7. 2. 2017

Outfit post || Valentine's Day

Před pár lety jsem si vytvořila účet na Polyvore.com, kde se dají vytvářet nejrůznější outfity a koláže. Nedávno jsem si na tuhle stránku vzpomněla a přihlásila jsem se na svůj účet, kde jsem našla pár vytvořených outfitů z té doby. A pamatuju si, že dva z nich jsem dělala právě kolem Valentýna, který se nám za chvíli blíží. Tudíž mi to přijde jako perfektní období na to, se o ně s vámi podělit. Skoro mě až překvapilo, jak se mi outfity, které jsem sestavovala před několika lety, stále líbí :).



Strap layered top & Leather jacker
Ač je tento outfit díky světle růžové hodně "roztomilý", naprosto mi k tomu sedí přehozený černý křivák a k tomu boty na vysokém podpatku a platformě. Bílé kalhoty jsem si znovu pořídila teprve nedávno, ale už se těším, až si je na jaře vezmu. Perfektně se pak k tomu celému hodí vybrané (černo-růžovo-zlaté) psaníčko, které má všechny barvy outfitu. I tak ale musíte uznat, že baby pink kabelka od Chanelu je prostě kráska :D ♥.


Red blazer & Bow wedges
Tohle je pro mě jedním slovem S E X Y !
Holá ramena, kožené kalhoty, červený blazer, výrazná rudá rtěnka a krásné červené lodičky. Dobře, možná už to je moc červené, ale kdy jindy je lepší příležitost, než na Valentýna !? (beru zpět, na Vánoce je to určitě ještě lepší :D). Tentokrát jsem vybrala stříbrné detaily, které podle mě s tímto outfitem ladí líp. Samozřejmě je potom třeba dbát na odstín rtěnky, který bych volila spíše v studenějších odstínech, stejně jako lak na nehty. Nyní už bych akorát zvolila jiné psaníčko/kabelku,

.
.
.

Líbil se vám některý z outfitů? 
Pokud ano, který nejvíc? 
A kdyby jste si mohli vybrat jeden kousek ze všech outfitů, který by to byl? :)

Já bych brala upřímně asi všechno, ale nejvíc se mi líbí černé vysoké lodičky se zapínáním z druhého outfitu a z prvního ten černý kožíšek (a samozřejmě ty červené šaty s chokerem). Tvoření outiftů mě moc baví, ale opravdu bych u toho dokázala strávit hodiny :D. Doufám, že se vám článek líbil a třeba z něj načerpáte trochu inspirace. Já osobně Valentýna extra moc nehrotím, ale kdybych měla příležitost, rozhodně bych si něco podobného, jako mám tady, oblékla.

S láskou, Ann ♥
SHARE:

5 komentářů

  1. Všechny jsou pěkné :) nejvíc bych byla asi pro "SEXY" :D
    Musím uznat, že jediné co mě se asi nelíbí jsou kozačky na jehlách, ale jinak všechno bych hned brala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší :) mně se tam líbí ty kožené kalhoty, ale na to potřebuju ještě pár kilo dolů :D
      Jo, to máš pravdu, bohužel jsem tam hezčí nenašla :) ale sama mám bez podpatku :)

      Vymazat
  2. Všechny se mi líbí, al nejvíce ten druhý. Je to takový romantický styl a ten mám ráda. a nejhezčí věc se mi líbí to růžovo-černé psaníčko u toho druhého outfitu. Pěkně si je sestavila všechny tři :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to taky favorit :) přesně tak :)
      Děkuji moc :))

      Vymazat
  3. Mně se líbí taky všechny 3 outfity, nejvíce asi ten druhý..

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig