19. 2. 2017

CCC /opening & kolekce jaro 2017/


Dnes tu mám jeden trochu odlehčený článek s povídáním a hlavně spoustou fotek. 
Minulý týden mi přišel email, u kterého mi zůstal rozum stát. Byla v něm pozvánka na otevření nové prodejny CCC v obchodním centru Nový Smíchov v Praze, kde se zároveň konala prezentace nové kolekce na jaro 2017. Nejdříve jsem si říkala, jestli to není omyl, ale nebyl a já jsem opravdu nevěřila svým očím. Jelikož jsem na podobné akci nikdy dřív nebyla, byla jsem vážně zvědavá, jak to bude probíhat. Když se blížil den D, začínala jsem být i trochu nervózní. Myslím si, že dvouhodinové vybírání outfitu večer předem mluví za vše :D. 



Dopředu jsme se domluvili s Baru, že se sejdeme a půjdeme tam spolu. Dříve jsme se nesetkali a je opravdu fajn se potkat s někým, s kým se už nějakou dobu vzájemně sledujete. Všechno to vyšlo a šli jsme na dovnitř.  U vchodu byla udělaná jakási "recepce", kde byl sepsaný seznam hostů, což pro mě bylo nové. Samozřejmě první, co nás uchvátilo, byl úžasný catering, který prostě neměl chybu (o pár fotek níže). Dortíčky s nápisem CCC a všemožné dobroty, dělané mladým kuchařem, který byl opravdu neskutečně šikovný.

Byly tam také známé osobnosti, jako třeba česká Miss, dále novináři, televize a další. Všechno to bylo opravdu velmi seriózní a hezky organizované. Seznámila jsem se s dalšími skvělými lidmi, jako je třeba Kája, která je na fotce níže. Měli jsme možnost prohlídnout si nové kousky bot a zároveň byla při této příležitosti sleva 20% na vše. 

A věříte tomu, že jediný, co jsem si z toho božskýho jídla dala, bylo ovoce? JÁ TAKY NE!
Momentálně bych ty dortíky nejradši ochutnala všechny, ale můžu se kochat už jen fotek.

Tak už konec povídaní a pojďme se podívat, co z toho vzniklo :)
Kdyby vás zajímala ještě forma videa, podívejte se k Baru na kanál, odkaz ZDE.





No není krásná? :)



Zdroj (prvních 6 fotek): Album OC Nový Smíchov



Samozřejmě nechybělo ani slané.


A na které akci vám dají hummus se zeleninou? mňam :D





Prezentace kolekce jaro 2017







A na závěr ještě jedna společná "blogerská" fotka u plátna.

Tímto ještě jednou mockrát děkuji CCC za pozvání, opravdu
 si toho vážím a celou událost jsem si moc užila :) 

...


A tohle není úplně k tomu, ale v ten den jsem zašla s kamarádkou na obědu do WOKINu, kde jsem byla poprvé a rozhodně né naposledy. Čekala jsem sice nějakou větší restauraci, dle fotek, ale nakonec mě překvapilo malé bistro. Každopádně ty nudle? 
Je to podnik, kde si můžete navolit/sestavit svoje vlastní jídlo. Vyberete si druh nudlí, co k nim, jestli maso, krevety, tofu, nějakou další přílohu, zeleninu, omáčky, oříšky...
Sice to celkově vyjde trochu dráž a ta porce se zdá v té krabičce malá, ale měla jsem problém to vůbec dojíst a za tu chuť, ještě k tomu, když je to podle vás, se za mě vyplatilo připlatit. 
A jednou za čas, proč ne? :)


Líbil se vám dnešní článek? Snažím se to psát tak, jak to cítím, tak snad se nebudete zlobit za zbytečné informace. Tímto bych ale chtěla poděkovat nejvíc hlavně vám, mým čtenářům, bez kterých by tohle nikdy nebylo možný ♥

Děkuju!
Ann
SHARE:

6 komentářů

  1. Ty dortíčky vypadají skvěle! Do wokinu se taky dlouho chystám, tak snad už se tam někdy dostanu :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ve skutečnosti vypadaly snad ještě líp! :D
      Určitě to stojí za to, hned bych tam šla znovu :) pro mě škoda, že je to až tak moc v centru, mohli by to udělat ještě někde na okraji :D
      A děkuju, na blog určitě mrknu :)

      Vymazat
  2. To ten kuchař je, ten mladičký "muž" ? :) tak to má můj obdiv! Pohoštění krásné ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! :D přesně jsem chtěla napsat do článku "mladičký" :D opravdu před jeho stylingem smekám :)

      Vymazat
  3. jeeej tak tam muselo byť super! :) milujem takéto blogerské akcie :) pekné fotky, a to jedlo! :D ja by som si teda nevedela dať len ovocie :D aspoň nejaký koláčik by musel byť :)
    máš naozaj pekný blog a rada som ťa v tomto "blogovom svete" objavila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo bylo :)) přesně! :D já jsem v tu chvíli neměla vůbec na nic chuť, ale když pak přišla, tak už se po dortíčkách dávno zavanulo :D:(
      Moc moc děkuju, to mě potěšilo :)) a děkuju za tvůj, ráda se podívám :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig