15. 12. 2016

Xmas Wishlist & Gift tips for her


Pomalu se nám blíží Vánoce a ve spojitosti s nimi jsem si letos chtěla vytvořit vánoční Wishlist. Neberte to tak, že je úplně omezený na Vánoce, spíš tam jsou věci, které bych si přála po celý rok. Hlavně chci uvést na pravou míru, že většina z těch věcí, které zde jsou, jsou takové, které bych si koupila sama.


Zároveň si myslím, že je zde i spousta tipů na dárky pro slečny a ženy. Akorát se zrovna většina z těchto tipů orientuje ve vyšší cenové hladině, takže bych se chtěla pustit i do článku, kde budou přijatelnější věci :).


   BOTY / Puma, Nike, Adidas, Timberland /

Nechápu to. Mám doma opravdu spoustu párů bot, které ani za celý rok nestíhám unosit, ale pořád bych si kupovala další. Tím pádem se na můj seznam dostaly i další čtyři modely. 
Pumy od Rihanny se mi zprvu nelíbily, ale když už byly všude vyprodané, tak jsem se do nich úplně zamilovala. Doufám, že aspoň jedny botky z FENTY kolekce ještě ulovím. 
Dále bych chtěla nějaké nové boty do fitka. Tyhle mě zaujaly tím, že nejsou tak výrazné, ale pořád mají nějaký růžový detail, což se ke mně hodí. A vím, že jsou naprosto mega pohodlné. 
Timberlandy, ty jsou prostě sen. Zrovna tyto jsou barevně úplně božské. Vím, že by mi třeba i vydržely dlouho, ale je mi líto do nich dávat takové peníze když vím, že je stejně nebudu tak často nosit. Navíc jsem v poslední době začala uvažovat nad etickou stránkou kožených bot, takže se od toho pomaličku odvracím.
Jako poslední tu mám boty, které už jsem si jednou objednala v černé, ale nakonec neměli moji velikost. Jsou to Adidas Superstar slip on, které jsou tak zvláštní, až jsou krásné. Hlavně je to stylový kousek.

   Olympus PEN E-PL8

Ano ano ano.. Foťák, který je (dovolím si tvrdit) snem každé blogerky a i instagramerky (která ho ještě nemá). Je to věc, nad kterou přemýšlím už dobrý rok. Jelikož mám ale doma zrcadlovku od Nikonu, přišlo/přijde mi to zbytečné. Jenomže, moje zrcadlovka fotí sice kvalitní fotky, ale nejdou mi vůbec nasvítit, takže jsou fotky často do modra, nemá výklopný displej a kolikrát se mi stane, že se mi i fotky z iPhonu líbí víc. Další věc je to, že tenhle foťáček s sebou vezmete kam jen si zamanete a nebude vám dělat žádnou zbytečnou zátěž, jako dělá třeba ta moje pětikilová zrcadlovka :D. Každopádně to nechci uspěchat, pořád si ho přeju a přemýšlím nad ním, o to víc, když vyšel tenhle nový model, ale zatím si myslím, že to není až zas tolik potřeba.

   Yankee Candle

Svíčky mám sice moc ráda, ale Yankee Candle jsem ještě nikdy doma neměla. Není to tak, že bych si jí nějak extrémně přála, ale spíš by mě zajímalo, jestli je to za ty peníze opravdu takový zázrak.

   KeepCup

Termo hrníček, po kterém taky pokukuju už nějaký ten rok. Jelikož mám ale asi nějakou závislost na nakupování láhví, hrníčků a shakerů všeho druhu, nijak na něj nepospíchám. Ale neříkám, že by to nebyl třeba od někoho hezký dárek, jelikož je tak roztomilý :). 

   Labeloo láhev

Jak už jsem psala u termo hrníčku, mám doma láhví opravdu spoustu. Tyhle skleněné labeloo mě ale v poslední době moc zaujaly. Přijde mi, že když má člověk vodu ve skleněné láhvi, chutná pak úplně jinak. Akorát je to méně praktické, než plastová láhev, jelikož je o dost těžší a můžete si jí lehce rozbít (hlavně když jste šikovní, jako já). 

   Slimka

Do třetice tu mám další láhev a tou je Slimka. Plastová plochá láhev, která se krásně vejde do kabelky. Je univerzální a moc praktická. Myslím, že je to i dobrý tip na dárek.

   Calvin Klein podprsenka

Neměla v plánu jí tu uvádět, ale když jsem našla na jedné fotce slimku, Adidas slip on  boty a onu podprsenku, musela jsem jí sem dát. Přiznám se ale, kdo by si jí nepřál?

   Kniha / After You, Jojo Moyes

Poslední roky jsem od čtení úplně upustila a dost mě to mrzí. Je to hlavně z toho důvodu, že na to nebyl vůbec čas a většinou ani chuť. Chtěla bych si teď ale pomalu začít kupovat knížky spíš jen v angličtině a ten čas si na něj udělat. Když potom najdete knihu, jako je tato, tak není nad čím uvažovat. Je to pokračování bestselleru "Me Before You", který, jestli neznáte v knižní verzi, tak v té filmové určitě ano. Vypráví o tom, jaký má Lou život potom, co z něj odešel Will. Můžu vám upřímně říct, že mi šel mráz po zádech jenom potom, co jsem si přečetla obsah na zadní straně obalu. Moc bych si přála jí letos pod stromečkem najít :). 

   VERSACE / Bright Crystal

Naprosto úžasná vůně Bright Crystal od Versace, po které už také toužím několik let. Bohužel jsem se k její koupi stále nějak nerozhoupala. Letos jsem ale dostala v parfumérii vzoreček a myslím, že od toho už nemám daleko. Voní opravdu nádherně a sedí mi.

   Sešit

Jsem ten typ člověka, který si rád všechno zapisuje, zvýrazňuje a podtrhává. Proto u mě taky najdete spoustu sešítků a diářků, kterých ale není nikdy dost. Je to jedna z věcí, která mě vždycky potěší.

   Sluchátka / Happy Plugs

Nedávno mi došlo, že už nutně potřebuju nějaká kvalitní sluchátka. Vždycky mám takové období, kdy hudbu moc neposlouchám (ve sluchátkách na cestách, v autě a doma ji poslouchám skoro pořád), které následně vystřídá další období, kdy ty sluchátka pomalu nemohu dostat z uší. A to přišlo právě teď. Bohužel už mi ale všechny starší sluchátka odešly, jelikož jsem si nikdy nezainvestovala do nějakých kvalitnějších. Momentálně jsem do toho bodu dospěla, takže to vypadá, že si po Vánocích tyto nebo nějaké podobné pořídím. Zrovna tyhle, mramorové s rose gold detaily, mě dostaly hned na první pohled! ♥

   iPhone 6S rose gold

Původně jsem ho sem dávat nechtěla, ale nakonec mi zbylo na obrázku malé místečko, které jsem chtěla něčím vyplnit :D. Pro tento telefon jsem rozhodnutá pomalu ode dne, kdy vyšel. Jelikož svoje 5S-ko ale nemám ani dva roky, přijde mi to zatím zbytečné. Chci ho samozřejmě víc a víc, ale budu trpělivá a ještě si nějaký ten měsíc počkám, jelikož ta investice není malá.

   Mramorová deska

Kdyby jste mi někdo napsal, kde bych mohla sehnat mramorovou tenkou desku, tak bych vám zulíbala ruce :D. 

   DIY dárek

Tenhle bod možná někomu přijde zvláštní, ale neskutečně by mě potěšilo, kdybych dostala od někoho nějakou vyrobenou věc. Je to pak úplně o něčem jiném, jelikož do toho dá člověk i kus sebe. Já sama ráda vyrábím pro ostatní a i přesto, že jsem to minulý rok vůbec nestihla, letos se na to už připravuju. Je to něco, s čím si člověk dá práci, věnuje tomu svůj čas a jak už jsem psala výše, dá toho kousíček sebe :).


Tak mi nakonec přijde, že se můj původně vánoční Wishlist proměnil v seznam věcí, které si chci už několik let koupit :D. Doufám, že jste tu ale třeba našli i nějaké tipy pro sebe 
 či pro někoho jiného :). Určitě mi dejte vědět, pokud je zde něco, po čem taky toužíte, nebo naopak, jestli máte nějakou jinou věc, kterou chcete, ale ještě jste se k ní neodhodlali, stejně jako k většině věcem já. Stejně mi ale přijde, že čím dýl si danou věc přeju a těším se na ni, tím jsem z ní pak ještě o to víc nadšenější.

Mějte krásné Vánoce! ♥
A.
SHARE:

12 komentářů

  1. No, mám spoustu stejných přání :) Přeju ti, abys dostala pokud možno vše z tvého wishlistu :)) Články o Vánocích miluju <3 Klidně piš ješt ěpořád další :D Pokud ne, tak krásné Vánoce už teď přeju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že jsem se trefila do toho stejného :D:) jéé, jsi hodná, ale stačila by mi k Vánocům i jen jedna jediná ♥
      Eviss, tvůj komentář mi udělal radost :) určitě do Vánoc ještě něco sepíšu!
      Děkuju ti a tobě přeju také krásné Vánoce :))

      Vymazat
  2. boží článek, strašně ráda články tohoto typu čtu a sbírám inspiraci :) tento rok jsem vůbec nevěděla, co si přát, věcí, co chi je spousta, ale většinu už si tak nějak vždycky pořídím sama :) každopádně keepcup rozhodně taky plánuji, jakmile mi odejdou sluchátka od iPhonu happy plugs taky asi nějaké pořídím a olympus Pen je skvělý, ale stejně jako ty mám svoji zrcadlovku, kterou bych asi neměnila :D Veselé Vánoce, Aničko! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc moc děkuju Cammie ♥
      Taky to tak mám.. Ty Happy Plugs bych si teď přála snad ze všeho nejvíc :D. Já mam furt dilema, ale jak říkáš, taky se mi jí nechce měnit..
      Tobě taky, krásné Vánoce! :))

      Vymazat
  3. Ve tvém wishlistu jsem se našla! Přeji si spoustu stejných věcí! :) Foťáček od Olympusu je taky takový muj malý sen... Jinak musím říct, že ten parfém od Versace měla moje mamka a dost jsem jí ho záviděla, opravdu krásně voní! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc ráda slyším! :) můj také.. Je opravdu úžasný :) a dokonce vydrží i dlouho vonět, akorát pořád váhám, taky i kvůli ceně..

      Vymazat
  4. U toho iPhonu 6 to máme úplně stejně! :D Jinak teď už si snažím na věci vydělávat sama (nebo aspoň z části přispívat), protože ty ceny jsou často dost vysoký a nechci rodiče úplně zruinovat :D A nejen ten mobil, klidně bych brala celý tvůj wishlist :D Krásný Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dilema :D to je dobře :) já si takovéhle věci také kupuju sama a jsem za to ráda.. Teda neříkám, že by nebylo fajn, kdyby mi to kupoval někdo jinej, ale takhle si toho 100x víc vážím :D:) to mě těší :))
      Tobě taky, Luci! Krásné svátky :)

      Vymazat
  5. Knihy som citala obe v anglictine. Prva cast je, priznam sa, lepsia. Ale oplati sa aj druhu precitat :-) Uzivaj sviatky , Anka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, děkuju :) Nakonec jsem jí pod stromečkem měla, jelikož jsem si jí tak trochu sama předvybrala :D každopádně ale doufám, že se do ní pustím co nejdřív, jelikož jsem si asi před rokem koupila v angličtině "The Fault in Our Stars" a odmítám se podívat na film, dokud jí nepřečtu :D tak teď už snad!
      Ty také, moc děkuju Marylka :))

      Vymazat
    2. Tak, tu som tiez citala a aj videla film ;-) Urcite odporucam oba. Je to lahke citanie, to das za chvilku obe. Prajem pekne citanie ;-)

      Vymazat
    3. Tak to je super :) jojo, s angličtinou problém nemám, ale s časem celkem jo :D snad to teď o zkouškovém trochu doženu :). Moc děkuji! :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig