslím, že mě stála 10 Kč. Dříve jsem brala každou levnou věc, kterou jsem viděla, i v sekáči, ale pak jsem zjistila, že se mi to doma stejně kupí a nenosím to. Čili se opravdu zamýšlím nad tím, zda to využiji, i když je zrovna akce "Vše za 10,-". 


Vínová sukně s páskem

Tento kousek je trochu retro, ale jednoduše jsem si ho něčím zamilovala. Opět sukně ze sekáče, která byla za nějakých 60 Kč. Je neskutečně příjemná, lehounká, parádně mi sedne a ty zlatý detaily jsou prostě boží. Sice mi to přijde jako styl mojí mamky (což není nic ve zlém), ale jednoduše mě něčím okouzlila.


Biker bunda

S těmito bundami se letos doslova roztrhl pytel. Byly a ještě jsou téměř v každém módním obchodě. Ve všech barvách, materiálech, s různými detaily. Já jsem po ní jedním očkem pokukovala také, ale až tak mě to nechytlo, že bych pro ní ihned běžela do obchodu. Tuhle jsem si pořídila až když jsem byla v létě v Budapešti. Měli tam nádhernou, obrovskou Bershku a já jsem si řekla, že alespoň nakouknu, i když jsem neměla v plánu nic kupovat. Nakonec jsem tam ve slevovém koutku objevila tuhle krásku. Zajímavá barva, zlaté detaily, kvalitní střih, pevný materiál. Na cenu jsem moc nekoukala, protože mě ta maďarská měna celkem zmátla, ale vyšla mě na nějakých krásných 600 Kč.


Dres H&M

Když jsem tyhle rádoby šaty viděla na ramínku, přišlo mi to moc pěkný, ale myslela jsem, že to bude na těle vypadat hrozně. Opak byl ale pravdou (alespoň v mých očích! :D). Občas prostě nemám náladu na uplá trička, kde je vidět každý detail, ale chci především pohodlí. Mně osobně tento dres přijde "cool" :D a jelikož má i dlouhý střih, tak ho mám pod zadek. Když si k němu vezmu bílé Air Forcky (Nike), vínovou bomberku a roztrhané džíny, vypadá to prostě neskutečně dobře. Cenově mě vyšel na 200 Kč.



Sako F&F

Saka jsem dříve docela nosila, ale přestala jsem se v nich cítit pohodlně. Navíc s pár kily do plusu se mi zvětšily i ruce a do mého bílého oblíbeného saka už se nacpu tak tak. Chtěla jsem proto do práce nějaké pohodlné sako. Normálně bych po této barvě asi v životě nesáhla, ale je to skvělý střih, materiál a ještě k tomu bylo ve slevě za 349Kč. Musím se taky naučit nosit více červené, protože potom prý vypadáte sebejistěji :D.


Bílé sako F&F

Nevím, jestli se tomu dá říkat sako, spíš jakýsi přehoz, ale opět tam na mě čekal ve slevě. Zajímavé bylo, že je tohle velikost 34, skvěle mi padne, je pod zadek a ještě bylo za nějakých skvělých 170Kč, ale větší velikosti už byly za nějakých 300-400Kč. Pro mě je tohle takový základní kousek, za který jsem moc ráda, Jednoduše doladí jakýkoli outfit.


Balerínky Deichmann

Nesmírně se mi líbí boty s vázáním, ale přiznám se, že jsem zatím tyhle botky neměla na noze ani jednou (krom zkoušení samozřejmě). Dostala jsem totiž k Vánocům poukaz do Deichmannu, tak jsem si šla něco vybrat. Tyhle balerínky mě zaujaly ze všeho nejvíc a doufám, že je příští léto unosím. 


Džínové šaty Takko

Ještě v létě jsem nakupovala nějaké elegantnější kousky do nové práce. Mezi nimi byly i tyto džínové šaty s volány, což byl letos naprostý trend. Jsou moc pohodlné a příjemné, ale posléze mi došlo, že v nich vypadám trochu jako pytel a úplně nechci tímto střihem zvýrazňovat své "nedokonalosti". S příští možností poslat své věci dál půjdou nejspíše i tyto šaty. Mám pocit, že mě vyšly na nějakých 500 Kč.



Inu, nakonec jsem se rozepsala víc, než jsem tušila. V poslední době spíš ale přemýšlím nad vážnějšími tématy, o které se s vámi chci podělit, čili je pro mě tohle skvělá formu relaxu. 

Co nevidět se můžete těšit taky na tipy na dárky, jelikož si myslím, že těch není nikdy dost :D.


Mějte skvělý zbytek dne a usmějte se! ♥

S láskou,

Ann.

SHARE:

8 komentářů

  1. Ja mám hauly veľmi rada, je to môj obľúbený druh článku :) Super na inšpiráciu :) Z tvojich nákupov ma najviac zaujala bundička z Bershky. Tiež som na ňu pozerala, ale v inej farbe :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé mockrát děkuju :) taky to tak cítím :)
      Já bych na ní bývala koukala taky v jiné barvě, ale jak tam byla takhle jediná, tak mi to výběr dost ulehčilo :D a nakonec jsem i za tuhle barevnou variantu ráda :)

      Vymazat
  2. Zaujala mě ta bunda, ta vypadá moc dobře :)
    Je to trochu paradox, protože tyhle bundy mě v obchodech hrozně štvou. Křiváky mi vůbec nesluší a teď jsou naprosto všude (a jsou navíc drahé). Rok jsem kvůli nim neúspěšně sháněla koženou bundu nekřivákového střihu. Nakonec jsem sehnala z druhé ruky, ale byla to fuška. Tyhle bundy jsou prostě krásné, ale ne na mě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju děkujuu :)
      No nedivím se, je jich všude hafo :D a přesně jak říkáš, předražené.
      Já mám taky spoustu věcí ze sekáče a kolikrát je mám mnohem radši, než ty z nové z obchodu, protože to jsou většinou jedinečné kousky, které zrovna jen tak někdo nemá :)
      Každému nám sluší něco jiného, ale nejdůležitější je, se cítit dobře :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi ta vínová sukně s páskem..

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig