11. 6. 2017

NHD výzva /5 týden/


Konečně se dostáváme ke shrnutí pátého týdne, yes! 


První tři dny v tomto týdnu jsem jedla intuitivně, protože jsem měla ob den zkoušku a jednoduše jsem toho přes den ze stresu moc nesnědla a večer už to nebyla žádná sláva. Nevím, zda to máte někdo stejně, ale když se učím, vážně učím, tak nemyslím na nic jiného, než papíry a skripta. Někdy mám ale zase naopak takové stavy, kdy při učení myslím nonstop jenom na jídlo a co bych si k tomu ještě dala :D. Tentokrát to byla varianta číslo jedna. To bylo způsobeno ale především tím, že jsem měla zkoušku sice ráno, ale ve škole jsem byla půl dne. Ono to pak člověka docela rozhází. Večer jsem se snažila ale nějakej příjem nahnat a něco do sebe dostat, ale spíš podle pocitu. Nebylo to tak, že bych přišla domů a snědla bych od zmrzliny po rybičky v konzervě.

Nějak takhle krásně vypadaly mé dny #top

Od čtvrtka jsem makra zase počítala a hlavně se soustředila na pondělní zkoušku, statistiku. V neděli jsem počítala tak od oka, protože to byl finální den učení a nechtěla jsem zanedbat ani minutu navíc. Asi bych v klidu zvládla počítat jídlo, ale kdybych tu zkoušku potom neudělala, tak bych si pravděpodobně říkala, že jsem ztratila X minut vážením, zapisováním a trefováním se do maker. To jsem ale naštěstí nemusela.

Minulý týden jsem začala cvičit s trenérem a tento týden to pokračovalo. Každý trénink mi toho spoustu dal a naučil, opravdu k nezaplacení. Navíc když vás takhle někdo hecuje, "řve" na vás, tlačí vás, tak si jen tak neřeknete "už fakt nemůžu".. Protože většinou je to jenom v hlavě a je potřeba posouvat své limity :).

Váha se bohužel stále držela, dokonce byla stejná, jako na začátku. Postava mi ale přijde, že se nějak formuje a určitě se cítím stokrát líp. Zjišťuju ale, že musím zařadit více kardia, nějaké to běhání venku, orbitrek po ránu, HIIT a především cvičení s vlastní váhou. Sice jsou "těžký váhy" super a miluju to, ale mému tělo to zřejmě moc nesedí a potřebuju trochu více intenzivního tréninku.

Tento týden mi také začal nový tréninkový plán, který je více zaměřený na trojboj a moc mě to baví.

To by bylo k pátému týdnu vše a jdeme se zase podívat na něco málo z jídel, které jsem měla :).


Francouzské toasty z normálního chleba, protože prostě toastovej nebyl a chuť byla větší :D


Moje milovaná acaíííí!


Proteinové předtréninkové smoothie s mixem Forever Beautiful z Rawlife 
(10% slevový kód "betterme")


Skořicová ovesná kaše s lesním ovocem a kouskem čokolády


A když jsem nestíhala ani snídani, smoothiečko to zachránilo :D


Poprvé jsem měla ostružinový Skyr a za mě anoo :)


Stejně tak jako tenhle božskej proteinovej pudding!
Proč je jen tak drahej!? :(


Né úplně fotogenické jídlo, ale zato dobrota!

Rozpečená batáta a portobello zapečené s hummusem, rajčátky a lahdůdkovým droždím


Když jsem přebíhala silnici na cestě do fitka, neodpustila jsem si zachytit tenhle nádhernej moment :)


Nenamalovanej spokojeňouš po ranním tréninku ♥


A radost z nových botiček, který jsem si pořídila minulej týden na výprodeji v Praze, 
o tom najdete povídání v článku ZDE


S novým tréninkovým plánem jsme se zase potkali s TRX! ♥

Pamatujete, jak se jednu dobu takhle všichni fotili a třeba na facebooku snad jiný profilovky nebyly? Já jsem to nedělala, tak to asi přišlo teď :D


Když je váš trenér zároveň majitel fitka, tak máte smůlu a dopadne to takhle :D


Obličej po půlhodinovém HIITu #hotAF
Aneb takhle to vypadá, když jdu z pásu a navleču na sebe všechno, co jsem přinesla :D


Na závěr asi nejlepší jídlo týdne - mix zeleninky, lahůdkového tofu a 
semínek s olivovým olejem na kari ♥

.
.
.

I přesto, že byl dnešní článek kratší doufám, že jste si ho užili :). Těším se na vás příště!

S láskou,

Ann. ♥
SHARE:

4 komentáře

  1. O zkouškovém to mám často jako přes celý rok - jím, jak jsem zvyklá :D Ale pak jsou i dny, kdy bych vyžrala lednici, udělala útok na všechny cukrárny v okolí a završila to kebabem :D
    Váha je jenom číslo, z toho si nic nedělej :) Stejně jsi kočka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :D ale takový ty reset dny tam občas musí být :)
      Jsi moc hodná, děkuju! ♥ je to jak říkáš, důležitý je, jak se člověk cítí :)

      Vymazat
  2. O zkouškovým jsem na tom stejně, furt jen myslím na jídlo a furt bych žrala (s prominutím) :D trochu mi to pak kompenzuje tu nenávist k tomu, že musim sedět doma celej den na zadku.
    Co se týče těžkých vah, jsou super, já to s tím kardiem kombinuju (já svoje běhání neberu za cardio, ale že běhám protože prostě musim kvůli přípravě, nicméně to cardioo je tak jako tak), ale i cardio tě omrzí a i na něj si tělo zvykne. Jestli chceš vyšší intenzitu, doporučuju HIIT a nebo KRUHÁČE. Kruháče jsou super, protože tě udržej v docela vysoký intenzitě, ale máš tam i dost cviků se středníma nebo i těžkýma váhama, no zkrátka podle mě mnohem lepší jak jet hoďku na orbitracku. (Já svoje učení při šlapání na rotopedu fakt nenávidim, ale je to jedinej způsob jak si nevyčítat, že jsem se ty poslední minuty neučila :D )
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, ty seš ale pořád neskutečně krásná, takže klidně jez a jez! :D
      A navíc pořád něco děláš, takže to hned vycvičíš/vyběháš :)
      To je skvělej přístup, co si budem a jak říkáš, tělo si na to zvykne. Snažím se zařazovat HIIT a s trenérem jedeme mini single kruháč, po kterým pak naprosto umírám :D a je to rozhodně lepší, jak dělat jen jednu věc z toho, a to myslím posilování či kardio, protože je to kombinace všecho dohromady. Jenom se člověk musí hecnout, protože je to fakt náročný :D
      Já mám asi nějakej blbej rotoped, ale nedokážu tam sedět normálně a ještě, abych se u toho dokázala učit, takže smekám! :D

      Vymazat

Blogger Template by pipdig