5. 7. 2017

Fashion Haul II.


Minulý měsíc jsem vytřídila skříň, odnesla čtyři pytle oblečení a asi další čtyři pytle bot na charitu. Měla jsem z toho nesmírnou radost a musím říct, že takhle osvobozující pocit jsem od toho ani nečekala. Ono ještě aby ne, když už jsem to oblečení prakticky neměla kam dávat. Větší třídění skříně jsem nedělala přes dva roky, možná déle. Rozhodně to tedy mohu doporučit praktikovat pravidelně.



Věci v tomhle článku jsem si kupovala ještě před svojí velkou čistkou, ale teď už se snažím nákupy omezit a krom většího nákupu oblečení do práce, který jsem prostě potřebovala, protože se můj šatník změnil spíš na takovej ten street a školní styl, nic dalšího většího neplánuju. Pořídila jsem ale základní elegantní kousky a jsem moc spokojená. 

Dneska to budou věci z výprodeje N1shopu, dále ze Stradivaria, Tally Weijl a na konci věc, která mi udělala nesmírnou radost! :) Jediný, co tu chybí z výprodeje N1shopu, je můj novej božksej longboard, kterej ale snad uvidíte už brzy v nějakým outfitovým postu :).


Vision Street jsem předtím neznala, ale když jsem viděla tyhle boží, obyčejný, černý boty, který jsou zároveň mega pohodlný, moc dlouho jsem neváhala. Navíc byly zlevněný z nějakých dvou tisíc na krásný čtyři stovky :). Černých bot není nikdy dost :D.



Naprosto boží FOX triko a zároveň asi nejdražší, který se v mým šatníku nachází. Je ale vážně pohodlný a příjemný, vzadu má delší střih než ve předu a ze strany rozparek. Je to takovej basic kousek, ale úplně jsem se v něm viděla na tom long boardu - skinny jeany, tohle triko, velký hodinky a vítr ve vlasech :D.


Bílou mikču jsem sháněla už dlouho, tudíž když jsem narazila na tuhle od značky GLOBE, opět jsem se nerozhodovala moc dlouho. Jedinej problém je v tom, že je bílá a já jsem čuně :D. Cokoli, co mám na sobě novýho, si většinou zpravidla zašpiním. Tahle mikina je ale opět příjemná, teplejší a hlavně má delší střih, v kterým zároveň nevypadám jako liliput a že mám sto kilo :D. 
Už se těším, až jí budu moct vytáhnout!


V Tally Weijl jsem ulovila tyhle krásný růžový slip-on boty a to pozor, jenom za nějakých 350Kč. Trochu jsem se té ceně divila, ale proto tam taky nejspíš byly poslední, naštěstí však zrovna v mojí velikosti :). 

Je za tím trochu takovej skrytej příbeh. Byl to jeden z mých prvních dnů v práci v Praze, kdy jsem ještě nevěděla, jak to budu dělat s botama, protože cestuju vcelku dlouho a v plochých balerínkách za nějaký čas umírám. Jak říkám, nevěděla jsem ještě, jak to bude, tak jsem v těch plochých balerínách jela. A co myslíte, po půl dni už se to pomalu nedalo vydržet, takže jsem jela na Arkády v naději, že tam seženu nějaký levný, hezký boty, který mě zachráněj :D. A našla! ♥

Co se týče košile, tu jsem pořídila ve slevě a je to překvapivě ve velikosti XL, ale sedí mi tak akorát. Je trochu větší, ale to se mi právě líbí, protože si jí buď zastrčím do sukně, nebo budu nosit rozepnutou.


Věc, z který mám největší radost, NOVÁ PENĚŽENKA! ♥
Jsem tak trochu posedlá peněženkama a kabelkama, ale tohle byla láska na první pohled. Tu, co jsem měla předtím, jsem si kupovala jen pro to, že byla šikovná, měla spoustu kapes a já chtěla nějakou novou. Nějak extra se mi však nelíbila a byla taky hodně velká a těžká. Tahle je mnohem menší, než má předchozí a ten design? Naprosto jí miluju a jenom doufám, že mi vydrží co nejdýl :).


Roztomilý nášivky s kytičkama a ptáčkama. 
Jakmile si najdu čas, ihned to půjde na nějakou džínovou bundu :).


Jak už jsem říkala, nemám toho v šatníku extra tolik elegantního a když už, mám spoustu sukní a šatů. Proto potřebuju i kvalitní silonky, který se mi pořád nějakým záhadným způsobem ztrácí nebo trhají. Na cestě do metra jsem ještě udělala rychlou zastávku v TEZENIS a pobrala silonky a punčochy s dírama, který jsou momentálně víc než IN.


V New Yorkeru jsem si dala taky menší zastávku a sehnala tohle obyčejný, černý triko v delším střihu do fitka. Za mě je naprosto super, protože je prodyšný a není v něm teplo :).




A na závěr tu mám nejvíc krásnou věc, která se mi stala. Je to sice už dýl, myslím že v dubnu, takže tímto veřejně říkám, že jsem ostuda, že to tady zmiňuju až teď. Dvě slečny z instagramu, které mají svůj obchůdek mi napsali, jak mě strašně rády sledujou, že jsem jim velkou inspirací a že by mi rády něco poslali. Samozřejmě má první reakce byla, ať si nedělají škodu a že mi přeci nebudou jen tak něco posílat. Nedali se ale odradit, takže jsem nakonec vyměkla :D. 

Poslali mi tuhle nádhernou sportovní podpresnku od HOLLISTRU, k tomu opravdu moc příjemný tělový sprej, který voní jak květinky a co bylo nejvíc krásný, byl ručně psaný vzkaz od nich samotných. 

Nedokážu slovy vyjádřit, jak moc mě tahle věc potěšila a jak moc trapně jsem se cítila, že mi holky poslaly takhle drahý věci, ale doufám, že jim to budu moci jednou nějak oplatit :).

.
.
.

Jak jste na tom s nákupy přes léto vy? Využíváte letní výprodeje?
Dejte mi vědět dolů do komentářů, budu se těšit :)


S láskou,

Ann. ♥
SHARE:

10 komentářů

  1. Krásné kousky. Ty slip-on botky sou dokonalé :) Škoda, že teď nemám cestu do města, protože bych se po nich určitě mrkla.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) že!? Taky jsem z nich nadšená a dokonce jsou i moc pohodlné :) jenom se bojím, aby nebyly hned špinavé :D
      Kupovala jsem je asi před půl měsícem, takže bych řekla, že by ještě někde mohly být :)

      Vymazat
  2. Krásne vecičky! Stradivarius máme v Košiciach len chvíľku, no už som si odtiaľ odniesla niekoľko kúskov, z ktorých mám radosť. Tie dierkované silónky potrebujem aj ja!! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti :))
      Já ho úplně zbožňuju! Taky za ním musím do Prahy :D
      Jinak já mám ty silonky ještě jedny, s těmi většími dírami, ale zatím jsem je k ničemu nevytáhla :D líbí se mi k ripped jeans, tak uvidíme :)

      Vymazat
  3. Takový krásná blog Aničko! Budu se sem ráda vracet. A teda ty úlovky z Tally Wejlu, to abych tam rychle naklusala! Asi budu muset teda poslat přítele, protože ten je teď v Praze. Já jsem ještě v Anglii, ale snad do podzimu už budeme přestěhovaní komplet. A pak hurá na slevy:)

    www.cityscape-bliss.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Terez, mockrát děkuji! :)) To jsi mě moc potěšila :)
      To máš moc hodného přítele, jestli ti dobrovolně půjde ulovit kousky do slev :D:), ale věřím, že v Anglii toho máte taky spoustu :) i když tam asi mají všichni věci z Primarku, že :D
      Koukám, že spíš tvůj blog vypadá hodně zajímavě, děkuju za odkaz, ráda si to projdu :)

      Vymazat
  4. Ta podprsenka, co jsi dostala, ta je opravdu úžasná!

    OdpovědětVymazat
  5. Wow to vypadá fakt dobře! Těším se na fotky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju Annie! :)) akorát musím splašit fotografa :D můj přítel by si měl vzít příklad z toho tvého a taky se do toho pustit :D

      Vymazat

Blogger Template by pipdig