4. 8. 2016

Food Diary || Červenec 16



Vítám vás u dalšího jídelního shrnutí uplynulého měsíce! Tyhle články mě opravdu baví. Dokonce až tak, že jsem začala přemýšlet o například týdenních článcích ve formě food inspiration, kde by byla jídla zvlášť, v popisu co přesně v jídle je a třeba i nějaký krátký recept, zajímalo by vás to? :) 


Ale teď už se jdeme pustit do měsíce ČERVENCE! 


Lívanečky s vanilkovým proteinem od Ladylab, který mi jako jeden z mála nedělá žádný problém a chutná mi. Dále jsem naprosto propadla Smoothie bowl a dole vpravo rozmačkanému banánu s rostlinným mlékem a cornflakes. Tenhle tip mám od Camie :)


A začala jsem jíst opravdu hooodně ovoce. HODNĚ 


Poprvé jsem si upekla Banana bread, který byl naprosto skvělý. Dole vlevo jsou kapustové karbanátky od babičky, které mám ráda už od dětství a vedle nich "potato rose" :)



Taky jsem si začala dělat zeleninu jen tak osmahnutou na pánvi s kořením. Občas jsem přidala i tofu, sojovou smetanu nebo třeba trochu ostrého kečupu. 


Moje pondělní snídaně ♥ 
u kterých nechybí doplňky stravy ani raw tyčinka. Tyhle od Vivo jsem si opravdu zamilovala!
A musela jsem tu zmínit ještě čoko-kokosky od Biopekárny Zemanka, protože vážení, s klidem na duši můžu přiznat, že lepší sušenky jsme ještě neměla :) není to žádná reklama, jenom je opravdu musím vyzdvihnout.


Tenhle brouček si zaslouží samotnou fotku :D je z Coyote v Liberci. Hranolky jsem lepší neměla a burger byl slušný. K tomu švestkový dip a zázvorová limonáda.


A na konci měsíce jsem navštívila s kamarádkou Klárkou místní kavárnu. Měli jsme avokádový raw dort s pistácemi a cheesecake tartaletku s ovocem. K tomu limetková a levandulová limonáda a kafe. Nevím, jestli to můžu prozrazovat, ale na něčem jsme spolu pracovali a je rozhodně na co se těšit :)
SHARE:

10 komentářů

  1. Ach to je nádhera a pro týdenní články s popisem jsem rozhodně pro!!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát ti děkuju :)) a hlavně za radu s těmi články!
      Jinak máš nádherný blog, je hezké vidět, že se mu tak věnuješ :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky... Týdenní články s food inspirací by byly fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už nějakou dobu se na podobné články chystám, ale nejdřív se musím naučit jídlo fotit, aby nějak vypadalo, aspoň trošku, a pak je teprve začnu zveřejňovat :) Tvoje fotky se mi hodně líbí, dostala bych z nich chuť snad i na něco, co mi nechutná :) A celkově se mi tvůj blog líbí, jsem tu dnes podruhé, abych si ho ještě víc prohlídla, a nejde jinak, než tě začít sledovat :) Tvoje články mě baví :)

    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě do toho jdi, chce to jen čas :) moc ti děkuju, jsi opravdu milá a vážím si toho :)) a děkuju za odběr a že tě to baví ♥

      Vymazat
    2. Jsem ráda,kdyz komentar potěší,a ty si pochvalu zaslouzis :) rada bych si jeste koupila nejaky tac a par dalsich misek a taliru, potom.to foceni take bude o necem jinem :) (do kuchyne bych nejradsi nakupovala porad :) )

      Vymazat
    3. Jé, ty jsi tak hodná, cením si všech komentářů :))!.. Jinak taky pořád něco nového kupuju, když se mi to staré okouká :D nejlepší je na to pro mě IKEA, ale různé zajímavé mističky a skleničky hledám třeba v Orinu, Nanu Nana nebo Butlers :)

      Vymazat
    4. Orion a nanu nana mam taky rada, butlers neznam,kouknu.A Ikeu bych potrebovala mit bliz, tam se dostanu jen,kdyz jsem v Praze, a vzdycky bych ji nejradsi vykoupila :)

      Vymazat
    5. Jo to já taky, ale párkrát za rok si na ní vymezím celej den a do tý Prahy jedu :D joooo, to jo :))

      Vymazat

Blogger Template by pipdig