24. 11. 2016

Sport Diary 17


Už třetím rokem jsem věrná stejnému fitness diáři, kterým je Sport Diary. Jak už jsem psala dříve, mám ráda přehled o svých aktivitách a také o tom, jak se mění nebo nemění moje tělo. Dříve jsem si dělala svoje vlastní sešítky, ale když jsou tu sportovní diáře, tak proč toho nevyužít. Letos jsem koupila, stejně jako minulý rok, rovnou dva a to pro mě a pro taťku k Vánocům. Je totiž sportovní nadšenec a všechno si zapisuje, snad ještě víc, než já. A to už je co říct. 



Diáře jsem si pořídila sama, nikdo mi je na zrecenzování neposlal.
To by ale neměnilo můj názor na ně. 


Co se týče designu, diáře jsou opět moc hezké a jednoduché. Mně osobně se líbila verze z minulého roku, ale tenhle taky není špatný. Kombinace žluté a růžové barvy mám ráda. Pánský byl naopak černo-modrý. Vazba je pevná, takže se vám nebude nikde ohýbat nebo mačkat. Na druhou stranu je celkem těžký, tudíž to na každodenní nošení v kabelce není.


Na začátku diáře najdete instrukce k jeho používání a také nějaké ty tipy. Například podrobnější vysvětlení makroživin, rady k tomu, jak správně na redukci a co mě zaujalo nejvíce, najdete zde i sekci o poruchách příjmů potravy. Dále se na začátku každého měsíce nachází sekce se shrnutím. Zapíšete si svoje míry, váhu, rekordy v aktivitách/cvičení či vaše cíle. Tahle stránka je zde opravdu podstatná, protože daný měsíc zároveň porovnáváte s měsícem minulým.


Na dvou stránku vychází 3-4 dny. Občas se tam objeví nějaký ten zdravý receptík, za což dávám palec nahoru. Bohužel v tom minulém jsem ty recepty moc nestíhala, ale třeba se k nim někdy zpětně vrátím. U každého dne máte dost prostoru na zapisování a taky kolonku na vaše aktivity s přehledem o čase a spálených kalorií + ještě místo na poznámky.


Sport Diary 2016 x Sport Diary 2017

Ještě jsem zde nechtěla opomenout srovnání diářů. Na první dojem mě rozhodně víc zaujme první diář, čili ten růžový z letošního roku. Zkrátka mi přijde víc zajímavý a ženský. Jak už jsem zmínila, vazba zůstala pevná.


Co se obsahu týče, v diáři z roku 2016 jste našli dost kapitol mezi měsíci, například o plavání, běhání či různých jiných tématech. To se v diáři na rok 2017 změnilo a tohle povídání najdete v sekci na začátku. O to bych řekla, že se diář zúžil. Recepty ale zůstávají stejné. Uvnitř se design změnil opět z růžové na žlutou. Budu se opakovat, ale pro mě je rozhodně atraktivnější růžový vzhled. 

Musím se přiznat, že jelikož mám ještě jeden klasický diář, tento jsem úplně nevyužívala tak, jak bych chtěla. Rozhodně neříkám, že je na něm něco špatného, jenom já jsem nestíhala zapisovat ještě sem. Skvělé na tom ale je, že máte i dost prostoru například na zápis jídelníčku. "Sport Diary se může stát vaším dobrým parťákem na cestě za lepším já." Anna Skoumalová, 23.11.16
 A tohle jestli není skvělý slogan, tak nevím, co je! :D. 

Koho zapisování baví tak, jako mě, určitě můžu diář doporučit :) Pokud byste ohledně něj měli jakékoli další dotazy, napište mi do komentářů a ráda je zodpovím. Byly kupované přímo na stránkách výrobce a to ZDE (cena je uvedena za dva diáře, ale prodávají se i zvlášť). Myslím si, že cena je víc než slušná s poměrem na kvalitu. Navíc k nim ještě dostanete e-book zdarma. A je to skvělý tip na dárek k Vánocům :)

SHARE:

5 komentářů

  1. Ty diáře jsou vzhledově fakt krásný, tenhle jednoduchý styl mám hodně ráda a dokonce mě překvapilo, že se mi i líbí kombinace růžové a žluté, protože ji normálně nevyhledávám. Každopádně nad koupí budu ještě uvažovat, ta cena je trochu odpuzující a jelikož jsou Vánoce, peněz moc nebude :D Ale díky za tip, na diáře jsem hodně a tohle mi přijde vhod :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím musím jenom souhlasit :D:).
      A koukala si na cenu za jeden? Ten odkaz, který tu mám, je za dva diáře. Takže ta cena za jeden vyjde kolem 250Kč, což mi přijde jako dobrá cena a všechny ostatní diáře se tak pohybují. Jinak není za co :) děkuju za komentář!

      Vymazat
    2. Ahá, jsem pako! :D Tak to děkuju za info, zásadně to mění situaci :D A nemáš vůbec za co, jsi strašně milá a já jsem fakt ráda, že můžu sledovat a podpořit někoho tak milýho a lidskýho :)

      Vymazat
  2. Ahooj Aničko, jsem strašný mentál a píšu to už potřetí. Vždycky se mi to smazalo. Potlesk.
    Pro mě jsou Vánoce velmi vzácné i smutné. U stolu nás stále přibývá a má rodina se bohužel zmenšuje. Vnímám Vánoce jako svátky klidu a rodinné pohody. U nás se Vánoce neslaví počtem dárků, ale tím, že se opravdu bavíme, smějeme a díváme na pohádky. Takové Vánoce bych přála každému.. Proč ale tolik dárků? Zároveň na Vánocích nesnáším honění se a stres. Často mi přijde i jako vykořisťování chodit na Štědrý den nakupovat. Prodavačky jsou také lidi. Vánoce mají pro mě pro a proti, ale ty klady prebiji to špatné. Aktivně cvičím a zvedám se svým přítelem. Proto bych chtěla tento diář pro něho, jelikož s ním mám zkušenosti a přijde mi supr. Dokonce mi ho i záviděl, šmudla můj.. Chtěla bych ho překvapit, proto se zapojuji. I když na poslední chvíli, jelikož jsem soutěž přehlídla😂😊 krásný večer, Adéla Mikešová.. Na facebooku jako Mike Adéla a email Mikeadele@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig