3. 5. 2016

Food Diary || Duben 16

Hezký den všem! Během dubna jsem tak nějak střídala různá stravování, snažila se najít to pravé, zkoušela nová jídla a recepty a rozhodně to  stálo za to. Konečně jsem se odhodlala k upečení nějakého fitness dortu podle vlastního receptu, k připravení plněných lívanečků arašídovým máslem mňam, či k vyzkoušení různých zdravých tyčinek.

Na konci měsíce jsem se také rozhodla k vyzkoušení másel od Šufánka, která jsem vídávala denodenně na mé instagramové zdi. Objednala jsem si mandlové a Arašídy-čoko. Zatím jsem vyzkoušela jen to arašídové a je to naprostá dobrota. Tak tady máte přehled za měsíc duben :)







SHARE:

7 komentářů

  1. Takových dobrot! Achjo, vypadá to všechno fakt nádherně <3
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že máš stejný kečup, jaký máme doma :D Když vidím ten sirup, nedávno jsem si koupila agávový a strašně mi zachutnal :) A musím si už konečně koupit lívanečník :)

    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je nejlepší z kečupů ze supermarketu co se týče složení a kvality :).. Já jsem začínala na agáve sirupu, ale postupně jsem vyzkoušela i ostatní, ale ten agávový mi nikdy doma nechybí :D:) nejradši mám ale javorový a datlový, i když ten už je hodně sladký:).. jinak lívanečník taky nemám a říkám si, že už ho chci dlouho :D

      Vymazat
    2. My s pritelem od te doby, co jsme videli v jidle sro jak se vyrabi jiny nekupujeme :) driv jsme brali co zrovna bylo v akci, ale ted kupujeme jen kand :) datlovy mam doma take a jeste kukuricny :) ostatni zatim vyzkousene nemam.Mela jsi treba ryzovy?

      Vymazat
    3. Já právě od té doby co jsem koukala na pořad A DOST :D.. Ten rýžový mám hned v první koláži, je hodně podobný agáve ale méně sladký. Říká se ale, že je ze sirupů nejmenší zlo :D:)

      Vymazat
    4. Aha, no jo, ja slepa :D taky musim nekdy vyzkouset :)

      Vymazat
    5. Aha, no jo, ja slepa :D taky musim nekdy vyzkouset :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig