25. 2. 2017

New in || Tiger, Claire's, Tangle Teezer

 Znáte ten pocit, když si po dlouhou dobu vyhlížíte různý věci
 z nějakýho určitýho obchodu? JÁ ROZHODNĚ ANO :D

Věci z Tigeru tak nějak pořád zaznamenávám a čekám, až se tam zase po delší době dostanu. Tentokrát se mi poštěstilo tam zajít po CCC akci na Smíchově. A asi si dokážete představit, jak to vypadalo. Naběhla jsem tam a brala jednu věc za druhou, protože jsem to všechno měla předem naplánovaný, načež mi Barča řekla, že nakupuju "bez rozmyslu". Ale pozor, to ještě nevěděla tu důležitou informaci, že to všechno bylo v rámci plánu! 

Samozřejmě mě tahle její poznámka trochu rozhodila a v jednom ohledu měla pravdu. Potom jsem tedy uvažovala nad každou věcí zvlášť, jestli jí opravdu potřebuju, za což jsem i byla vděčná, protože bych si tam roztomilý mini vozíčky a struhadýlko nejspíš prohlížela ještě do teď.
Tak se jdeme podívat, co jsem nakonec vybrala :).

TIGER


Růžová klíčenka s hezkým nápisem? Ta na mých klíčích nesmí chybět.

Zlaté sponky/svorky jsem zahlídla u Lucky z ACoS, když řešila, co si dát jako záložku do jejich diáře. Jelikož ho mám taky, měla jsem stejný problém. Netušila jsem ale, že jsou sponky z Tigeru, takže jsem byla mile překvapená, když jsem je tam objevila. V diáři mi opravdu vyhovují.



Pokud to o mě ještě nevíte, jsem sběratel všemožných bločků, sešitků, propisek, penálů,....

Hlavně, ať je to šikovný a nejlíp ještě růžový :D. Ale ne, tenhle blok mě zaujal proto, že je skvěle skladnej a využijete ho na zápisky z pěti předmětů. Což vlastně znamená to, že stačí nosit jeden diář na těch 5 hodin a máte tam pěkně všechno přehledně zapsané. Minulé semestry jsem to dělala většinou tak, že jsem měla jeden kroužkový blog, kam jsem zapisovala všechno a to jsem pak vytrhávala, třídila, přepisovala. Takže zbytečná práce navíc. Tady nic takového dělat nemusím a mám to pohromadě. 


YES!
Konečně mám pětiroční (letej?) diář. Myslela jsem si, že ho tam měli jenom kolem Nového roku, ale ještě tam na mě tenhle fešák mezi posledníma kouskama čekal. Když to tady vidím, připomíná mi to, že jsem do něj ještě nic nezapsala, tak to musím jít napravit a dopsat si tam nejlíp věci od ledna, protože by byla škoda čekat až na další rok. A věřím, že tenhle rok tam bude co psát :)

A pro toho, kdo by nevěděl, o co se jedná, tak čtěte popisek u fotky níže.



Data máte předepsaná, ale rok si vyplňujete sami. Každý den si zapíšete 2-4 větičky, nebo klidně nějaká heslovitá slova. Zkrátka něco, co pro vás v ten den bylo důležité. A jelikož máte každý den přehled těch 5 let, tak uvidíte, co jste dělali rok minulý. Ta myšlenka mi přijde úplně skvělá. Osobně jsem měla nespočet diářů, opravdu tunu, u kterých jsem chtěla zůstat, ale vždycky si na něj vzpomenu tak jednou za půl roku a psaní mi vydraží maximálně týden - dva.. Ale je pravda, že teď hodně věcí ventiluju sem, za což jsem moc ráda.


Nechybí ani záložka a ten detail zlatých stránek? M-i-l-u-j-u ♥


Knížka s vtipnými fakty z celého světa mě ihned zaujala. Ještě k tomu, když mi ji pak Baru doporučila. Jak můžete z obalu vidět, je v angličtině, ale nechybí v ní ani obrázky. Přijde mi dost supr, že to máte spoustu zajímavých věcí na jednom místě a už se těším, až si k ní sednu a budu jí pročítat. Většinou, když se dozvím nějakej novej fakt, co stojí za to, tak ho pak každýmu vyprávím :D. Až se do ní pustím, čekejte na instagramu smršť faktů od Aničky!
 (a jestli mě tam ještě nesledujete, tak byste to měli napravit @anna_sco)


Mini paletky, který chci už 1842987 let ♥
Poprvé jsem je zahlédla u nás v kavárně a hned jsem se do nich zamilovala. Tam je ale neměli z Tigeru, takže jsem nevěděla, kde je hledat. Nechala jsem to nějak vyplynout, až jsem je tady konečně a úplnou náhodou objevila a prostě jsem je musela, ano, přímo musela mít!


Claire's


Nasazovací fake piercingy z Claire's byly taky na mém wishlistu už nějaký ten pátek. Ty jsem zase objevila u Not So Funny Any ve videu. Normálně si je objednávám z Aliexpressu, ale všechny, co jsem doposud měla, byly moc velký, tlustý, nebo ihned zčernaly. Chtěla jsem tedy zkusit tyhle. Ta cena mě trochu zarazila, ale chtěla jsem je vážně už dlouho, tak jsem si je vzala.
Pokud by vás ta cena zajímala, tenhle set po třech vyšel na 359Kč.


Přiznávám, že mám problém...
Jsem nějakej divnej sběratel láhví, shakerů, sklenic a všemožných zdobených nádob :D. 
Nevíte někdo, jestli to není nějaká nemoc? Oo Hodně by to vysvětlovalo..
Opravdu se teď bojím to dát všechno na jedno místo, protože toho mám neskutečně. Co si ale budeme povídat, mohli byste tam tenhle roztomilej rosegold džbánek nechat? :D že ne..

Tangle Teezer


Jako poslední tu mám moje nový baby!
Konečně jsem po X letech pořídila další Tangle Teezer. Od tý doby, co ho mám, jinej hřeben nepoužívám. Teď jsem měla ten cestovní, kterej jde zavírat, tudíž se vám ty plastové štětinky nepolámou, ale tenhle je mnohem širší/větší (řekla bych klidně dvakráta) a hlavně je zaoblenej, takže mi přijde, že je takovej šetrnější a celkově s tím rozčešete víc vlasů. Co na to říct, za mě nejlepší hřeben na světe.

.
.
.

Doufám, že se vám tenhle nakupovací článek líbil a můžete se těšit na tenhle formát častěji :). 
Co se vám osobně z článku líbí, nelíbí a nebo třeba máte něco z toho?
Budu ráda, když mi to dáte vědět dolů do komentářů ♥

S láskou,
Ann.
SHARE:

15 komentářů

  1. V tigeru se vždycky ráda procházím a taky překážím :D ale nikdy jsem si tam nic nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím překážením to znám :D mám talent se postavit vždycky na to nejlepší místo :D
      Jakto, že si nikdy nic nekoupila, nemáš ráda takovéhle blbůstky? :)

      Vymazat
  2. Ty jo ty mini palety vypadají skvěle. :) TT mám a jinačí hřeben já už nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo?! Kdybys viděla tu bezmeznou radost, když jsem je tam objevila :D
      A s hřebenem nemůžu nic, než souhlasit :)

      Vymazat
  3. Také mám Tangle Teezer a musím říct, že jiný hřeben opravdu nepoužívám. Jiné mě strašně tahají. :D Krásně věci jsi si koupila. MOc se mi líbí ty mini palety a ten rosegold džbánek! Zrovna včera jsem byla v Tigeru a myslela jsem, že si to všechno odnesu domů! :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tak :)
      Děkuji, ty paletky jsou prostě mega roztomilý :D a džbánek..♥ akorát mám trochu strach, aby se mi z něho nesloupala ta barva, jako se mi to stalo u jednoho podobného :X ale snad ne :)
      Já bych to taky brala všechno, to by to doma vypadalo! :D a hlavně v mojí peněžce :D i když musím uznat, že ceny mají super :)

      Vymazat
  4. Pětiletý diář je super nápad, ještě jsem o tom neslyšela, ale teď ho nutně potřebuji :-) A ta sklenička s brčkem je nádherná.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ano! :)) taky jsem to tak cítila, když jsem ho poprvé uviděla :D:)
      Moc děkuji za milý komentář :)

      Vymazat
  5. Tangle Teezer jsem si koupila loni před odjezdem do Švédska a od té doby ho nedám z ruky :) Do Švédska jsem taky odjela s 5 Subject Notebook(em), protože jsem tam měla přesně 5 předmětů a vážně se mi hodil :)) ... Na to, jak tvůj nákup začal, si toho navíc neodnesla zase tolik O:) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :).. tý jo, to je dobrý, pokud si měla jen těch 5 předmětů, nic jinýho do školy pak nepotřebuješ :D:)
      Je to tak, jak říkáš, nakonec jsem to všechno fakt hodně přehodnocovala a odnesla jen to, co jsem fakt chtěla :)

      Vymazat
  6. Te modrý pětiletý diář je krááásnej ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ♥ akorát jsem do něj ještě nestihla nic zapsat, sakra! :D Už si na to chci udělat čas :)

      Vymazat
  7. V Claires už většinou nic nekupuji, protože většinu věcí najdu na ali a ebay. Ale Tiger má většinou úplně boží ceny, takže tam jsem pečená vařená a ten diář na 5 let? To by byl dokonalej dárek pro tetu a mamku. Aw. Ale v tom obchodu jednou nechám duši :(
    A ještě doporučuji Pepco. Dokonalé drobnosti i větší věci za ÚŽASNÉ ceny. No řekni. Polštář za 30 korun?! ♥

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam nikdy nenakupovala, ale tohle jsem musela mít :D paradox je, že jsem to ještě nevyužila!
      Tiger je na druhou stranu naprosto boží :) přesně, já taky! :D Mohla bych si tam ty blbůstky procházet celej den :)
      Pepco je taky super, dokonce jsem zjistila, že ho máme ve městě a akorát se chystám tam zase jít nakoupit, právě polštáře! :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig