20. 6. 2017

New In || May 17


Stal se zázrak a moje proměna do FOOD blogu se konečně vrací zpátky do normálu. Sice mám moc ráda tvoření receptů a psaní článků o jídle (jak jinak), ale taky ráda dělám všechno ostatní. To platí ať už pro módu, či kosmetiku, nebo články k zamyšlení. Zkrátka je to tady takovej můj jeden velkej ŽIVOT :).



Tentokrát jsem sepsala menší Haul, a to především z DM Drogerie. Přiznám se, že spoustu produktů jsem kupovala už v dubnu, ale čas jsem si na to našla až teď, tak mi to odpusťte. 


Chlorellu užívám už (teď je ta fáze, kdy jsem se koukla do svý boží aplikaci v telefonu pod názvem Dream Days, o který se víc dozvíte v jednom z mých článků ZDE) přesně 332 dnů, což znamená téměř rok. Jeden měsíc jsem ale měla pauzu, protože jsem si koupila jiný druh chlorelly, který mi nevyhovoval a radši jsem jí tudíž neužívala vůbec. 
Zajímal by vás článek o zelených superpotravinách a jaký na mě mají vliv? :)

Další je moje milovaná proteinová tyčinka z DM v příchuti cookies. Tato má sice "jenom" 32%, ale má božskou chuť a není chemická. Proste ideální dezert, ale zároveň se super hodnotama.

Pufovaný amarant ve slevě  jsem tam rozhodně nemohla nechat, protože si ho ráda sypu na různé kaše, smoothie bowls či zmrzlinky.

Na závěr ještě brusinky v tabletách, které beru preventivně v důsledků mých častých onemocnění močových cest a Pangamin, neboli pivovarské kvasnice, které jsou skvělé například na pleť, růst vlasů a nehtů :). Vždy při jejich pravidelném užívání vidím změnu.


Zlatá brčka opět z DMka a opět ve slevě, jackpot!
(Ne že bych těch brček doma měla málo -_-)


Já vím, já vím.. Když mně se sem zkrátka hodí :D. Tyhlety roztomilý pomůcky do kuchyně jsem objevila v Pepcu. Koupila jsme si je hlavně z toho důvodu, že metličku používám téměř denně a tu, co jsem měla doma, mi někdo (DÍKY MAMI :D) vyhodil. Takže jsem jak šílenec běhala po kuchyni a hledala, kde je moje milovaná metlička, zatímco už byla ta tam..
Nahradila jí tudíž tahle růžová kráska, nestěžuju si :D.


Top, top, top věc na pleť! Dlouho jsem se odhodlávala k její koupi, protože mi přišla drahá, ale ono to balení prostě vydrží, stejně tak, jako je to s bambuckým máslem. Obě věci jsou zázračné.


Beauty sekce!

Od Biodermy jsem si jako první ze série Sébium pořídila mycí gel na obličej, který naprosto zbožňuju. Další na řadě byl tento krém s názvem AKN. Chyba ale byla kupovat si ho v dobu, kdy jsem na obličeji neměla sebemenší pupínek. Asi jsem si pleť nějak rozházela a teď je to pořádnej zmatek. Na recenzi se však chystám až společně s ostatními produkty z této sady, tak si počkejte :).

Dále make-up od BOURJOIS společně s pudrem, o kterém jsme pravděpodobně už z Beauty komunity slyšeli (recenze taky bude!), matná hnědá rtěnka od Essence, která není vůbec špatná a bordó lak na nehty, který jsem si dala dokonce několikrát za sebou.


Můj oblíbený suchý šampon ve spreji, který je jeden z těch levnějších a deodorant od Borotalca. Jiný vlastně už nepoužívám, jelikož všechny ostatní mě jaksi po nanesení pálí. Tento si nemohu vynachválit, i když občas přistihnu nějaké ty bílé fleky/čáry na tričku, což je nežádoucí.


A na závěr pořádná sklenice kokosového oleje, který jsem si koupila pro všechny případy.

Víte, jak skvělý je na holení nohou?! Což jsem sama před vyzkoušením netušila. Taky jsem ho vzala se záměrem pravidelného oil pullingu, tak snad si dám na čas a pustím se do toho pravidelně.

.
.
.

Co z věcí vás zaujalo nejvíce? 
Máte nějaké beauty tipy a triky ze světa, které stojí za to vyzkoušet? 

Těším se příště,

A. ♥
SHARE:

2 komentáře

  1. Článek o zelených superpotravinách určitě napiš :)
    Já už hrozně dlouhou dobu přemýšlím jak nad chlorelou tak i zeleným ječmenem a pořád jsem na vážkách jestli koupit či nekoupit.. na netu je na to tolik chváli.. ale pořád se nemůžu rozhoupat...
    Růžovou vodu a bambucké máslo taky používám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za odezvu a pokusím se ho dát co nejdřív dlouho dohromady :)
      Hele určitě to vyzkoušej, za mě teda stravitelnější chlorella v tabletkách, ale na ječmen jsem si po čase taky zvykla a možná bych zase řekla, že to mělo viditelnější účinky, jelikož chlorella je opravdu běh na dlouhou trať..
      Růžova voda a bambucké máslo jsou naprosté kobmo na pleť ♥ ještě jsem se dívala na levandulovou vodu, to by mělo být něco podobného, nezkoušela jsi ji? :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig