3. 11. 2016

PRIMARK Haul /autumn - winter/

Krásný den! :) Dívala jsem se do archivu blogu a v této kategorii to bude článek téměř po roce. Což je na jednu stranu celkem smutné, jelikož mám módu ráda a zajímám se o ní, ale nějak na to nebyla chuť a měla jsem přednější věci, o kterých jsem chtěla psát.




Minulý týden jsem ale byla v Drážďanech v Centru Galerie, kde se nachází především PRIMARK. Najdete tam samozřejmě i jiné obchody, jako je například Bershka či Pull&Bear, ale většina lidí tam jezdí cíleně hlavně do Primarku. Možná za mou neaktivitu v této sféře může to, že jsem strašně dlouho neměla "nakupovací náladu". Mám vždycky období, kdy třeba půl roku skoro nenakupuji, ale potom to všechno stihnu napravit v 2-3 týdnech. Což je samozřejmě velký rozdíl, jestli vám peníze ubývají postupně, nebo najednou. A najednou to pak peněženku docela dost bolí :D.

V bližší době tedy můžete čekat víc článků na tohle téma, protože jsem práve teď měla to svoje shopaholic období. Tak jdeme na to!

Samozřejmě než jsem se do Primarku vydala, zhlédla jsem nespočet Haulů na YouTube. Bohužel, z věcí které jsem si vyhlédla jsem si nakonec odvezla pouze jednu. Takže takovou chybu už příště neudělám. Rip sladce růžový trenchcoate :(....


Jako první tu mám tričko, které mě dostalo hned na první pohled. Miluju trička s nápisama a miluju šedé věci. Hlavně v tomhle období. Na stojanu byly poslední dvě a i když je to velikost XL, jako oversized vypadá skvěle a hlavně se v něm cítím dobře a to je pro mě nejdůležitější :) 
3€


Další věc, kterou jsem si tohle léto zamilovala, jsou věci s holými rameny. Ráda nosím věci bez rukávů, ale momentálně mám trochu širší ruce, tak se v tom úplně necítím. Tohle je ale naprosto skvělý v tom, že máte holá ramena, ale celkově vám to ruce zužuje. Je to světlounká růžová barva a je protkaný stříbrnou nití. 
13€


V plánu bylo si odtamtud odvézt GoT tričko jak pro mě, tak i pro přítele. Bohužel, v dámském oddělení byly jenom Disney věci a HP kolekce (z které se mi bohužel nic nelíbilo, i když Harryho miluju). Nakonec jsem se šla podívat do pánského oddělení a našla poslední trička ve velikosti XS a S, takže nakonec tričko alespoň pro mě (promiň miláčik :(... 
7€


Co v tuhle chvíli nosím úplně nejradši, jsou košile. Před tímhle podzimem jsem měla asi tak dvě, které byly nositelné. Teď se jejich počet ale výrazně navýšil. Jejich kombinování je nekonečné! A tak nemohla chybět i klasická černo-bílá flanelová košile. Původně jsem si chtěla koupit takovou krásnou vánoční zeleno-červenou, ale byla nějak špatně šitá, takže to nevypadalo podle mých představ.
8€


Další z věcí, které jsem ulovila ve slevě. NY Rangers!
3€


Samozřejmě jsem si chtěla přivézt domů i nějakou marble (mramorovou) věc. Původně to měl být školní sešit, ale i s šedým Minnie tričkem jsem spokojená.
11€


Klasické černé lehké šaty
3€


Ty kalhoty jsou tak bílé, že i ten kobereček pod nimi vypadá žlutě :D. V mé sbírce džínů žádné bílé nemám, takže jsem také měla v plánu si nějaké přivézt. Bohužel, mi to ještě víc zvýrazňuje už tak dost široká stehna, takže si na jejich nošení ještě chvilku počkám :D. Ve slevě jsem je tam ale nemohla nechat.
3€


Jelikož se tam podle mého názoru kalhoty pohybují opravdu levně, chtěla jsem i nějaké obyčejné, které půjdou dát ke všemu. Doma mám spoustu černých (z kterých momentálně obléknu asi jen dvoje), potom několik "plísňových", teď si nemůžu vzpomenout na lepší název :D ale ty mám moc ráda. Problém je v tom, že mi jsou pohodlné asi jen troje, tudíž to chtělo další, v kterých bych se budu cítit pohodlně. Nakonec mi padly do oka tyhle obyčejné šedivé. Když jsem je viděla, nikdy jsem si nemyslela, že bych je mohla obléknout. Ale světě div se, jsou krásně elastický. Rozhodně příště pořídím další.
13€


Chvilku jsem váhala, jestli sem dát i spodní prádlo, ale myslím si, že to k tomu patří. Tentokrát jsem pořídila i ponožky, tak jsem na ně zvědavá. Tyhle kalhotky z Primarku jsou mé nejoblíbenější, jelikož mají nahoře krajkový pas. Nikde vás to neškrtí a vypadá to hezky. Viz. fotka níže
Tanga 7€
Ponožky 3€



A jako další věcí jsou podprsenky. Nesnáším jejich nakupování, protože mi většinou žádná nesedí. Při minulých nákupech v Primarku jsem se tím nechtěla zdržovat, ale tentokrát jsem to prubla. Jelikož nosím větší velikosti, moc jsem té kvalitě nevěřila. Ale škála byla opravdu veliká a i já jsem nakonec vybrala. Doufám, že budu spokojená :).



Cestovní taška, kterou jsem si nechala podat z poličky nad kasou. Celou dobu jsem tam po ní pokukovala, až jsem si o ní řekla. A když mi paní řekla, že je to poslední kus a je ve slevě za 9€ euro, první co ze mě vypadlo bylo "I take it!" :DD. Né, že bych ji potřebovala, ale je přesně podle mého gusta, starorůžová v kombinaci s rosegold zipy? Co víc bych od cestovní tašky mohla chtít :D.


Původně jsem jela pro velkou černou kabelku se zlatými zipy a nakonec jsem si odvezla batůžek, klasika. Ale vybrala jsem si i jednu růžovou třpytivou kabelku, která se mi nepovedla hezky vyfotit, tak jí třeba uvidíte v nějakém jiném článku. Cenově vyšel úplně skvěle a myslím, že se bude ke všemu hodit. Jediné co mě mrzí je, že nemá zlaté detaily.


Další musthave na seznamu byla i nějaká hezká šála. Tyhle jemné barvičky mám moc ráda.


A jako finální kousek - choker s mým iniciálem, pro který jsem tam také jela cíleně.

_____________________________________________________________

Omluvte mě, že některé kousky nejsou vyžehlené, ale schovávala jsem si je v taškách přes týden, než jsem je nafotila. Jinak nakoupila jsem i dost dalších kousků, jako například khaki bomber se zlatými zipy, krásný zimní kabát s opravdu krásnými detaily a nechyběla ani khaki pocket parka, po které toužím už od minulé návštěvy. Jenom některé věci nešly hezky vyfotit a některé zase nestály až tolik za zmínku. Každopádně vám děkuji, jestli jste si článek přečetli a budu se na Vás těšit u dalšího!

Mějte se krásně ♥

Anna
SHARE:

10 komentářů

  1. Ta první fotka šedýho trička je úžasná, takový styl se mi strašně líbí a nějaký kus oblečení s GoT tématikou taky chci :D Moc krásný fotky a oblečení taky! :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju moc :) mně také! a jsem za to GoT tričko šťastná.. Až bude další série, nic jinýho asi nosit nebudu :D

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí ten roláček s vystřiženými rameny, celkově jsi nakoupila moc hezky :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je takový něžný :).. moc ti děkuju, od takového módního guru to potěší :D:)

      Vymazat
  3. Pořídila sis krásné kousky, které by se v mé skříni rozhodně neztratily! :)
    Ps. Jako úplný blázen do GoT ti prostě musím říct, že tričko ti z celého srdce závidím!
    CATHERINE SVB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, vážím si toho :)
      Taky jsem ho nutně potřebovala, miluju ten seriál! ♥ :D
      a na blog se ráda podívám :)

      Vymazat
  4. To první tričko je boží a kalhotky mám taky :D V Primarku jsem byla jen jednou a nějak mě to tam neuchvátilo teda...:/
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu :) kalhoty jsou super :D
      Já ti rozumím nu, chce to pevné nervy, hodně trpělivosti a pořádně hledat.. Ale když většinu času tam strávíš ve frontě na kabinky, tak to není nic moc :D:/

      Vymazat
  5. Já tam chci taky jet a nikdo nechce se mnou! -_- Každopádně tu máš opravdu hezké kousky! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já jsem vzala taťku a ten si přes den jezdí po Německu a já v klidu sama nakupuju :D určitě to nějak vymyslíš :) ale do Vánoc už bych tam nedoporučovala jezdit, jelikož se tam člověk nehne..
      Moc ti děkuju :))

      Vymazat

Blogger Template by pipdig