2. 9. 2015

Food Diary || Červenec 15




Ti, kteří mě už znají z instagramu, moc dobře ví, že miluju jídlo a také jeho zdobení :). Jídlo jsem milovala vždycky :D ale to že bych ho mohla zdobit a dokonce i fotit ke mně přišlo až dýl. Každý den jsem se snažila si připravovat zdravá jídla, ale vždy mi přišlo, že tomu něco chybí. Na IG jsem vídala víc a víc fotek jídel a všechny ty barvy a zdobení všeho druhu mě opravdu zaujaly, až jsem se do toho dala sama.



Ze začátku jsem nevěděla, co všechno na jídlo naplácat, ale každodenním zkoušením pomalu jídla vypadaly k světu. Poté jsme se rozhodla, že se o ně zkusím na instagramu také podělit. Zájem právě o jídelní fotky mě opravdu překvapil. Asi ale není divu, když se zdravý životní styl tak rychle rozšířil. Jídla mi dokonce i více chutnaly, zdobení mě bavilo a snažila jsem se vymyslet stále něco nového. Ze začátku jsem byla schopna strávit přípravou snídaně klidně i hodinu, ale postupem času je to rychlejší a rychlejší. Na tuhle rutinu jsem si rychle zvykla a teď si zdobím jídla automaticky. Taky mi díky tomu víc chutná :).

V tomto příspěvku jsou mé "jídelní začátky" z července 2015, 
doufám, že se budou líbit! ♥




SHARE:

2 komentáře

  1. Mňám! Všechno vypadá úplně doknale. A moc ti závidím schopnost to tak pěkně naaranžovat a vyfotit. :))

    (readeatandlive.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát ti děkuju! :)) jak jsem psala, jde jen o praxi :D a dívala jsem se na tvůj blog a ty máš to jídlo krásně nachystané! určitě brzy zkusím nějaký recept :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig