4. 4. 2017

HAUL || New Yorker

Většinou si toho koupím nejvíc, když to neplánuju. 
Řekněme, že jdu nakoupit potraviny, ale projdu kolem obchodu, kde mají ve slevě mikinu, která se mi před pár měsíci líbila. Nakonec tam skončím dvě hodiny, přičemž projdu každej koutek celýho krámu. Odnesu si věci, který sice vůbec nepotřebuju, ale víte jak :D.

Zrovna minulý týden v pátek jsem šla do Tesca na nákup jídla a nejspíš většina znáte F&F. Hledala jsem formu na dort a našla jsem malinké oddělení, kde nebyl nikdo, krom několik stojanů se zlevněnými věcmi právě z kolekce F&F. Řekla jsem si, že se tam podívám, kdyby náhodou. Což jsem samozřejmě neměla dělat. Nakonec jsem odešla z kopou věcí a to jak na léto, na teď, tak do fitka. Jediné, z čeho jsem měla dobrý pocit bylo to, že to všechno bylo dá se říct za pár korun. Odnesla jsem si toho holik, že bych z toho asi mohla udělat další nákupní haul :D, nu, uvidíme.

Tentokrát se ale podíváme, co jsem si odnesla z New Yorkeru, v kterém už v poslední době skoro nenakupuju. Byla jsem tam minimálně po půl roce. Není to tím, že by se mi ty věci snad nelíbily, ale vadí mi to, že to pak u nás nosí každý. 




Jako první úlovek je tento námořnický(?) off-shoulder top. Momentálně je to velký módní hit a musím se přiznat, že si mě to získalo taky. Tenhle konkrétně má košilový materiál a je neskutečně příjemný. Osobně mi přijde, že když ho (nebo cokoli jiného) máte shozený z ramen, vypadá to něžně a žensky. Není to nic uplého, je vzdušný a nezvýrazňuje žádné křivky. Za mě na letošní rok #musthave v šatníku :).
Cena: 399 Kč


Podobné brýle jsem sháněla přibližně, ehm, sto let? :D 
Mám kulatý obličej a celkově takovou trochu větší hlavu, tudíž mi sluší opravdu málo brýlí. Co mě nikdy nezklame, jsou pilotky, ale taky musím pořádně vybírat. Jenže jsem chtěla trochu pevnější a právě s tímto rámem nahoře a nějakými zlatými detaily. Překvapivě brýle z NYR mi sedí lépe, než odjinud. Nejsem si úplně jistá, jestli jsou ideální, ale jsou to první brýle v tomhle stylu, které mi sedly, takže jsem je brala. Navíc vyšly na hezkých 219 Kč.


Omlouvám se vám za kvalitu, ale nešlo to lépe zachytit. Tahle sukně je ze zvláštního materiálu. Takhle na fotce vypadá, jako kdyby byla chlupatá, ale není. Barva je podobná spíše první fotce. Je hodně pevná a vážně nádherná. Dovolila bych si tvrdit, že až plesová, což byl asi její původní účel, dle cedulky. Našla jsem jí na stojanu se slevami za 139 Kč. Řekla jsem si, že si ji aspoň zkusím, protože musím říct, že na ramínku mě moc nezaujala. Navíc tam bylo opravdu hodně kousků, takže v tu chvíli vás napadne, že s ní je asi něco špatně. 
Její vzhled na postavě mě však příjemně překvapil. Udělá přesně ten "A" efekt, který miluju. Je úzká a pevná v pase a dole se rozšiřuje. Rozhodně jsem ji tam nemohla nechat, už za tu cenu. 




Věřte mi, že jednou se ty věci před focením naučím žehlit (to by sis ale musela nejdříve vyžehlit tu kopu prádla, co ti leží doma, že, Aničko...). Jednoduchý černý crop top, který se vždy hodí. Ne, že bych měla postavu na to, nosit ho řekněme k džínům, ale když si ho vezmu k sukni nebo kraťasům do pasu, je to ideální. Nikde nic nepřekáží. Zkrátka basic kousek. 


Věc, s kterou bych si vážně nemyslela, že někdy odejdu z obchodu. Semišové kalhoty/tepláčky s gumou v pase a na kotnících. Našla jsem je na stojanu se sukněmi a také vyšly na 139 Kč. I přesto, že byly jenom ve velikosti 36, zatímco já nosím 38, jsem si řekla, že je vyzkouším, protože vypadaly dost velké. A to překvapení v mých očích, když jsem si je zkusila, bych vám přála vidět :D. Hezky sedí, nedělají obří zadek (což už mám normálně), jsou nesmírně, ale nesmírně příjemné a vypadají i elegantně, že bych se je nebála dát k lodičkám. Jsem zvědavá, co s nimi vymyslím. Když nic, tak je budu nosit alespoň na doma, protože se v nich cítím jako v bavlnce. Ale to by nejspíš byla škoda.

.
.
.

Děkuju vám za přečtení a budu se těšit u nějakého dalšího haulu 
(který by mohl být až zase za dlouho #spíšne). 

S láskou,

Ann. ♥
SHARE:

10 komentářů

  1. Za mě brýle a semišové tepláčky TOP ♥ na sukni bych neměla odvahu a ani styl, ale tobě bude stopro slušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥
      Já takovéto sukně nosím ráda hlavně v zimě s punčochy, přijde mi, že to vypadá dobře :)
      Navíc tím pěkně skryju boky a zvýrazním pas, takže ten A střih zbožňuju :D

      Vymazat
  2. Bože fakt krásné věci♥♥♥

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa musím priznať, že New Yorker nepatrí k môjmu obľúbenému obchodu, ale tá prvá košeľa sa mi veľmi páči :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě taky ne, jelikož mi přijde že oblečení odtamtud má úplně každý, ale letos mají fakt krásné věci :)

      Vymazat
  4. No ted jsem pekne nastvana.. tu sukni jsem pred vanoci kupovala ze nejakych 600-700? :D achjo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéžiš Káji, to mě moc mrzí :/
      Tyhle situace taky nesnáším, naposledy jsem si kupovala zimní bundu v PULL&BEAR za 2,5k a když jsem tam šla po měsíci tak jí měli za 400Kč, to jsem myslela, že tam vybouchnu :D

      Vymazat
  5. Moc pěkné kousky, líbí se mi prostě vše!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig