18. 4. 2016

Food Diary || Březen 16

Měsíc březen byl klíčovým bodem v mém stravování. Pustila jsem se totiž do IIFYMu, o kterém si více můžete přečíst zde. Jídlo jsem si hlídala, vážila a počítala. Taky jsem měla čas a chuť ho více dokumentovat, aby jste viděli, jaká jídla si dávám. Mělo by to být rozděleno tak, že 80% budete brát ze zdravých potravin a zbylých 20% si můžete prakticky dát, co chcete. Samozřejmě můžete jístt 100% zdravě, ale IIFYM je o tom, aby jste se nemuseli omezovat a mohli si dát bez výčitek i nějakou tu dobrotu. Doufám, že mě teď žádný IIFYM specialista za to co jsem napsala neukamenuje :D.





Moje nej, nej, určitěnejoblíbenější kombinace na lívanečky! Jsou ze špaldové mouky, pomazané arašídovým máslem, což je u mě taková klasika, ale pak jsem nakrájela kus jablka, hrušky a pár švestek, osmahla na lžičce medu a másla na pánvi, přidala vlašské ořechy a zalila javorovým sirupem. I would marry those pancakes If I could ♥




A návštěva vyhlášené burgrárny - Q Burger Bar v Jablonci nad Nisou mi v březnovém reportu nesmí chybět! Na doporučení Klárky jsme se po střelnici z Liberce přesunuli právě tam. Trochu mě překvapil menší interiér, ale burgerům to na chuti rozhodně neubralo. Já i přítel jsme si dali Bacon Jam Burger, bramborové hranolky, coleslaw a dýňovou tatarku, která byla božská. Taky se nám hrozně líbilo, jak mají vše označené písmenkem/značkou Q. Můžu říct, že lepší Burger jsme ještě nejedli a vzpomínáme na něj do teď. Rozhodně jsme tam nebyli naposledy a už se těšíme, až zajedeme vyzkoušet nové jarní meníčko. Takže Q Burger Bar it is!

SHARE:

6 komentářů

  1. Takových mňamek, všechno vypadá skvěle, nechceš mi nějaké z těch dobrot poslat na ochutnání? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuji :) určitě jo :D a rovnou si po cestě vezmu něco z těch tvých!:P

      Vymazat
  2. Ty tvoje jídla jsou jak z časopisu normálně! :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kuskus se zeleninou si také ráda dávám :) a pečené brambory si poslední dobou dělám každou chvíli, strašně mi chutnají :) Avokádu jsem zatím nějak nepřišla na chuť. Losos je losos, obložená houska se zeleninou na sváču- to mám taky ráda :) Sladké snídaně si poslední dobou dávám moc ráda, a do nějaké té burgrárny si také ráda někdy zajdu :) Třeba Friday´s v Praze- výborný :)

    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuskus je moje nejčastější příloha, jak je nejvíc jednoduchej :D a brambory si mi připomněla, tak jsem si je zrovna dneska udělala :) a avokádo jak komu nu, mě chutná jako oříšky. Toho lososa jsem měla dneska k bramborám :D a já bych sladké mohla jíst celý den.. Jinak děkuju za tip, už dlouho se chystáme vyzkoušet něco novýho právě v Praze :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig