25. 7. 2017

AliExpress Haul I.


Pokud máte rádi články z oblasti módy a kosmetiky, určitě jste zahlédli nějaký článek odkazující na online shopy. Konkrétně se dnes bude jednat o AliExpress. Před pár lety jsem začala nakupovat na Ebay a byla jsem až zděšená z toho, co se tam všechno dá sehnat a za jaké ceny. Abyste tam ale mohli nakupovat, museli jste mít založený PayPal a celkově to bylo složitější. Ne dlouho poté jsem se přesunula na AliExpress. Zjistila jsem, že je tam větší výběr a i ceny mi přišly ještě o něco lepší. Už to bude nějaký rok, co se v těchto vodách pohybuji a nebudu vám ani říkat, kolik jsem ušetřila na tom, že jsem si objednala nějakou věc tam, než abych si jí koupila v nějakém kamenném obchodě. Často totiž můžete narazit na věci přesně odtamtud. 



Kdo AliExpress znáte a nakupujete tam, určitě mi dáte za pravdu. Navíc nemusíte platit přes PayPal, ale stačí vám na to klasická debetní karta. Jak už jsem řekla, najdete tam prakticky skoro všechno, co si jen dokážete představit. Otázka je, v jaké vám to přijde kvalitě. Vše je tam buď a nebo. Proto bych vám chtěla přinášet recenze na věci odtamtud objednané a k nim samozřejmě reálné fotky a hodnocení.

Než ale začnete rozklikávat odkazy pod věcmi, chtěla bych se zmínit o jednom portálu, a to konkrétně o Plné Peněžence. Jedná se o takzvaně cashback portál, což znamená, že pokud skrz ně nakoupíte, dostanete určitou částku z vašeho nákupu zpět. Je to naprosto jednoduchý, zaregistrujete se a pak už se jenom skrz stránky PlnáPeněženka prokliknete do vámi požadovaného e-shopu. V nabídce jsou navíc obchody jako například Zoot, Booking, Dámejídlo, Mall, Ebay, můj milovaný AliExpress a další. Přiznám se vám, že na Ali nakupuji často, ale občas se mi stane, že na prokliknutí zkrátka zapomenu a pak se proklínám do pátého kolene :D. Navíc zrovna z AliExpressu dostanete 5% zpět, což není málo. Určitě to vyzkoušejte, nezapomeňte se prokliknout a myslím si, že budete mít i z těch pár korun z každého nákupu radost stejně tak, jako já :).


A teď už se jdeme podívat na to, co jsem tam pořídila a jak jsem spokojená. Budu sem zařazovat jak oblečení, tak kosmetiku, různé doplňky a podobně.



Při nákupu oblečení mám vždy trochu strach a radši volím levnější kousky. Jedním z nich je i tahle proužkovaná košile s krásnou nášivkou. Materiál je kvalitní, pevný, košile neprosvítá a na těle je moc příjemná. Vzadu má delší střih, takže decentně skryje zadeček. Já jsem si osobně tyhle střihy naprosto zamilovala. Momentálně je mi menší přes prsa, ale věřím, že až shodím pár kilo, tak mi bude sedět perfektně :D.



Matné rychleschnoucí rtěnky jsou už nějakou dobu velkým hitem. I já jich pár vlastním a nosím je moc ráda. Když jsem si je objednávala poprvé, což bylo právě z Ali, přišly mi dvě naprosto boží rtěnky a barvy, které krásně drží a dobře se nanášejí. Od té doby jsem jich objednala několik dalších, ale žádné nejsou takové. Jediné, které se jim blíží, jsou tyto dvě. Mají dobrý aplikátor, jsou krásně syté, akorát je lepší dát tenší vrstvu, jinak se pak tvoří fleky. Za mě tedy mohu doporučit :). Rozhodně si k nim ale pořiďte konturovací tužku na rty a při aplikaci buďte rychlí a precizní.




Dříve jsem nosívala jenom těžké kovové hodinky, které mě už ale upřímně omrzely. Sice bez hodinek na ruce skoro nevyjdu z domu, ale tyto kovové nejsou úplně tak praktické, hlavně v létě. S mojí šikovností s nimi ještě vždy někde praštím :D. Proto jsem se rozhodla to prostřídat a pořídit i nějaké lehčí hodinky s normálním páskem. Tyhle přišly krásně zabalené, fungují a jsem s nimi moc spokojená. Ciferníky mám radši větší, tento je takový střední, ale úplně dostačující. 



Sice mi moc typů brýlí nesluší, ale u pilotek to zrovna není tak hrozné. Při stávajícím trendu jsem si je tudíž pořídila taky. Opět byly dobře zabalené a neponičené. Mně osobně se líbí, ale pokud vím, nosilo se to už za našich babiček. Když jsem v nich jednou přišla do školy, kamarádi se mi začali smát a ptali se, zda jsem byla někde sekat trávu, tak jsem se s nimi taky pobavila :D. Brýle jsem si ale nechala i na zbytek dne #swag.



Na tuto masku jsem psala celý článek, který si můžete přečíst ZDE



Přiznám se, že řasy jsem ještě nezkoušela, ale už na dotek jsou příjemné a vypadají kvalitně. Není to nic na denní nošení, ale na nějakou akci je to super. Lepidlo na řasy není v balení.



Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších kousků z AliExpressu! Nosila jsem ho opravdu často, což je vidět na mírném zreznutí a vypadaných kamíncích. Každopádně ve skutečnosti vypadá opravdu skvěle a myslím, že si rovnou půjdu objednat další. UPDATE: Bohužel jsem ale totožný nenašla a nechci jeho hledáním strávit měsíc, čili jsem vám tam dala odkaz alespoň na podobný :).



Co si budeme povídat, kdo by tomuhle odolal!? Sice je to náramek spíš na léto nebo nějakou dovolenku, než klasické nošení, ale za to je podle mě moc roztomilý. Nemusíte se bát, že by byl těžký, ve skutečnosti je lehounký a mušličky vypadají moc pěkně.



Sluneční brýle, které jsem viděla snad na každém člověku v Praze a okolí :D. Nevím, kde je prodávají, nebo jestli je všichni mají odsud, každopádně jsem si je objednávala dávno předtím, než jsem je viděla na jediné osobě. Musím ale uznat, že jejich tvar sedí snad naprosto každému a vypadají prostě dobře :).



Taková blbost, že jsem to musela vyzkoušet :D. Je to roztomilý a vypadá to slibně, ale motorek je hodně slabý a krom toho, že to můžete použít možná tak jako mini větrák nebo drbátko, to nic moc nevysaje.



Jsem úchyl přes všechny taštičky, penály a úložný prostory. Tahle taštička je opravdu hodně prostorná, přišla dobře zabalená, zip je kvalitní a vypadá moc hezky. Měla jsem v plánu jít použít jako penál, ale na to je opravdu obrovská, čili asi počkám, než se mi rozpadne moje nynější kosmetická taštička a tohle bude její nástupkyně.




Moje absolutní lásky! Přiznám se, že tyhle šaty ve stejném stylu už mám ve skříni troje. A přítom jsem nad jejich koupí nesmírně dlouho váhala. Bohužel jsem teď v takové fázi, že je nedopnu přes prsa, takže mi držte palce, ať je budu moci co nejdřív všechny troje vynosit! :)

Jsou pohodlné, neprůsvitné a dělají moc hezkou a drobnou postavu, za mě rozhodně doporučuji všema deseti. Především za tu cenu. 

Přidávám i jednu ilustrační fotku z plesu s mojí milovanou polovičkou ♥ 
(a myslím, že to je poprvé, co ho tu vidíte, haha)


.
.
.
.

Líbí se vám tyto články?

Chtěli byste, abych psala k věcem i přepočtenou cenu a za jak dlouho mi věci dorazily?

Slyšeli jste už o portálu PlnáPeněženka nebo ho dokonce využíváte?

Budu ráda za každičkou odezvu! Tímto vám moc děkuju za přečtení a mějte se překrásně!

Ann. ♥

SHARE:

19 komentářů

  1. Já na Aliexpressu ještě nic nenakupovala, pořád se toho trochu bojím, ale snad v budoucnu:)
    Jinak sis koupila krásné věci, strašně se mi líbí ty brýle a hodinky:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile jednou začneš, už nejde přestat :D takže jdi toho, je to jednoduché :)
      Děkuji moc!

      Vymazat
  2. krásné kousky! hlavně ta košile :) a o plné peněžence jsem slyšela, ale pořádně ještě nevím, co to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) košili jsem nakonec musela poslat dál, ale snad dělá radost někomu jinému :)
      Je to jenom jednoduše portál, přes který nakoupíš v různých obchodech a díky tomu se ti může pár korun vrátit zpět :)

      Vymazat
  3. Já nakupuji spíše na ebay než alli a mám taky pěkných pár blbůstek :-) Na blogu mám podobný typ článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzkoušej Plnou Peněženku, mají v nabídce také ebay :)

      Vymazat
    2. Tam jsem začínala, ale momentálně už jenom Ali :)
      Přijde mi, že mají větší výběr a věci tam jsou levnější.

      Vymazat
  4. Kupuju na aliexpressu hlavně takové to papírenské zboží - washi pásky, věci do diáře, tužky, samolepky a tak:-). Mám zkušenost taky s hodinkama a zatím vždycky spokojenost. K oblečení jsem trošku skeptická:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to je boží! :)
      Já mám s hodinkami také většinou dobrou zkušenost, hlavně jsou za pár korun :)
      Oblečení záleží jak kdy, ale je fajn, že už teď jsou u věcí recenze s fotkami :)

      Vymazat
  5. Focallure rúže vyzerajú úžasne, určite ich omrknem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím čím to je, ale momentálně už se nenanáší nic moc :D, tudíž svou recenzi asi trochu pozměním.

      Vymazat
  6. Ty rose gold brýle mám taky! :) A ta košile a šaty jsou úžasné, jdu se na ně podívat :D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  7. Focallure je jedna z mála značiek, ktoré ma na Ali zaujali. Majú veľmi pekné veci, široký výber a super ceny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě na konec ty matné rtěnky nejsou tak skvělé, jak jsem si myslela :/
      Ale jinak super :)

      Vymazat
  8. Na Ali nakupuju hodně často a občas i pěkné prkotiny, ale zatím jsem byla celkem spokojená. Jinak ty šaty jsou parádní!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig