13. 11. 2016

Blog(ob)session /9.11.2016/


Krásný víkend všem! :)
Dnes to bude trochu víc povídací článek a to konkrétně o mojí první oficiální blogerské akci.


Před necelým měsícem jsem byla pozvána společností, s kterou už nějakou dobu spolupracuju. Abych to uvedla na pravou míru, je to reklamní agentura, která zastupuje různé klienty (společnosti) a k tomu patří hlavně jejich propagace. S tou dále pomáhají různé známé osobnosti, blogerky, ale i slečny z jiných sociálních sítí, jako je například instagram.

Carotkový cupcake se zakysanou smetanou a mandlemi
Košíčky z ovesných vloček plněné tvarohovou náplní s čokoládou (něco jako stracciatella)

Já osobně do teď nemůžu uvěřit, že se mi něco takového stalo a tato firma si vybrala mezi své blogerské zástupce právě i mě. Vždycky jsem jen vzhlížela ke slečnám, které takovou příležitost měli. Mluvím tady, jak kdybych vyhrála Oscara, ale opravdu jsem za to nesmírně vděčná :D:).

Když jsem se poprvé o akci dozvěděla, byla jsem neskutečně zvědavá. Samozřejmě jsem se zprvu hrozně těšila, ale pak přišly i otázky typu:
"Můžu si vůbec říkat "blogerka"?"
"Co si vezmu na sebe? Neudělám si jenom ostudu?"
"Mám na to vůbec?"
....
Ano, v tuhle chvíli si asi klepete na čelo a říkáte si, že takové problémy byste chtěli mít, ale chtěla bych tuhle situaci přiblížit i z této druhé strany, jelikož se o tom nikde moc nemluví (schválně to s otázkami trochu přeháním, abyste pochopili moje pocity). Měla jsem tedy i trochu strach, ale zvědavost to rozhodně předčila. 

Nemusím říkat, že v den, kdy se akce konala, jsem samozřejmě opět nestíhala, jelikož jsem po cestě schytala kolony, autoškoly a navigace mě vedla špatně. Nic z toho mi ale nezkazilo náladu a já jsem konečně dorazila na místo, i když asi se čtvrt hodinovým zpožděním. Snad mi to nikdo neměl za zlé. Akce mohla začít. Nakonec se nás sešlo méně, než bylo plánovano, protože hodně lidí onemocnělo nebo nemohlo dorazit. Což je sice pro pořadatele zklamání, ale hodně se to podepsalo na atmosféře, která byla celkově přátelštější, rodinnějí chcete-li.

Na začátek padlo pár informativních slov jak k události, tak k bohatému rautu, který byl pro nás připraven jedním z majitelů fitka. Ten má i svůj jídelní projekt s názvem Zdravě Sexy. Celá událost se konala v menším, ale naprosto útulném prostoru v Praze a to konkrétně v klubu 5PRO. Na místě byly připraveny jak ochutnávky, tak i představení nových produktů. Mohli jsme se na všechno osobně ptát, podat si zpětnou vazbu, jak jsme s čím spokojené, co máme rády a co nás naopak zas až tolik neoslovilo, což je v téhle sekci podle mě jedna z nejdůležitějších věcí. 

Probíhala plynulá konverzace, každý se chvíli bavil s každým. Bylo to fakt skvělé, jelikož jsem mohla potkat spoustu slečen, které sleduju, osobně. Někdo bohužel musel odejít dost brzy, ale já jsem zůstala jako jedna z posledních, protože jsem se tam opravdu cítila dobře. Jak v prostředí, tak s lidmi. Můžu už jen říct, že to byla neskutečně povedená akce, výborné jídlo, uvolněná atmosféra, po dlouhé době jsem se opravdu nasmála a našla nové lidi, kteří smýšlí podobně jako já. A jako bonus jsem si ještě odnesla další ochutnávky a vzorečky, za které strašně moc děkuju a vážím si toho! ♥

Fazolové brownies s malinami a mátou
Čokoládové sušenky/bochánky (neskutečné nebe v puse ♥)

Rýžová kaše s ovocem a čokoládou

Celozrné chlebíčkové jednohubky se salátem a uzeným lososem ♥

Celozrné chlebíčky s řepou, salátem a kozím sýrem

Ochutnávka Vivo tyčinek a ukázka sušenek od Biopekárna Zemanka

Představení prádla Lisca


Doufám, že se vám tento "osobnější" článek líbil a že v budoucnu budu mít tu možnost zúčastnit se třeba i dalších akcí :). Tímto vám moc děkuji za přečtení a podporu, kterou mi dáváte, jelikož bez vás by to nikdy nebylo možné, DĚKUJU ♥ 

Ann
SHARE:

4 komentáře

  1. Článek se mi líbil moc! To, že jsi to napsala i z tvého pohledu mi je moc sympatický. Je super, jak se posouváš a radost prožívám aspoň trochu s tebou (fakt se tu usmívám:D). Jinak to jídlo vypadá luxusně, vůbec se nedivím, že ti chutnalo, protože se jí i očima :D
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsi zlatá! Moc děkuju za tak milý komentář :) mám z toho neskutečnou radost ♥
      S jídlem to bylo náročné, jelikož bylo opravdu vynikající :) a ještě když jsem pak dostala zbytky domů, tak jsem měla problém, abych to všechno sama nesnědla ještě večer :D.

      Vymazat
  2. Já si osobně myslím, že sis tuto příležitost rozhodně zasloužila! :) Jsi moc příjemná blogerka, která si na nic nehraje. Tvé články čtu ráda a sleduji tě i na Instagramu. :) Je super, že sis akci užila a to jídlo... radši ani nemluvím, děláš mi chutě! :D A ty Vivo tyčinky musím taky konečně ochutnat, říkám si to pokaždé když je u tebe na fotce vidím! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru, tvůj názor mě moc moc těší :)) a zároveň děkuju za podporu ♥
      Musím na sobě zapracovat, protože takové dobroty jsem fakt neměla :D.. Do nich určitě jdi, doporučuju teď ty nové příchutě, ta pro děti (jablečno-bánánová) nebo švestka, to je naprostá bomba! :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig