14. 5. 2017

IIFYM & NHD výzva /3/


Stejně jako si lidé myslí, že nikdy nepřijde apokalypsa, tak stejně tak jsem si myslela já, že nepřijde tento článek. Ale lidstvo, div se, je to tady! Vítám vás u povídání ze třetího týdne NHD výzvy, počítání maker a taky spoustu pohybu. Sice jsem měla takové nutkání spojit více týdnů dohromady, ale dala jsem si za cíl, že zvládnu postovat report z každého týdne, tak nechť se taky tak stane.


Jak už tušíte z úvodu, tento článek není samostatný a předcházejí mu další dva, které jsou potřeba přečíst, abyste pochopili tento. Čili ZDE je odkaz na 1. týden a ZDE na 2. týden.


Začneme pěkně od začátku. Tento týden byl pro mě celkově náročnej, jelikož jsem měla ne úplně příjemné problémy, co se týče ženských záležitostí. Jelikož vím, že mi sem chodí číst i sem tam nějací kluci (žejo, Víťo), napíšu jen to, že jsem měla nepravidelný cyklus. S tím přišly také bolesti, nevolnosti, malátnost a hlavně, byla jsem oteklá jak balón. Vážně nic příjemnýho, ještě když máte chodit cvičit. Necítila jsem se ale tak špatně a naopak mi cvičení vždy ulevilo, odreagovala jsem se a zapomněla jsem na to. Pokud by mi však bylo nějak extra hrozně, samozřejmě bych se snažila poslechnout své tělo a cvičení bych vynechala. 

Co se týče jídla a IIFYM, opět jsem si všechno poctivě počítala a držela se. Bohužel s cyklem máme my ženy spojené i chutě a podobný hovadinky, takže jsem pořád myslela na ty Cheat Spread máslíčka, co mám v šuplíku a na různý další dobrůtky. Když už jsem si ale něco dala, zapsala jsem si to do tabulek a snažila se to držet v rámci možností. 

Tento týden nebyl nijak přelomový, ale postupně jsem začínala vidět zlepšování a zefektivňování v trénincích. Jak už jsem psala minule, ta pravidelnost mě vážně baví a to, že nemám každej den ani trochu podobnej trénink, je taky boží. 

Váha mi skákala nahoru a dolů v rozmezí +- 2kg, ale to je pochopitelné, když nejsou vaše hormony v pořádku. Proto nikdy nedejte na to, když ze vážíte například před menstruací a nedělejte si z toho hlavu. Občas je fakt neskutečný, co to s naším tělem dokáže udělat.

Přiznám se vám, že jsem měla jeden den, konkrétně sobotu, kdy jsem si makra nepočítala, ale +- jsem se snažila mít od všeho tolik, co mám mít. Měli jsme totiž rodinou oslavu přítelovy sestřenky a já jsem z toho celého týdne byla tak vyčerpaná, že jsem si chtěla na chvilku orazit a nic neřešit. Překvapivě jsem ale neprasila, nesahala po brambůrkách, kterých bylo na stole několik misek, ani jsem neměla nic smaženého. Jediné co jsem si dala, byl kousek dortu, protože byl ze zdravé mouky, čokoládový korpus, který nebyl vůbec přeslazený a na tom spousta ovoce. To chceš. Žádná krémová splácanina, po který ti je špatně ještě druhej den. A k mému dalšímu překvapení jsem se těšila na neděli, až budu mít zase všechno pod dohledem, takže tam to šlo opět podle plánu.

To by bylo z tohoto týdne tak nějak vše, nechci si zase všechno vypsat v jednom článku, ale více se soustředit na to, co se opravdu v tom týdnu dělo, takže se můžete těšit na další informace příště :)


Dortík ze sobotní oslavy :)


Brownies z červených fazolí, tentokrát podle Katty Veganza :)
Pečené v troubě je to úplně jiná liga ♥


Omluvte prosím kvalitu, ale občas dám fotku jídla na insta stories a nedojde mi, že bych si to měla uložit nebo vyfotit normálně, ať to mám sem pro vás :D 


Bílý jogurt a můj namixovaný mix.it :)


Veganské čoko lívance s Alpro sojovým pudingem, mraženým lesním ovocem a tvarohem


Borůvkové tofu brownies, neboli podle Michelangelky "tofnies" ♥ :D



Když se vám to nechce dávat do mističky, tak zavírací dóza postačí :D
Konečně začínám mít chuť na zeleninku a salátky :)
Pod vysokoprocentní šunkou se skrývá celozrnná houstička s dýňovými semínky a plátek sýra


Mix všeho - špaldové celozrnné farfalle, chilli tofu, cibulka, cuketa, konopná semínka


Pohanková proteinová kaše s pekanovým máslíčkem a ovocem


Nedělení snídaně - pohankové waffle s proteinem, tvarohem, ovocem (hlavně ty gigantické maliny!)


Nejlepší top strop jídlo z celého týdne!
Basmati rýže, brokolice a cizrna na kari s chia semínky a opečené lahůdkové tofu
Na vrchu je dresink z hummusu a citrónové šťávy


Můj klasickej starter pack do fitka - ručníček, sluchátka, rukavice (už nenosím, více info bude v 5. týdnu), bloček se sepsaným tréninkem a cviky a jelikož mi nestačí 0,7l lahve, sem tam si vezmu tenhle dvoulitrovej boží, jak jinak, než růžovej, barel :D


A dneska jsem si tu nechala kousek i pro selfíčkovou sekci!


V tomto týdnu jsem si také pořídila svá první bezdrátová sluchátka a nemůžu s nimi být spokojenější! To je tak skvělej pocit, když vám všude přes tělo nečouhá drát, o který neustále něčím trháte. Navíc ten zvuk je úplně na jiném levelu :) 

V levé ruce mám v shakeru BCAA od Bodylabu v příchuti Cosmopolitan, které za mě nejsou úplně zas taková hitparáda. Na můj vkus jsou celkem sladké a to i přesto, že jsem je dost naředila.


Tuhle fotku jsem našla v telefonu a je jen ta pro pobavení, jak cvičím glute bridges :D
Navíc ten pot na hrudi?! Jestli tohle vám neřekne, jak moc makám, tak nevím co! 


A všechny silné a nezávislé ženy víme, jak náročný je jít na nákup a tahat to celý domů!

Navíc do Lidlu prostě nejde jít "pro pár věcí". 

.
.
.

Děkuju vám za přečtení a jak jsem říkala, těším se u dalšího pokračování mojí challenge!

Pac a pusu,

Ann. ♥
SHARE:

4 komentáře

  1. Je super, že jsi se držela i přeš dámské potíže :)
    Ten dort je nádherný! :) a fotka s potem na hrudníku jedině dokazuje, jak makáš a stejně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice to nás, holky, hodně ovládá, ale když si to srovnáme v hlavě, tak to kolikrát jde :) občas to ale zase použiju jako výmluvu a něčemu dobrýmu prostě neodolám :D
      Ty jsi tak milá, děkuju ti moc :))

      Vymazat
  2. Obdivuju tvou sílu o udržení se i přes hormony. Já s tím mívám velikej problém. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když máš vyváženej jídelníček a hlavně přes ty svoje dny dáváš tělu dost živin a vitamínů, tak to jde :) ještě si to akorát srovnat v hlavě :D protože občas si to dobrotu prostě zasloužíme :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig