23. 8. 2016

3. Grocery list /chocolate edition/


Vítám Vás u dalšího článku! 
Tentokrát to bude všechno z čokoládového sekce, takže milovníci čokolády, pokračujte dále do vozu.




Joya - Choco Drink
(Kaufland)

Nesmí tu chybět opět jedno rostlinné mléko. Tohle jsem objevila teprve nedávno. Čokoládové Joya z Kauflandu. Mají na výběr obyčejné sojové bez příchuti, tohle čokoládové a vanilkové. Zatím jsem vyzkoušela jen obyčejné a čokoládové, jelikož do vanilkových příchutí se moc nehrnu, ale tohle chutná opravdu jako kakao, které si pamatuju z dětství. Jak už jenom tak samotné, či s rozmačkaným banánem nebo v ovesné kaši chutná skvěle.



Biopekárna Zemanka - Bio Čoko-kokosky 
(DM, Kaufland)

Tyhle sušenky jsou taková moje srdcovka. Opravdu odpřísáhnu na cokoli, že lepší jsem neměla. Křehké, s kousky čokolády, v puse se úplně krásně rozpadají a ta čokoládová chuť! Mám doma pár balíčků do zásoby a pěkně si je šetřím. Jeden po otevření ujídám pomalu několik dní, jelikož jsou tak výborné, že by mi bylo líto je sníst najednou.



J. D. GROSS - Ecuador 70% with caramel
(Lidl)
 Tohle je moje nejoblíbenější čokoláda z Lidlu. Myslím si, že je vcelku kvalitní a ty kousky karamelu v ní jsou prostě nebe v puse. Takže rozhodně doporučuju. A mají tam více variant na výběr, takže pokud je vám 70% málo, můžete sáhnout klidně po té 90%. Čím víc, tím líp (nemyslím množstvím, samozřejmě :D).

Lindt - Excellence 90% Cocoa
(Albert, Tesco, Kaufland)

Když už jsme u těch čokolád, tak jedna klasika. Kvalitní 90% čokoláda se nikdy neztratí. Dozdobí a dodá příjemnou nahořklou chuť. A nemusíte mít výčitky, že byste hřešili, protože je ještě k tomu zdravá.

Rej - Müsli čokoládové
(Zdravá výživa, lékárna)

Na tohle müsli jsem narazila při práci ve fitku. Je sypané a není zapečené, což je podle mě super. Má v sobě kousky tmavé čokolády, vločky, křupky. A také je celozrné. Co je pro mě ale hlavní je, že není přeslazené. Já ho mám opravdu ráda a nemám pocit, že by pro mě bylo nějak špatné. Dávám si ho ale jednou za čas, protože pořád obměňuji snídaně, aby se mi nic nepřejedlo. 

SHARE:

5 komentářů

  1. Já měla to sójové vanilkové...a za mě teda dobrota...příští beru čoko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? :) já jsem měla s vanilkovými příchutěmi zatím špatnou zkušenost, že mi to přišlo umělé, ale na tvou radu ho tedy určitě vyzkouším, děkuju :)

      Vymazat
    2. Tak už jsem ozkoušela čoko a vážně dobrota! :) jako, přijde mi jako vanilkové z DM, mně vyhovovalo. Tak pak napiš, jak ti přišlo :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek, celozrnný kuskus se zrovna chystám koupit, vždy jsem si dělala jen ten klasický, tak jsem zvědavá, na jeho chuť :-) zkus suchary ACTIVE ty jsou moje nejoblibenější, chutnají vážně výborně :-) kdyžtak mrkni na můj blog, mám je v rubrice nákupů :) mě zase moc nezachutnaly, tady tyhle, co tu máš :) no a čokoláda Lindt, jasná volba 90% je výborná, nejradši ji mám ráno do kaší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zůstává v puse po tom obyčejném taková pachuť, ale po celozrnném vůbec :)
      jinak ty suchary co píšeš jsou moc dobré, ale podle složení nic moc.. Určitě se podívám :) a čokoláda je jasná! ♥

      Vymazat

Blogger Template by pipdig