5. 4. 2017

Blendea ~ zelený zázrak, nebo ne?

Přeji všem krásný den :)

Dnes tu pro vás mám po delší době zase jednu recenzi. Upřímně můžu říct, že je mám jejich psaní ráda, protože vám mohu sdělit svůj subjektivní názor na danou věc. Sama si moc ráda recenze přečtu, než si pořídím nějaký produkt, o kterém jsem předtím neměla povědomí. Přeci jenom reklamní texty vás dokáží přesvědčit, což je také jejich cílem, ale už vám neřeknou to, co se za nimi skrývá dál. 

Dnes si vezmu "pod lupu" produkt, na který jsem narazila úplnou náhodou. A je jím Blendea SUPERGREENS, neboli 100% organická zelená směs obsahující zelený ječmen, mladou pšenici, spirulinu a chlorellu. 




Co Blendea slibuje?

 více energie  
lepší imunitu  
upravené trávení
  čistější pleť
nižší tlak i cholesterol
  kvalitnější spánek
  mladší vzhled
  celkovou podporu organismu

*Výsledky jsou individuální a projeví se po dlouhodobém používaní zelené směsi

Podle účinků musím uznat, koho by to nezaujalo. Každý se nejspíše v něčem najde. 



Samozřejmě mi to nedalo a chtěla jsem se přesvědčit na vlastní kůži. Jelikož už nějakou dobu beru chlorellu a také jsem začala pravidelně pít zelený ječmen, nějaké zkušenosti se zelenými potravinami již mám a jsem k ním tudíž vcelku důvěřivá.

Blendeu jsem objednala a dorazila mi mám ten dojem hned druhý den. Balíček mě mile překvapil, jelikož jsem předtím moc nezkoumala, co v něm najdu. Obsahoval samotné balení, které bylo tedy menší, než jsem čekala, poté roztomilý shaker a malou plastovou lžičku, která je na přesné dávkování a nechyběla ani brožurka s popisem co a jak.


Musím se vám přiznat, že kvůli ceně jsem byla k produktu vcelku skeptická. Přeci jenom 499Kč za 90g prášku není málo. Tak jsem začala trochu pátrat. První věc je ta, že to není třeba jen samotný zelený ječmen, ale obsahuje rovnou čtyři zelené superpotraviny. Další věcí je to, že suroviny pro výrobu Blendea SUPERGREENS pochází z panenské přírody Nového Zélandu a Taiwanu, kde jsou pěstovány pod přímým sluncem bez užívání jakýchkoliv chemických přípravků (Zdroj: blendea.cz). A co vás při takové ceně v první řadě zajímá, je kvalita. 

A jaké jsou tedy mé zkušenosti?

Jak jsem psala výše, už nějakou dobu beru chlorellu a zelený ječmen, tudíž nemůžu hodnotit jako člověk, který přišel k zeleným superpotravinám poprvé. Zelený ječmen jsem však vyměnila za Blendeu a testovala. Hned zprvu řeknu, že tyto produkty se musí brát dlouhodobě. Například u chlorelly to trvá klidně půl roku, než se vaše tělo začne opravdu čistit (vlastní zkušenost). Tentokrát mi ale přišlo, že účinky vidím mnohem dřív, což má na svědomí možná sypká konzistence. Stejně tak tomu bylo totiž i u ječmene.

Věc, kterou bych chtěla opravdu vyzdvihnout je ta, že máš opravdu snesitelnou chuť. Zelený ječmen jsem samotný nepila z toho důvodu, že jsem měla problém ho do sebe dostat. U tohoto produktu jsem ale už napoprvé neměla problém ho v klidu vypít, takže za chuť dávám opravdu palec hore. Určitě jsem cítila zlepšení zažívání a dokonce bych řekla, že mi to pomáhá i k lepší pleti, s čímž celkem bojuju. Celkově pozoruju pozitivní účinky a mně osobně přijde, že je to mnohem účinější kombinace, než jenom jedna superpotravina samotná. 

Suma sumárum, pokud chcete investovat do svého zdraví a trochu si pomoci k lepšímu fungování těla, tak se to vyplatí a s klidem v duši vám Blendeu doporučím. Beru jí ještě stále a plánuju si pořídit i další balení. Pokud byste jí nezvládali vypít (což si nemyslím, že by měl někdo problém), můžete jí dát třeba do lívanečků, do smoothie, kaše, chia puddingu (viz fotky níže). 






Děkuji vám za přečtení a budu ráda, když mi dáte vědět, 
jestli máte nějaké zkušenosti se zelenými potravinami :)

Ann ♥
SHARE:

7 komentářů

  1. S chlorellou i zeleným ječmenem zkušenost mám, sama je taky užívám - chlorellu teda jen v rozmezí pár týdnů, takže na výsledky si ještě počkám, ale zelený ječmen užívám tak dva měsíce a znát to bylo hodně rychle - hlavně v souvislosti s trávením :) O tomto produktu slyším poprvé, ale myslím si, že kdybych si doteď nezvykla na chuť ječmene, šla bych do ní hned. Zatím asi ještě počkám, ale ráda bych to taky někdy zkusila, zní dost lákavě :) A btw sice to opakuju snad u každého příspěvku, ale ty fotky jsou prostě BOŽÍ!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, u mě se taky účinky ječmenu projevily oproti tabletkám chlorelly okamžitě :) a přesně jak píšeš, taky jsem si zvykala :D
      Rozhodně to stojí za zkoušku, hlavně je tam toho více a jiné složení, takže je to pro tělo změna :)
      To vůbec nevadí! Však víš, že jsem ti hrozně vděčná ♥

      Vymazat
  2. Žádné zelené potraviny nevyužívám. Přiznávám se bez mučení. A nevím jestli mě to láká. Opravdu nevím. Jistě, pomáhá to pleti a trávení, ale přece jen to je 500 Kč.
    Ale tak uvidíme, třeba se jednou ve mně něco zlomí a půjdu do toho :))
    Každopádně nádherné fotky!

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo tomu naprosto rozumím :)
      Já jsem to dřív taky tak brala, ale teď do toho ráda investuju, když vím, že je to pro moje zdraví :)
      Jinak kdybys přece jen chtěla tu Blendeu někdy zkusit, tak využij kód "100usetrim" a jdi přes tento odkaz https://www.blendea.cz?a_box=wngt5bkf, dostaneš slevu 100Kč, mělo by to fungovat :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný článek :)

    -A- from thatismylifeandblog.blospot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně dalších kupónů je případně také na http://slevovykupon.net/s/blendea-cz/ :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig